- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 40
Insaallah cnm artik siz hamislerden dua bekliyoruzİnşaALLAH Bu sefer bebeğine kavuşursun
Benimde transferimi gönül hanım yapmıştı
Kandada inşallah görürsem hemen doldururummerhaba arkadaşlar pozitifi görenler anketi doldurursa faydalı olacağını düşünüyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/embriyo-kalitesi-ve-gunu.1060631/
ben transferin ertesi günü 3,5 saat uçak yolculuğu yapmak zorunda kaldım. valiz taşı sağa sola koştur. vs vs. ama tabi ki zorlamadım kendimi. şimdilik bir sorun yok gibi. umarım böyle devam eder. bazen regl ağrısı gibi hafif bi ağrı oluyor o kadar.Arkadaşlar bir şey soracağım. Transferden bir gün sonra doktorlar işe başlayabilirsiniZ günlük hayatınıza dönebiliyorsunuz diyorlar ya bu şekilde çalışmaya devam eden var mı.ben çalışıyorum sadece kontrollere giderken izin alabilirim transferden sonra 2 hafta yatamam biraz tedirginim.işim masa başı yorulmuyorum hiç. ama yürümek zararlı olur mu ki
bekliyorummmmm :)))))))))))Kandada inşallah görürsem hemen doldururum
Sağol canım bugun yapmım dedim 8 ci gün yaparım inşallahh
Bu konuda tecrübem yok tabiki ama taşıyan çok kişi gördüm .. oluşacak bir zarar olsa uyarırlardı diye düşünüyorum .. bana bu tedavide önemli olan aşama yumurta oluşumu toplama ve döllendirme gibi geliyor transfer için başka yer tercih etmezdim sanırım bilemedim şimdiKızlar embriyoyu taşıma sırasında zarar görme durumu var mıdır
2 defa hayal kırıklığı yaşasaydın bir merkezle düşünürdün cnmBu konuda tecrübem yok tabiki ama taşıyan çok kişi gördüm .. oluşacak bir zarar olsa uyarırlardı diye düşünüyorum .. bana bu tedavide önemli olan aşama yumurta oluşumu toplama ve döllendirme gibi geliyor transfer için başka yer tercih etmezdim sanırım bilemedim şimdi
Evet ben seni anlıyorum zaten neden düşünmeyeceğimi açıkladım onun için .. tabiki senin fikrin ve nerde iyi hissedeceksen orada olmalısın .. Allah yardımcın olsun inşallah2 defa hayal kırıklığı yaşasaydın bir merkezle düşünürdün cnm
Zararını bilmyrm cnm ancak bn transfer olrken bi çift almak istemş embryoyu tüp içinde vermşler ama çok dikkat edn içindeki sıvı aktğı yeri eritir demiş eşim söylemştiKızlar embriyoyu taşıma sırasında zarar görme durumu var mıdır
Öyle direk tüpü mü veriyolar bana bi arkadaş tank ile taşınıyor demiştiZararını bilmyrm cnm ancak bn transfer olrken bi çift almak istemş embryoyu tüp içinde vermşler ama çok dikkat edn içindeki sıvı aktğı yeri eritir demiş eşim söylemşti
Amin amin inşAllah cnmEvet ben seni anlıyorum zaten neden düşünmeyeceğimi açıkladım onun için .. tabiki senin fikrin ve nerde iyi hissedeceksen orada olmalısın .. Allah yardımcın olsun inşallah
Bence beklemelisin. Gec döllenme olabiliyorBende 5.günü yaptım idrar testi (6gün önce belli olanlardan)negatif çıktı az da olsa silik çıkardı pozitif olsa die düşünüyorum
Bilmyrm cnm göz le görmedgm için o dedgnide yeni duydm yakında tıpçı olcaz bzde sanrm bu kdr bilgiyle gülesm geliyor artk k bakma daha çok sey öğrenmeden kavuşrz evlatlarmza inşallah cnm natıral deniycez dedi umut bey ya olmazsa ddm daha çok embryon var elbet biri olcak ddi deneme tahtası misali ya tutarsa ne dycem bnde blmym vallaÖyle direk tüpü mü veriyolar bana bi arkadaş tank ile taşınıyor demişti
Ufak bi tüp dglmş ama büyük baya demişti eşim belki senn dedğndrÖyle direk tüpü mü veriyolar bana bi arkadaş tank ile taşınıyor demişti
Ay bana umut deme ya inan sinirlerim zıplıyor kanamam var şakır şakır muayene etti aktif bi kanaman yok rahim kalın gebe olabilirsin diyor ya bunu diyen birini de oraya doktor diye koyuyorlar gerçekten şaka gibi sinirlerimi bozdu kendime hakim olamadım çıkıştım gitmiş semra hocaya anlatmış çocuk gibiBilmyrm cnm göz le görmedgm için o dedgnide yeni duydm yakında tıpçı olcaz bzde sanrm bu kdr bilgiyle gülesm geliyor artk k bakma daha çok sey öğrenmeden kavuşrz evlatlarmza inşallah cnm natıral deniycez dedi umut bey ya olmazsa ddm daha çok embryon var elbet biri olcak ddi deneme tahtası misali ya tutarsa ne dycem bnde blmym valla
Tanktır kuzu büyük ihtimalleUfak bi tüp dglmş ama büyük baya demişti eşim belki senn dedğndr
Biz taşıdık zarar görme durumu yok tankın içinde çünkü embriyolar anadolu yakasından avrupa yakasına taşımıştık. günün oglen saatını seçtik trafige yakalanmadan hemen götürelim diyeKızlar embriyoyu taşıma sırasında zarar görme durumu var mıdır
Çok teşekkür ederim canim ariyorum ama ulasmak ne mümkün zaten normalde gidecektim ama bu ulasip randevu alamamalarimdan dolayi vazgectim gitmekten hastane iyi guzel hosta su randevular cok sıkıntı bide telefona cikanlar hep sabit fikirli anlatamadim kendime onlari benimkinin atandart dışı bir tedavi oldugunu neyse daha fazla sinir olmamak icin aramiyorum insallah geri donerlerTabiki arayıp bilgilendirebilirsin hem dosyanızı hazır ederler yarın için
Ve yapılması istenen tahlil falan varmı diye sorarsın
Ben şahsen öyle yapmıştım.
Bol şans dilerim sonu güzel olur inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?