Turkiyede gebelere sadece tetenoz aşısı yapılıyor 4 hafta ara ile iki kez ama bir mucize bebekler icin olandan bahsetmis. Bu arada yeri gelmisken gebe arkadaslar tetnoz asinizi ne olursa olsun kesinlikle 20. Haftadan once yaptirmayin olaki bi yeriniz kesilir acile gidersiniz o zamanda yaptirmayin cunku dusuklere neden oluyor erken haftlarda bana ebem 22. Haftada yapmıştı daha once yapmak isteyenler oluyor isguzarlarBana anti-D iğnesi yapılmak zorunda. benim kan gurubum negatif eşimin pozitif. Kan uyuşmazlığımız z var. Sağlık ocağı hangi aşıları yapıyorki hamilelere. hiç bilmiyorum
Gözun aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin8.gün yaptım testimi
Cnm transferin hayirli olsun kim yapti transferini ve adetin kacinci gunuyduGözüm aydın cnm inşallah değerin artarak devam eder
Ilık suyla yani tamam canım 1 ci gün duş aldın ozamanErtesi gün aldım ben . Yalnız su çok sıcak olmamalı hamilelikte de dikkat edilmeli
Ilık suyla yani tamam canım 1 ci gün duş aldın ozaman
Hanımlar merhaba. Dondurulmuş embriyo ile tedavi süreci ve fiyatı hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Hiç bir fikrim yok.
Sağolasın canım adetimin 21.günü dondurulmuş embriyo transferi yapıldı naturel transfer oldu folik asit hariç ilaç kullanmıyorum transferimi yücel bey yaptı hastaneye 1de gittik 3te transfere aldılar hastanede 1lt su içtim transfer öncesi mesane kontrolünü karından ultrasonla yaptılar bir bardak boşaltın dediler lavoboda bardaklar var bu detayları bende bilmiyordum bari size anlatayım dedim transferde hafif bi ağrı oluyor muayene aletinden dolayı ama korkulacak bişey yokmuş hemşire size ekranda embriyonuzun transferini gösteriyor minik beyaz bi ışık parlayınca transfer bitmiş oluyor çok güzel bir duyguCnm transferin hayirli olsun kim yapti transferini ve adetin kacinci gunuydu
Ben de ilkini 20de oldum . Ikincisi için 26 da çağırdılarTurkiyede gebelere sadece tetenoz aşısı yapılıyor 4 hafta ara ile iki kez ama bir mucize bebekler icin olandan bahsetmis. Bu arada yeri gelmisken gebe arkadaslar tetnoz asinizi ne olursa olsun kesinlikle 20. Haftadan once yaptirmayin olaki bi yeriniz kesilir acile gidersiniz o zamanda yaptirmayin cunku dusuklere neden oluyor erken haftlarda bana ebem 22. Haftada yapmıştı daha once yapmak isteyenler oluyor isguzarlar
Teşekkür ederim canımEvet canım ılık suyla hamilelik boyunca da bu şekilde devam . Aynen 1 günü oldum ama kısa tuttum uzun kalmadım .
Benim 3.transferim olcak cnm insaallah bu sefer olur pazar gunu transfer kimin yapicagini henuz bilmiyorum bayan ekip istemistim ben hayirlisi artikSağolasın canım adetimin 21.günü dondurulmuş embriyo transferi yapıldı naturel transfer oldu folik asit hariç ilaç kullanmıyorum transferimi yücel bey yaptı hastaneye 1de gittik 3te transfere aldılar hastanede 1lt su içtim transfer öncesi mesane kontrolünü karından ultrasonla yaptılar bir bardak boşaltın dediler lavoboda bardaklar var bu detayları bende bilmiyordum bari size anlatayım dedim transferde hafif bi ağrı oluyor muayene aletinden dolayı ama korkulacak bişey yokmuş hemşire size ekranda embriyonuzun transferini gösteriyor minik beyaz bi ışık parlayınca transfer bitmiş oluyor çok güzel bir duygu
Taze transfer yapıldı 4.gün embriyosuyduCanım Peki dondurulmuş muydu taze miydi transferin
Canım benim zaten direk dondurulmuştan bir sonraki ay transfer olacak şekilde başladı tedavim. 4 gün antibiyotik kullandım, ağrın olursa parol al demişti hemşire ama ağrım olmadı. Bir de folik asite devam ettim o kadarCanım opu sonrası hiç ilaç kullanmadın mı peki
Canım selam pgt yaptırmışmıydın?Amin inş. Tek embriyo transfer oldu, ilk denemem bir sorunumuz yoktu. Bilinmeyen durumdu
Aynen bende yarın vurulucam 20+1 oluyorum. ŞimdiBen de ilkini 20de oldum . Ikincisi için 26 da çağırdılar
Ne güzel işte ben 18. Haftada normal hayata döndüm. Heleki çalışan biri olarak o bulantılar o kadar zor ki herşeyden vazgeçmiştim. Bende sizin gibibazen düşünüyorum normal mi yaşadığım diye , kime sorsam ayyy çok kötüyüm, midem bulanıyor yataktan kalkamıyorum diyor... sonra kendime bakıyorum tık yokKENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRMESEM BARE
Dogum yaptim canimCanım sen hamile misin, Doğum mu yaptın
Bende 5.günü yaptım idrar testi (6gün önce belli olanlardan)negatif çıktı az da olsa silik çıkardı pozitif olsa die düşünüyorumBen 7.günümde idrar testi yaptım silik cıktı. Hayurısıyla sanada nasip olur inş.
Canım ben sorun olacağını sanmıyorum. Grupta Bi çok arkadaş 18/19 haftalarda da yaptırdı bu aşıyı kimseye bir şey olmadı .yine de sen bilirsinAynen bende yarın vurulucam 20+1 oluyorum. Şimdi
İçime şüphe düştü acaba önümüzdeki hafta mu gitsem?
İnşallah bu sefer tutar cnm sizdeki problem neydi diğer tedavilerini de memorialde mi gördün, benimde pazar günü oldu transferim cumartesi arayıp transferini kimin yapacağını söylüyorlar bayan dr olursa o gün ayarlarlarlar heralde ben dr belirtmedim yücel bey zaten çok iyi bir dr sevindim onun denk gelmesineBenim 3.transferim olcak cnm insaallah bu sefer olur pazar gunu transfer kimin yapicagini henuz bilmiyorum bayan ekip istemistim ben hayirlisi artik
Evet cnm hepsi memorialde oldu ilki düştü ikinci tutmadi bu üçüncü olucak erkek faktörü bizde sorun hayirlisi olsun cnm ben gonul hanim veya semra hanim istiyordum ama onlar pazar gunu yok gunseli hanim pazar gunu var transferleri nasil henuz bilgim yokİnşallah bu sefer tutar cnm sizdeki problem neydi diğer tedavilerini de memorialde mi gördün, benimde pazar günü oldu transferim cumartesi arayıp transferini kimin yapacağını söylüyorlar bayan dr olursa o gün ayarlarlarlar heralde ben dr belirtmedim yücel bey zaten çok iyi bir dr sevindim onun denk gelmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?