Tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah canım.benim de 2.denemem olacak ilk deneme bahçecideydi.şimdi memorial de deneyeceğim erkek faktöründe laboratuvarı çok iyi diyorlar verici olacak allah tabiki.bizde morfoloji 1, hızlı hareket yok, yavaş hareket falan var.sizin değerler nasılEvet cnm hepsi memorialde oldu ilki düştü ikinci tutmadi bu üçüncü olucak erkek faktörü bizde sorun hayirlisi olsun cnm ben gonul hanim veya semra hanim istiyordum ama onlar pazar gunu yok gunseli hanim pazar gunu var transferleri nasil henuz bilgim yok
Cnm bizdede sayi hareket hepsi dusuktu 18 yumurta toplandi 6 tane 5. Gune geldi ikisini kullandik nasip simdi ucuncu deneme nasip olursaTedavin hayırlı uğurlu olur inşallah canım.benim de 2.denemem olacak ilk deneme bahçecideydi.şimdi memorial de deneyeceğim erkek faktöründe laboratuvarı çok iyi diyorlar verici olacak allah tabiki.bizde morfoloji 1, hızlı hareket yok, yavaş hareket falan var.sizin değerler nasıl
Çok iyi yumurta toplanmış.benim 10 yumurtadan 8 i olgun 5 tane döllendi.5.güne 3 tane geldi .2 si transfer edildi tutmadı. İnşallah bu tedavimiz pozitif olurCnm bizdede sayi hareket hepsi dusuktu 18 yumurta toplandi 6 tane 5. Gune geldi ikisini kullandik nasip simdi ucuncu deneme nasip olursa
Cnm yumurta cok olmasi onemli degilki o yumurtanin senin icinde tutunabilmesi onemli benimkilerin ikiside en iyi kalitedeydi ama olmadi nasip kismet ikinci natureldi simdi yine naturel yaptirdilarÇok iyi yumurta toplanmış.benim 10 yumurtadan 8 i olgun 5 tane döllendi.5.güne 3 tane geldi .2 si transfer edildi tutmadı. İnşallah bu tedavimiz pozitif olur
Transfer oldu mu canım.şimdikilerin kalitesi nasılCnm yumurta cok olmasi onemli degilki o yumurtanin senin icinde tutunabilmesi onemli benimkilerin ikiside en iyi kalitedeydi ama olmadi nasip kismet ikinci natureldi simdi yine naturel yaptirdilar
Pazar gunu cnm nasipse biri 4ab biri 5ab dedi gonul hanimTransfer oldu mu canım.şimdikilerin kalitesi nasıl
Aynen bende yarın vurulucam 20+1 oluyorum. Şimdi
İçime şüphe düştü acaba önümüzdeki hafta mu gitsem?
bazen düşünüyorum normal mi yaşadığım diye , kime sorsam ayyy çok kötüyüm, midem bulanıyor yataktan kalkamıyorum diyor... sonra kendime bakıyorum tık yokKENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRMESEM BARE
Hayır yapılmadı çünkü sadeve 4 Yumurta dolandı ve 5.güne gitmediCanım selam pgt yaptırmışmıydın?
Hayır yapılmadı çünkü sadeve 4 Yumurta toplandı ve 5.güne gitmedi
Hayırlı olur inşallah tedavinizmerhaba arkadaslar bende sisli memorialde tüp bebek yaptircam benim sorunum pko ilk arastirma hastanesinde yaptirdim.tutmadi simdi bu hastaneyi dusunuyorum on gorusme icin randevu aldim cok heycanliyim memnun olmayan pek.yok sanirim insallah hepimiz yavrucaklarimizi kucaklariz
Merhaba canim ben kızımda baska bir merkezde tedavi olmuştum hem bant hem estrafem kullanmistim bantlar bazen alerjik reaksiyona neden olabiliyor yapıştırdığın bolgede kasintilar oluyor kizariyor en zorlayici kismi orasi ama onun disinda rahat en azindan hapi unuttum derdi yok. Kürek kemiginin üzerine kapistiriyordum ben oyle soylemislerdi belli gunlerde degistiriyorsun. Istrojen salgılıyorKızlar yücel hoca bana transfer naturel degil bant kullanırız dedi. Ben daha önce hic bant kullanmadım da kullananlardan rica etsem nasıl kullanılıyor? Bir etkisi var mı?
Hakkında hayırlısı olsun canım doğrudur haftasonu semra hnm olmuyormuş ama hepsi transfer yapan drlar cnmEvet cnm hepsi memorialde oldu ilki düştü ikinci tutmadi bu üçüncü olucak erkek faktörü bizde sorun hayirlisi olsun cnm ben gonul hanim veya semra hanim istiyordum ama onlar pazar gunu yok gunseli hanim pazar gunu var transferleri nasil henuz bilgim yok
Aslında sayı iyimiş cnm 5.güne gayet iyi gelmiş peki ngs uygulatmışmıydınızCnm bizdede sayi hareket hepsi dusuktu 18 yumurta toplandi 6 tane 5. Gune geldi ikisini kullandik nasip simdi ucuncu deneme nasip olursa
Erken sonuç veren gebelik testini mi uyguladın cnm çatlatma iğnesinin etkisi 10gün diyorlar inşallah hamişsindir hadi şimdiden hayırlı olsunMerhaba bayanlar bugun trasfer günümü saymassam 6 cı günüm idrar
Testte silik te olsa çizgi çıktı acaba yumurta catlama ignesinin etkisi olurmu 12 oldu vurdum
Yok normal testle yaptım canımErken sonuç veren gebelik testini mi uyguladın cnm çatlatma iğnesinin etkisi 10gün diyorlar inşallah hamişsindir hadi şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?