- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Amin inşallah cnm tşk ederimİmşallahhh hayırlısıyla pozitif haberler alırsın canım kün fe yekün
Çok şükür cnm içimize su serptin peki neden kahverengi leke olmuş birşey dedi mi ben ilk solgarın folik asitini içiyordum drum folidoce yazmış içinde b12de varKızlar şimdi doktordan çıktım herşey yolunda çok şükür .. folikasitimi değiştirdi sadece .. imom verdi içinde herşey varmış 9 hafta dedi ikili tarama testi yapmayacakmış pgtli olduğu için
Gelmiş geçmiş olsun canım inşaallah bundan sonra böyle birşey yaşamazsın herşeyin yolunda olmasına sevindim doğrusu buradaki her kanama haberinden çok etkileniyorum çok emek var rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah sanırım 6-7-8-haftalar biraz daha dikkatli olmalıyız:)Kızlar şimdi doktordan çıktım herşey yolunda çok şükür .. folikasitimi değiştirdi sadece .. imom verdi içinde herşey varmış 9 hafta dedi ikili tarama testi yapmayacakmış pgtli olduğu için
Akıntıdaydı renklenme gazdan yada kabızlıktan zorlandın mı dedi evet dedim ondan olmuştur sıkıntı yok dedi .. benimde folidoce di onu değiştirdi bunda baktım omega3 demir vitamin c b3 b5 b6 b2 b1 D b12 folikasit iyot selenyum biotin takviyeleri var ..Çok şükür cnm içimize su serptin peki neden kahverengi leke olmuş birşey dedi mi ben ilk solgarın folik asitini içiyordum drum folidoce yazmış içinde b12de var
Teşekkür ederim canım önemli bişey değilmiş zaten çok şükür . 3 hafta sonra kontrolüm var yeniden şimdi o 3 hafta geçmez bana :))Gelmiş geçmiş olsun canım inşaallah bundan sonra böyle birşey yaşamazsın herşeyin yolunda olmasına sevindim doğrusu buradaki her kanama haberinden çok etkileniyorum çok emek var rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah sanırım 6-7-8-haftalar biraz daha dikkatli olmalıyız:)
Ayy çok güzel haberr maşallahhhKızlar şimdi doktordan çıktım herşey yolunda çok şükür .. folikasitimi değiştirdi sadece .. imom verdi içinde herşey varmış 9 hafta dedi ikili tarama testi yapmayacakmış pgtli olduğu için
Akıntıdaydı renklenme gazdan yada kabızlıktan zorlandın mı dedi evet dedim ondan olmuştur sıkıntı yok dedi .. benimde folidoce di onu değiştirdi bunda baktım omega3 demir vitamin c b3 b5 b6 b2 b1 D b12 folikasit iyot selenyum biotin takviyeleri var .. trasferden sonra hep yattınızmı acaba ben pek yatamıyorumda
Teşekkür ederim canım önemli bişey değilmiş zaten çok şükür . 3 hafta sonra kontrolüm var yeniden şimdi o 3 hafta geçmez bana :))
Maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah aminnnKızlar şimdi doktordan çıktım herşey yolunda çok şükür .. folikasitimi değiştirdi sadece .. imom verdi içinde herşey varmış 9 hafta dedi ikili tarama testi yapmayacakmış pgtli olduğu için
Allah sabir versin ....Bnde senı hatrladm canım benım. Çok üzgünüm( inşallah en kısa surede bu mutlulugu yaşarsnz. Benm kızımda 53 gün küvzde kaldı. Erkn doğm yaptım. Annemı kaybettm hamıleyken. Ama şukur artk daha iyyz.
Amin inşallah sağolun Allah sizede isteyen herkese de nasio etsin inşallahMaşallah Rabbim sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah aminnn
Hayırlısı olsun şimďiden hakkınızda ben normalde 1 inden 1 ine olurdum ama yumurta toplamadan sonra 26 sında olmuştum erken gelmişti benim adetim canımKızlar selam salı günü yumurta toplamam olmuştu, dondurulmuştan transfer olacak kosmet olursa 2. Adetle. İlk adetimi ne zaman olurum tahmini?
Merhaba seni merak ettim ne durumdasinİnşallah Cnm ama işte ben tek embriyo bile oluşmadı üzülmemek elde değil acaba hastane değişsem mi diyorum aranızda var mı bile rezerve düşük oldu zaman farklı tedavi uygulayan
Canım birşey daha sorsam, tek embriyo mu birden fazla mı transfer ediliyor, neye göre belirleniyor?Hayırlısı olsun şimďiden hakkınızda ben normalde 1 inden 1 ine olurdum ama yumurta toplamadan sonra 26 sında olmuştum erken gelmişti benim adetim canım
Benim 1 tane embriyom olduğu için mecbur 1 tane transfer edildi canım fazla olsa belki 2 tane konulurdu amaCanım birşey daha sorsam, tek embriyo mu birden fazla mı transfer ediliyor, neye göre belirleniyor?
Canım hiç embriyo yok dememişler anladığım kadarıyla, kaçıncı gün haber verecekler yaşın kaçtı?İnşallah Cnm ama işte ben tek embriyo bile oluşmadı üzülmemek elde değil acaba hastane değişsem mi diyorum aranızda var mı bile rezerve düşük oldu zaman farklı tedavi uygulayan
Anladım canım bakalım benim de yarın belli olacak, kaç tane dondurulabilek embriyo olduğu, sonra 2 adet bekleyeceğim.Benim 1 tane embriyom olduğu için mecbur 1 tane transfer edildi canım fazla olsa belki 2 tane konulurdu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?