Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yarın memoril" da test yatiricam test sonucunandan sonra muayene ediyorlar mi? Yani ilk muayene paste dahil mi bilen Beni Arkadaslae
İlk test ücretsiz ikinci test için ücret alıyorlar. Muayene ikinci test sonucunda yeterli artış var ise 21 gün sonrası için planlanıyor ve ücret alınıyor.

İlk test ücretsiz ikinci test için ücret alıyorlar. Muayene ikinci test sonucunda yeterli artış var ise 21 gün sonrası için planlanıyor ve ücret alınıyor.
Evet banada aynen bu uygulama yapıldı ücretli denildi bende sadece testleri oraya yaptırdım muayenemi olmadım

Teşekkür ederim. :) ben özel bişey yapmadım ama merdiven vs cikmadim, uzanmadim. Sadece yemek hazırladım gün için de ve 1 hafta da çalışmadığım için 2 kere dışarıya çıktım sadece. Yeme İçme konusunda da pek bişey yapmadım aslında ananas yedim her gün 1 dilim. Kola vb asitli icicekler icmedim.

Bende migrenim için hacamat yaptırdım cnm çok duyuyordum migrene iyi geldiğini transferimden bir hafta önce yaptırdım hatta korktum hem sırtıma hem başıma hacamat yapıldı bayağı kan çıktı acaba transfer öncesi vücut kansız kalırmı diye endişelendim ama migrenimin gebelikte tutmasından iyidir diye düşündüm maalesef bugün tuttu ama şülür parolla kontrol altına alabiliyorum

Bana anti-D iğnesi yapılmak zorunda. benim kan gurubum negatif eşimin pozitif. Kan uyuşmazlığımız z var. Sağlık ocağı hangi aşıları yapıyorki hamilelere. hiç bilmiyorum

Hanımlar merhaba. Dondurulmuş embriyo ile tedavi süreci ve fiyatı hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Hiç bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…