Kaçıncı gün yaptın testiniYarın memoril" da test yatiricam test sonucunandan sonra muayene ediyorlar mi? Yani ilk muayene paste dahil mi bilen Beni Arkadaslae
İlk test ücretsiz ikinci test için ücret alıyorlar. Muayene ikinci test sonucunda yeterli artış var ise 21 gün sonrası için planlanıyor ve ücret alınıyor.Yarın memoril" da test yatiricam test sonucunandan sonra muayene ediyorlar mi? Yani ilk muayene paste dahil mi bilen Beni Arkadaslae
Evet banada aynen bu uygulama yapıldı ücretli denildi bende sadece testleri oraya yaptırdım muayenemi olmadımİlk test ücretsiz ikinci test için ücret alıyorlar. Muayene ikinci test sonucunda yeterli artış var ise 21 gün sonrası için planlanıyor ve ücret alınıyor.
Teşekkür ederim. :) ben özel bişey yapmadım ama merdiven vs cikmadim, uzanmadim. Sadece yemek hazırladım gün için de ve 1 hafta da çalışmadığım için 2 kere dışarıya çıktım sadece. Yeme İçme konusunda da pek bişey yapmadım aslında ananas yedim her gün 1 dilim. Kola vb asitli icicekler icmedim.. İlk muayene ve ilk test dahil pakete merak etme. Hayırlı olsun canım tamamına ersin inşaAllah. Transfer sonrası nasıl davrandın anlatsana bize yattın mı neler yedin falan
Canım hayırlı olsun darısı bize kaç embriyo transfer oldu bide bi sorununuz varmıydıKizlar tekrar Merhaba bende bugün test yaptirdim cok sukur pozitif. Sizin desteginizle erken yaptirdim iyi ki gününü beklememisim ☺
Malesef canım benim transfer negatif sonuçlandıPeki hamilesiniz dimi şuan bendede silik çıktı
Gözüm aydın cnm inşallah değerin artarak devam ederKizlar tekrar Merhaba bende bugün test yaptirdim cok sukur pozitif. Sizin desteginizle erken yaptirdim iyi ki gününü beklememisim ☺
Bende migrenim için hacamat yaptırdım cnm çok duyuyordum migrene iyi geldiğini transferimden bir hafta önce yaptırdım hatta korktum hem sırtıma hem başıma hacamat yapıldı bayağı kan çıktı acaba transfer öncesi vücut kansız kalırmı diye endişelendim ama migrenimin gebelikte tutmasından iyidir diye düşündüm maalesef bugün tuttu ama şülür parolla kontrol altına alabiliyorumEvet canım önce yaptırmıştık .. eşimin sperm kanallarının orda zorlandığını söylemiş yapan kişi oraya bir kaç kere daha gel demişti iltihaplı akmış hep ama fırsat olmadı yine gidecek inşallah hamilelere olmuyor tabi ben öyle biliyorum onu da demiş olayım
Amin inşallah cnm belki bende erken gebelik yesti yaptırırım:)Maaşallah Balım kalitesi de iyi. Hadi inşaAllah belliyoruz en güzel haberlerini canım
Bana anti-D iğnesi yapılmak zorunda. benim kan gurubum negatif eşimin pozitif. Kan uyuşmazlığımız z var. Sağlık ocağı hangi aşıları yapıyorki hamilelere. hiç bilmiyorumBen aşı yaptırmayı düşünmüyorum bebeğime kucağıma almak nasip olursa o yüzden sağlık ocapına da gitmedim .. hala da bekarken oturduğum yerde görünüyormuşum ikametimi aldım gerçi ama gidin oraya kayıt olun diye aradılar gitmedim gitmicem sonra aşı diye diretecekler gerek yok :)
8.gün yaptım testimiKaçıncı gün yaptın testini
Amin inşGözüm aydın cnm inşallah değerin artarak devam eder
Amin inş. Tek embriyo transfer oldu, ilk denemem bir sorunumuz yoktu. Bilinmeyen durumduCanım hayırlı olsun darısı bize kaç embriyo transfer oldu bide bi sorununuz varmıydı
Canım opu sonrası hiç ilaç kullanmadın mı pekiCanım ben salı opu oldum, pazar da adet. 5 gün sonra yani
Amin inş canimGözüm aydın cnm inşallah değerin artarak devam eder
Canım Peki dondurulmuş muydu taze miydi transferinAmin inş. Tek embriyo transfer oldu, ilk denemem bir sorunumuz yoktu. Bilinmeyen durumdu
Arkadaşlar trasferi. Kaçıncı günü duş aldınız
Amin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?