- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Aaaa canım ne dedi? Tüm problemlerini ve kafamdaki soruları merkezi değiştirmek istediğini vs söyleseydin. Nasıl bir açıklama yaptı?Kızlar bugün semra hoca aradı beni
Inşallah yeteri kadar ve saglıklı embriyon olur canım bende 2 adetten sonra transfer oldum canım ancak zaten pgt ye falan gidince mecburAnladım canım bakalım benim de yarın belli olacak, kaç tane dondurulabilek embriyo olduğu, sonra 2 adet bekleyeceğim.
Canım ben de pgt de çok kararsız kaldım ama en son yaptırmamaya karar verdim, inş verdiğim karardan pişman olmamInşallah yeteri kadar ve saglıklı embriyon olur canım bende 2 adetten sonra transfer oldum canım ancak zaten pgt ye falan gidince mecbur
Pgt de olsa yüzde yüz şans veremeyitorz dedi keşke öyle bişey mümkün olsa dedi seni de anlıyorum 26 haftalık kayıp düşük zor ama bi kere daha denemeliyiz d3di ben o gün umut beye çıkıştım neden progestorene bakmıyor musunuz diye hemen gitmiş s3mra hocaya söylemiş semra hoca da ovitrellenin aynı zamanda çokckuvvetli bi progestorene salgıladığını belirtti bi sonraki transferi yine natural öneriyorum dedi ama istersen sırf kendini rahat hissetmen açısından transfer günü cleksan yanına ek olarak jel verebiliriz dedi adetin 2.günü ben hastanede isem muhakkak ben s3ni bi göreyim dedi ama yoksam doktoruna ve bankoya şöyle senin hakkında bana bilgi versinler dediAaaa canım ne dedi? Tüm problemlerini ve kafamdaki soruları merkezi değiştirmek istediğini vs söyleseydin. Nasıl bir açıklama yaptı?
Açıklamaları seni tatmin etti mi peki? Transferin 6. Günü adet olmuştun sanırım o konuda yorum yaptı mı? Kaç dondurulmuşun kaldı?Pgt de olsa yüzde yüz şans veremeyitorz dedi keşke öyle bişey mümkün olsa dedi seni de anlıyorum 26 haftalık kayıp düşük zor ama bi kere daha denemeliyiz d3di ben o gün umut beye çıkıştım neden progestorene bakmıyor musunuz diye hemen gitmiş s3mra hocaya söylemiş semra hoca da ovitrellenin aynı zamanda çokckuvvetli bi progestorene salgıladığını belirtti bi sonraki transferi yine natural öneriyorum dedi ama istersen sırf kendini rahat hissetmen açısından transfer günü cleksan yanına ek olarak jel verebiliriz dedi adetin 2.günü ben hastanede isem muhakkak ben s3ni bi göreyim dedi ama yoksam doktoruna ve bankoya şöyle senin hakkında bana bilgi versinler dedi
Sizin kararınız tabii ama bence yaptırsanız daha iyi bende çok kararsızdım hatta yumurtam pgt ye gitti die o kadar moralim bozulmuştu ki transferim negatif sonuçlandı ama iyiki göndermişim diorum pgt ye canımCanım ben de pgt de çok kararsız kaldım ama en son yaptırmamaya karar verdim, inş verdiğim karardan pişman olmam
Daha önce düşüğüm yok ve ilk tedavim diye emin olamadım. Hangi aşamada pgt ye karar vermek lazım geç mi kaldım acaba bir de kaç embriyoyu göndermek lazım çok kafam karışık hala o konudaSizin kararınız tabii ama bence yaptırsanız daha iyi bende çok kararsızdım hatta yumurtam pgt ye gitti die o kadar moralim bozulmuştu ki transferim negatif sonuçlandı ama iyiki göndermişim diorum pgt ye canım
Adet olmama hiç bişey demedi dondurulmuşlarım var tatmin etti mi bilmiyorım semra hocanın doktorluğuna laf edemem ama her doktor herkese gelmiyo ben hocaya da belirttim hoca önümüzdeki adetle gel başlayalım dedi ama ben ona da söyledim yeni perinatolog buldum kendime onla görüşeceğim önce hocam onun fikirlerini alicam dedim ttanıyormuş gideceğim doktoru tabi görüş bekliyorum dedi sonraAçıklamaları seni tatmin etti mi peki? Transferin 6. Günü adet olmuştun sanırım o konuda yorum yaptı mı? Kaç dondurulmuşun kaldı?
Ya bende yatamıyorum belim agrıyo agır iş yapmasamda hani çorba yaptım kahvaltı falan hazırlıyorumHayır sürekli yatmadım ama iş güç yapmadım annemdeydim bazen tabak çanak getir götür yaptım arada uzandım uzun bir koridoru var annemin orda 2 3 tur git gel yürüdüm :) dikkat ettim hareketlerime şimdi daha çok yatıyorum malesef halsizim ve midem bulanıyor bişey yiyemediğim için iyice halsizleşiyorum
Canın sen bilirsin yine am tekrar tedaviye başlamadan iyice bir düşünün eşinle beraber, alternatifleri araştırın. Aret kamarı söylüyor herkes bi onu da araştır. Kaç tane dondurulmuşun var yaşın kaç?Adet olmama hiç bişey demedi dondurulmuşlarım var tatmin etti mi bilmiyorım semra hocanın doktorluğuna laf edemem ama her doktor herkese gelmiyo ben hocaya da belirttim hoca önümüzdeki adetle gel başlayalım dedi ama ben ona da söyledim yeni perinatolog buldum kendime onla görüşeceğim önce hocam onun fikirlerini alicam dedim ttanıyormuş gideceğim doktoru tabi görüş bekliyorum dedi sonra
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerni alırızAdet olmama hiç bişey demedi dondurulmuşlarım var tatmin etti mi bilmiyorım semra hocanın doktorluğuna laf edemem ama her doktor herkese gelmiyo ben hocaya da belirttim hoca önümüzdeki adetle gel başlayalım dedi ama ben ona da söyledim yeni perinatolog buldum kendime onla görüşeceğim önce hocam onun fikirlerini alicam dedim ttanıyormuş gideceğim doktoru tabi görüş bekliyorum dedi sonra
Canım sorguladığımız şeylerin cvbı var aslında boşuna kendimizi yiyoruz .. demekki bir bildikleri var .. inşallah bundan sonrası için herşey güzel olur bizim şer bildiklerimizde hayr vardır biliyorsun .. Rabbim sana hayırlısını tez zamanda yaşatsın inşallah bebeğine kavuştursunPgt de olsa yüzde yüz şans veremeyitorz dedi keşke öyle bişey mümkün olsa dedi seni de anlıyorum 26 haftalık kayıp düşük zor ama bi kere daha denemeliyiz d3di ben o gün umut beye çıkıştım neden progestorene bakmıyor musunuz diye hemen gitmiş s3mra hocaya söylemiş semra hoca da ovitrellenin aynı zamanda çokckuvvetli bi progestorene salgıladığını belirtti bi sonraki transferi yine natural öneriyorum dedi ama istersen sırf kendini rahat hissetmen açısından transfer günü cleksan yanına ek olarak jel verebiliriz dedi adetin 2.günü ben hastanede isem muhakkak ben s3ni bi göreyim dedi ama yoksam doktoruna ve bankoya şöyle senin hakkında bana bilgi versinler dedi
2 pgtli var orda cnm zaten şu an giderim demiyorum ne iyi bişey ne kötü bişey düşünemiyorum 27sinde doktor randevum var onun süşüncesi çok önemli benim içinCanın sen bilirsin yine am tekrar tedaviye başlamadan iyice bir düşünün eşinle beraber, alternatifleri araştırın. Aret kamarı söylüyor herkes bi onu da araştır. Kaç tane dondurulmuşun var yaşın kaç?
İnş cnmHakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerni alırız
İnşallah cnm inşAllahCanım sorguladığımız şeylerin cvbı var aslında boşuna kendimizi yiyoruz .. demekki bir bildikleri var .. inşallah bundan sonrası için herşey güzel olur bizim şer bildiklerimizde hayr vardır biliyorsun .. Rabbim sana hayırlısını tez zamanda yaşatsın inşallah bebeğine kavuştursun
Bnde senı hatrladm canım benım. Çok üzgünüm( inşallah en kısa surede bu mutlulugu yaşarsnz. Benm kızımda 53 gün küvzde kaldı. Erkn doğm yaptım. Annemı kaybettm hamıleyken. Ama şukur artk daha iyyz.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben de adet oldum Çarşamba günü rahim filmi ve semra hoca yla görüşme için randevu aldım aynı güne.İnşallah cnm inşAllah
Hadi hayırlısı cnm orda deniceksin dmi yineCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben de adet oldum Çarşamba günü rahim filmi ve semra hoca yla görüşme için randevu aldım aynı güne.
Öyle gibi duruyor canım, yeni bir merkez aramaya görüşmeye inan hiç gücüm yokHadi hayırlısı cnm orda deniceksin dmi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?