Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba bayanlar bugun trasfer günümü saymassam 6 cı günüm idrar
Testte silik te olsa çizgi çıktı acaba yumurta catlama ignesinin etkisi olurmu 12 oldu vurdum
canım inş hamilesindir git hemen kan yaptır bence :) kaçıncı gün embriyosuydu kaçtane transfer oldu canım bi de kaliteleri nasıldı ?????

Günaydın kızlar yarin ilacli olarak transfer hazırlığına başlıyorum sehir disinda oldugum icin buradaki doktoruma muayene olacagim bugunden arayip merkezi bilgilendirmeye gerek varmidir?

Tabiki arayıp bilgilendirebilirsin hem dosyanızı hazır ederler yarın için
Ve yapılması istenen tahlil falan varmı diye sorarsın
Ben şahsen öyle yapmıştım.
Bol şans dilerim sonu güzel olur inşALLAH

Merhaba bayanlar bugun trasfer günümü saymassam 6 cı günüm idrar
Testte silik te olsa çizgi çıktı acaba yumurta catlama ignesinin etkisi olurmu 12 oldu vurdum
Ben 5 gun idrar yaptim silik cikti gittim kan verdim 4.80 cikti doktor gebelik yok dedi cunku 5 ustu kabul oluyor ama hamileydim hissediyordum insallah seninkide vardir

Ben 5 gun idrar yaptim silik cikti gittim kan verdim 4.80 cikti doktor gebelik yok dedi cunku 5 ustu kabul oluyor ama hamileydim hissediyordum insallah seninkide vardir
Hamilesiniz şuan dimii ama ilk idrara karışıyor herelde 6 günden sonra kana karışıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…