- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
İkna olacağım birşey bulursam düşünüyorum gerçi uzun zamandır düşünüyorum yılları var ama ikna olamıyorum Allah büyük bişey olmaz büyüyünce hacamat yaptırırm ben ona :))Canım yaa en azından önemlı aşıları yaptır ne bileyim kabakulak,verem,çocuk felci, bence çok önemli ...
Ben beklemedeyim Balımm. Bu ara sizleri okuyup olası tedavi durumlarıma karşı bilgilenmeye çalışıyorum. Ve en önemlisi hep dua ediyorum hepimize. Dilerim hepimiz hayırlı tez Zaman'larda evlatlarımıza kavuşuruz aminnSen ne yaptın canım
Sen yaptırdın mı canım hiç hacematİkna olacağım birşey bulursam düşünüyorum gerçi uzun zamandır düşünüyorum yılları var ama ikna olamıyorum Allah büyük bişey olmaz büyüyünce hacamat yaptırırm ben ona :))
bazen düşünüyorum normal mi yaşadığım diye , kime sorsam ayyy çok kötüyüm, midem bulanıyor yataktan kalkamıyorum diyor... sonra kendime bakıyorum tık yokKENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRMESEM BARE
Aminnn canım inşallahBen 7.günümde idrar testi yaptım silik cıktı. Hayurısıyla sanada nasip olur inş.
Evet canım eşimde bende yaptırdıkSen yaptırdın mı canım hiç hacemat
Canım bugün aradım gelişmemişler herhalde, dondurmaya uygun değildi dediler. Kısmet artık çok şükür dondurulan embriyolarım var inş onlardan sağlıkla hayırlısıyla sonuç alırımcnm benım 2 embriyomu 6. gün dondurmuşlardı ... Olabiliyor biraz yavaş geliştikleri için 1 gün bekliyorlar
Canım ben salı opu oldum, pazar da adet. 5 gün sonra yanicanım merhaba opudan kac gün sonra adet gördün ?*
Pgt ye yolladın mıCanım bugün aradım gelişmemişler herhalde, dondurmaya uygun değildi dediler. Kısmet artık çok şükür dondurulan embriyolarım var inş onlardan sağlıkla hayırlısıyla sonuç alırım
Çok şanslısın o zaman canım karın ağrısı kasık ağrısı çok kötü çünkü bazen dayanılmıor ilaç da alamıyorsun mecbur çekiorsun öyle senin adına sevindm darısı bana olsun inş ağrısız ve rahat hamilelikcnm şimdilik iyiyz biz kanamamda kesildi ... hatta fazlasıyla iyiyz hiç üzmüyor bebeğim beni :))ne mide bulantısı ne de başka birşey hiç birşey yok nasıl hamilelik bu anlamadım
Benimde hamileliğimin 21.haftası çok şükür. Perinatoloji uzmanına mı gitceksiniz.Pgt yapılmışmıydı acaba.
Yok canım yollamadım geç kaldım yollamak için daha doğrusu. Hayırlısı artık inş bir problem çıkmaz sonrasında pişman olmamPgt ye yolladın mı
Ayyy çol sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsinKizlar tekrar Merhaba bende bugün test yaptirdim cok sukur pozitif. Sizin desteginizle erken yaptirdim iyi ki gününü beklememisim ☺
Amin Allah'im isteyen herkese nasip etsin :)Ayyy çol sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin
Ne güzel Balım iyi yaptınız ya. Tedaviden önce mi yaptırdın oyle de faydalı diyorlarEvet canım eşimde bende yaptırdık
Evet canım önce yaptırmıştık .. eşimin sperm kanallarının orda zorlandığını söylemiş yapan kişi oraya bir kaç kere daha gel demişti iltihaplı akmış hep ama fırsat olmadı yine gidecek inşallah hamilelere olmuyor tabi ben öyle biliyorum onu da demiş olayımNe güzel Balım iyi yaptınız ya. Tedaviden önce mi yaptırdın oyle de faydalı diyorlar
Süper yapmışsın canımEvet canım önce yaptırmıştık .. eşimin sperm kanallarının orda zorlandığını söylemiş yapan kişi oraya bir kaç kere daha gel demişti iltihaplı akmış hep ama fırsat olmadı yine gidecek inşallah hamilelere olmuyor tabi ben öyle biliyorum onu da demiş olayım
. İlk muayene ve ilk test dahil pakete merak etme. Hayırlı olsun canım tamamına ersin inşaAllah. Transfer sonrası nasıl davrandın anlatsana bize yattın mı neler yedin falanYarın memoril" da test yatiricam test sonucunandan sonra muayene ediyorlar mi? Yani ilk muayene paste dahil mi bilen Beni Arkadaslae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?