- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
canım inş hamilesindir git hemen kan yaptır bence :) kaçıncı gün embriyosuydu kaçtane transfer oldu canım bi de kaliteleri nasıldı ?????Merhaba bayanlar bugun trasfer günümü saymassam 6 cı günüm idrar
Testte silik te olsa çizgi çıktı acaba yumurta catlama ignesinin etkisi olurmu 12 oldu vurdum
Günaydın kızlar yarin ilacli olarak transfer hazırlığına başlıyorum sehir disinda oldugum icin buradaki doktoruma muayene olacagim bugunden arayip merkezi bilgilendirmeye gerek varmidir?
Yok cnm benden istemedilerAslında sayı iyimiş cnm 5.güne gayet iyi gelmiş peki ngs uygulatmışmıydınız
1 tane trasfer oldu 5 ci gün embiriyosu pgt yapılmış canımcanım inş hamilesindir git hemen kan yaptır bence :) kaçıncı gün embriyosuydu kaçtane transfer oldu canım bi de kaliteleri nasıldı ?????
Ben 5 gun idrar yaptim silik cikti gittim kan verdim 4.80 cikti doktor gebelik yok dedi cunku 5 ustu kabul oluyor ama hamileydim hissediyordum insallah seninkide vardirMerhaba bayanlar bugun trasfer günümü saymassam 6 cı günüm idrar
Testte silik te olsa çizgi çıktı acaba yumurta catlama ignesinin etkisi olurmu 12 oldu vurdum
Hamilesiniz şuan dimii ama ilk idrara karışıyor herelde 6 günden sonra kana karışıyormuşBen 5 gun idrar yaptim silik cikti gittim kan verdim 4.80 cikti doktor gebelik yok dedi cunku 5 ustu kabul oluyor ama hamileydim hissediyordum insallah seninkide vardir
Yok normal testle yaptım canım
canım merhaba inşallah bu sefer rabbim sonuca ulaştıırsın seni .. herhangi bi sorununuz bulun du öu araştırıldımı canım önceki iki sefer neden olmamışPazar gunu cnm nasipse biri 4ab biri 5ab dedi gonul hanim
Sebep yok cnm herhangi birsey demediler rahimde bir sorun yok genetik testlerdede bir sorun yok nasipcanım merhaba inşallah bu sefer rabbim sonuca ulaştıırsın seni .. herhangi bi sorununuz bulun du öu araştırıldımı canım önceki iki sefer neden olmamış
Ayy şuan çığlık atıcamHayırlı olsun canım silik de olsa çıktıysa tutunmustur. 6. Gün yapmıştım bende aynı silik çıkmıştı :)
Ayy şuan çığlık atıcamyaa inşallah igne etkisi değildirr
Dogum yaptim 6.5 aylik oldu oglumHamilesiniz şuan dimii ama ilk idrara karışıyor herelde 6 günden sonra kana karışıyormuş
Dogum yaptim 6.5 aylik oldu oglumHamilesiniz şuan dimii ama ilk idrara karışıyor herelde 6 günden sonra kana karışıyormuş
Ayyy maşallahhhhh rabbim bize ve bütün isteyenlere nasip etsinDogum yaptim 6.5 aylik oldu oglum
Sağolllasın canım inşallahhh yaDeğildir canım Allahın izniyle mutlu mutlu test gününü bekle :)
Anladım cnm nasip inşallah bu seferki başarılı olur müjdeleri veririz birbirimizeYok cnm benden istemediler
Insaallah cnm siz yolu acin pesinizden bende geliyimAnladım cnm nasip inşallah bu seferki başarılı olur müjdeleri veririz birbirimize
Sebep yok cnm herhangi birsey demediler rahimde bir sorun yok genetik testlerdede bir sorun yok nasip
Amin insallahhhhhhhAyyy maşallahhhhh rabbim bize ve bütün isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?