Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah canım.benim de 2.denemem olacak ilk deneme bahçecideydi.şimdi memorial de deneyeceğim erkek faktöründe laboratuvarı çok iyi diyorlar verici olacak allah tabiki.bizde morfoloji 1, hızlı hareket yok, yavaş hareket falan var.sizin değerler nasıl

Cnm bizdede sayi hareket hepsi dusuktu 18 yumurta toplandi 6 tane 5. Gune geldi ikisini kullandik nasip simdi ucuncu deneme nasip olursa

Cnm bizdede sayi hareket hepsi dusuktu 18 yumurta toplandi 6 tane 5. Gune geldi ikisini kullandik nasip simdi ucuncu deneme nasip olursa
Çok iyi yumurta toplanmış.benim 10 yumurtadan 8 i olgun 5 tane döllendi.5.güne 3 tane geldi .2 si transfer edildi tutmadı. İnşallah bu tedavimiz pozitif olur

Çok iyi yumurta toplanmış.benim 10 yumurtadan 8 i olgun 5 tane döllendi.5.güne 3 tane geldi .2 si transfer edildi tutmadı. İnşallah bu tedavimiz pozitif olur
Cnm yumurta cok olmasi onemli degilki o yumurtanin senin icinde tutunabilmesi onemli benimkilerin ikiside en iyi kalitedeydi ama olmadi nasip kismet ikinci natureldi simdi yine naturel yaptirdilar

Cnm yumurta cok olmasi onemli degilki o yumurtanin senin icinde tutunabilmesi onemli benimkilerin ikiside en iyi kalitedeydi ama olmadi nasip kismet ikinci natureldi simdi yine naturel yaptirdilar
Transfer oldu mu canım.şimdikilerin kalitesi nasıl

Aynen bende yarın vurulucam 20+1 oluyorum. Şimdi
İçime şüphe düştü acaba önümüzdeki hafta mu gitsem?

ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum. bu aşıyı, bebeği kordon bağını keserlerken paslı bir makas benzeri kullanılması durumunda korumak için yapıyorlarmış. iyi de bu devirde dünya kadar para verip doğum yapılan hastanelerde bi zahmet paslı alet de kullanmasınlar. ayrıca son 10 yıl içinde yapılmışsa yapılmasına gerek yokmuş.
aile hekimleri para almak için baskı yapıyor. yaptırmayacağım diyorum hala gel o zaman imza at diyor, ne mecburiyetim varsa.

ben de aynen senin gibi oldum. ilk 3 ay bitene kadar ne mide bulantısı ne kusma yaşadım. sadece sık acıkıyordum. hatta diyordum midesi bulananlar normalde sağlıklı beslenmeyenlermiş falan diye. 3. ay bitti, 4. aya girdik allahım ben mahvoldum, ekmeğin kokusu bile midemi bulandırmaya başladı, masada tabağım bitmeden banyoya koşuyordum. ne yesem çıkarıyordum. hatta kilo verdim o ara. neyse geçti 4. ay bitince. inşallah sen öyle olmazsın canım böyle devam edersin.

merhaba arkadaslar bende sisli memorialde tüp bebek yaptircam benim sorunum pko ilk arastirma hastanesinde yaptirdim.tutmadi simdi bu hastaneyi dusunuyorum on gorusme icin randevu aldim cok heycanliyim memnun olmayan pek.yok sanirim insallah hepimiz yavrucaklarimizi kucaklariz

Hayırlı olur inşallah tedaviniz

Kızlar yücel hoca bana transfer naturel degil bant kullanırız dedi. Ben daha önce hic bant kullanmadım da kullananlardan rica etsem nasıl kullanılıyor? Bir etkisi var mı?

Kızlar yücel hoca bana transfer naturel degil bant kullanırız dedi. Ben daha önce hic bant kullanmadım da kullananlardan rica etsem nasıl kullanılıyor? Bir etkisi var mı?
Merhaba canim ben kızımda baska bir merkezde tedavi olmuştum hem bant hem estrafem kullanmistim bantlar bazen alerjik reaksiyona neden olabiliyor yapıştırdığın bolgede kasintilar oluyor kizariyor en zorlayici kismi orasi ama onun disinda rahat en azindan hapi unuttum derdi yok. Kürek kemiginin üzerine kapistiriyordum ben oyle soylemislerdi belli gunlerde degistiriyorsun. Istrojen salgılıyor

Merhaba bayanlar bugun trasfer günümü saymassam 6 cı günüm idrar
Testte silik te olsa çizgi çıktı acaba yumurta catlama ignesinin etkisi olurmu 12 oldu vurdum

Hakkında hayırlısı olsun canım doğrudur haftasonu semra hnm olmuyormuş ama hepsi transfer yapan drlar cnm

Merhaba bayanlar bugun trasfer günümü saymassam 6 cı günüm idrar
Testte silik te olsa çizgi çıktı acaba yumurta catlama ignesinin etkisi olurmu 12 oldu vurdum
Erken sonuç veren gebelik testini mi uyguladın cnm çatlatma iğnesinin etkisi 10gün diyorlar inşallah hamişsindir hadi şimdiden hayırlı olsun

Günaydın kızlar yarin ilacli olarak transfer hazırlığına başlıyorum sehir disinda oldugum icin buradaki doktoruma muayene olacagim bugunden arayip merkezi bilgilendirmeye gerek varmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…