Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar şimdi doktordan çıktım herşey yolunda çok şükür .. folikasitimi değiştirdi sadece .. imom verdi içinde herşey varmış 9 hafta dedi ikili tarama testi yapmayacakmış pgtli olduğu için
Çok şükür cnm içimize su serptin peki neden kahverengi leke olmuş birşey dedi mi ben ilk solgarın folik asitini içiyordum drum folidoce yazmış içinde b12de var

Kızlar şimdi doktordan çıktım herşey yolunda çok şükür .. folikasitimi değiştirdi sadece .. imom verdi içinde herşey varmış 9 hafta dedi ikili tarama testi yapmayacakmış pgtli olduğu için
Gelmiş geçmiş olsun canım inşaallah bundan sonra böyle birşey yaşamazsın herşeyin yolunda olmasına sevindim doğrusu buradaki her kanama haberinden çok etkileniyorum çok emek var rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah sanırım 6-7-8-haftalar biraz daha dikkatli olmalıyız:)

Kızlar bende bir arkadaşım için soru soracağım. Pko su var onunda düzenli adet olamıyor . Hastane bu gibi durumlar için söktürücü veriyormu yoksa kendiliğinden olmasını mi bekliyorlar .

Çok şükür cnm içimize su serptin peki neden kahverengi leke olmuş birşey dedi mi ben ilk solgarın folik asitini içiyordum drum folidoce yazmış içinde b12de var
Akıntıdaydı renklenme gazdan yada kabızlıktan zorlandın mı dedi evet dedim ondan olmuştur sıkıntı yok dedi .. benimde folidoce di onu değiştirdi bunda baktım omega3 demir vitamin c b3 b5 b6 b2 b1 D b12 folikasit iyot selenyum biotin takviyeleri var ..

Teşekkür ederim canım önemli bişey değilmiş zaten çok şükür . 3 hafta sonra kontrolüm var yeniden şimdi o 3 hafta geçmez bana :))

Maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah aminnn

Hayır sürekli yatmadım ama iş güç yapmadım annemdeydim bazen tabak çanak getir götür yaptım arada uzandım uzun bir koridoru var annemin orda 2 3 tur git gel yürüdüm :) dikkat ettim hareketlerime şimdi daha çok yatıyorum malesef halsizim ve midem bulanıyor bişey yiyemediğim için iyice halsizleşiyorum

Allah sabir versin ....

Kızlar selam salı günü yumurta toplamam olmuştu, dondurulmuştan transfer olacak kosmet olursa 2. Adetle. İlk adetimi ne zaman olurum tahmini?

Kızlar selam salı günü yumurta toplamam olmuştu, dondurulmuştan transfer olacak kosmet olursa 2. Adetle. İlk adetimi ne zaman olurum tahmini?
Hayırlısı olsun şimďiden hakkınızda ben normalde 1 inden 1 ine olurdum ama yumurta toplamadan sonra 26 sında olmuştum erken gelmişti benim adetim canım

Hayırlısı olsun şimďiden hakkınızda ben normalde 1 inden 1 ine olurdum ama yumurta toplamadan sonra 26 sında olmuştum erken gelmişti benim adetim canım
Canım birşey daha sorsam, tek embriyo mu birden fazla mı transfer ediliyor, neye göre belirleniyor?

İnşallah Cnm ama işte ben tek embriyo bile oluşmadı üzülmemek elde değil acaba hastane değişsem mi diyorum aranızda var mı bile rezerve düşük oldu zaman farklı tedavi uygulayan
Canım hiç embriyo yok dememişler anladığım kadarıyla, kaçıncı gün haber verecekler yaşın kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…