Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım yaa en azından önemlı aşıları yaptır ne bileyim kabakulak,verem,çocuk felci, bence çok önemli ...
İkna olacağım birşey bulursam düşünüyorum gerçi uzun zamandır düşünüyorum yılları var ama ikna olamıyorum Allah büyük bişey olmaz büyüyünce hacamat yaptırırm ben ona :))

Maşallah diyelim canım ama benimde öyle çok şikayetim olmadı sakin geçiyor .

cnm benım 2 embriyomu 6. gün dondurmuşlardı ... Olabiliyor biraz yavaş geliştikleri için 1 gün bekliyorlar
Canım bugün aradım gelişmemişler herhalde, dondurmaya uygun değildi dediler. Kısmet artık çok şükür dondurulan embriyolarım var inş onlardan sağlıkla hayırlısıyla sonuç alırım

cnm şimdilik iyiyz biz kanamamda kesildi ... hatta fazlasıyla iyiyz hiç üzmüyor bebeğim beni :))ne mide bulantısı ne de başka birşey hiç birşey yok nasıl hamilelik bu anlamadım
Çok şanslısın o zaman canım karın ağrısı kasık ağrısı çok kötü çünkü bazen dayanılmıor ilaç da alamıyorsun mecbur çekiorsun öyle senin adına sevindm darısı bana olsun inş ağrısız ve rahat hamilelik

Ne güzel Balım iyi yaptınız ya. Tedaviden önce mi yaptırdın oyle de faydalı diyorlar
Evet canım önce yaptırmıştık .. eşimin sperm kanallarının orda zorlandığını söylemiş yapan kişi oraya bir kaç kere daha gel demişti iltihaplı akmış hep ama fırsat olmadı yine gidecek inşallah hamilelere olmuyor tabi ben öyle biliyorum onu da demiş olayım

Yarın memoril" da test yatiricam test sonucunandan sonra muayene ediyorlar mi? Yani ilk muayene paste dahil mi bilen Beni Arkadaslae

Süper yapmışsın canım

Yarın memoril" da test yatiricam test sonucunandan sonra muayene ediyorlar mi? Yani ilk muayene paste dahil mi bilen Beni Arkadaslae
. İlk muayene ve ilk test dahil pakete merak etme. Hayırlı olsun canım tamamına ersin inşaAllah. Transfer sonrası nasıl davrandın anlatsana bize yattın mı neler yedin falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…