- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Çok teşekkür ederim nerden nereye taşıdınız acabaBiz taşıdık zarar görme durumu yok tankın içinde çünkü embriyolar anadolu yakasından avrupa yakasına taşımıştık. günün oglen saatını seçtik trafige yakalanmadan hemen götürelim diye
istanbul anadolu yakasından kadıköyden avrupa yakasına taşıdık şişli memorıale..ama şöyleki 6 tane embriyo vardı dondurulmuş oncekı merkezıme gore kalıtelerı çok ıyıyımış... biz şişliye taşidık.. transferden bi gün önce çözdüler ve gelişimleri olmadı durdugu için 6 tanesi de gitti çok üzülmüştüm ozaman ( taşımadan önce şişliden beÇok teşekkür ederim nerden nereye taşıdınız acaba
istanbul anadolu yakasından kadıköyden avrupa yakasına taşıdık şişli memorıale..ama şöyleki 6 tane embriyo vardı dondurulmuş oncekı merkezıme gore kalıtelerı çok ıyıyımış... biz şişliye taşidık.. transferden bi gün önce çözdüler ve gelişimleri olmadı durdugu için 6 tanesi de gitti çok üzülmüştüm ozaman ( taşımadan önce şişliden be
diger merkezde 3. gün dondurulmuştu....şişliye taşımadan söylemişlerdi bana ama memorialden yanı çözdürücez 5. güne gidicek öyle transfer yapıcaz diyeÇok teşekkür ederim nerden nereye taşıdınız acaba
var canım çok şükür. yeniden baştan tedavi oldum 6 tane toplandı 4 tane donduruldu ..1 transfer edildi çok şükür tuttu.. Darısı inşallah herkesin başına olsun..peki şu an gebelik var mi
Amin amin inşAllah cnmvar canım çok şükür. yeniden baştan tedavi oldum 6 tane toplandı 4 tane donduruldu ..1 transfer edildi çok şükür tuttu.. Darısı inşallah herkesin başına olsun..
Yani evet knşmaları fln değişik değiştrsemmi sence doktorumu offfffffff emre bey nsl acaba eya gönül hanm daha bilgili duruyorlar ama bilemedmAy bana umut deme ya inan sinirlerim zıplıyor kanamam var şakır şakır muayene etti aktif bi kanaman yok rahim kalın gebe olabilirsin diyor ya bunu diyen birini de oraya doktor diye koyuyorlar gerçekten şaka gibi sinirlerimi bozdu kendime hakim olamadım çıkıştım gitmiş semra hocaya anlatmış çocuk gibi
Emre beyy çok kibar ve iyi bir doktor benim doktorun gönül özer çok memnunumYani evet knşmaları fln değişik değiştrsemmi sence doktorumu offfffffff emre bey nsl acaba eya gönül hanm daha bilgili duruyorlar ama bilemedm
Bende gönül hanımda karar kıldım hayırlısı olur inşallah.adet olsam da başlasam çok heyecanlıyımEmre beyy çok kibar ve iyi bir doktor benim doktorun gönül özer çok memnunum
Bence değiştir çünkü beni çıldırttı beta hcg 0 şakır şakır kanama var gebe olabilirsin aktif kanama yok diyor bunu diyen doktor nasıl doktor?? Bende emre beye geçerim belki diye düşünüyorum gerçi 6 ay bişey düşünmücem diye kendime söz verdimYani evet knşmaları fln değişik değiştrsemmi sence doktorumu offfffffff emre bey nsl acaba eya gönül hanm daha bilgili duruyorlar ama bilemedm
Canım senin doktorun kimdiBence değiştir çünkü beni çıldırttı beta hcg 0 şakır şakır kanama var gebe olabilirsin aktif kanama yok diyor bunu diyen doktor nasıl doktor?? Bende emre beye geçerim belki diye düşünüyorum gerçi 6 ay bişey düşünmücem diye kendime söz verdim
Denizcim inşallah çabuk toparlarsın ve yüksek enerjiyle yeni transfere hazır olursun hayırlısıylada yavruna kavuşursunBence değiştir çünkü beni çıldırttı beta hcg 0 şakır şakır kanama var gebe olabilirsin aktif kanama yok diyor bunu diyen doktor nasıl doktor?? Bende emre beye geçerim belki diye düşünüyorum gerçi 6 ay bişey düşünmücem diye kendime söz verdim
Bana da birkaç kez oldu bu durum o aya özel de olabilir. Son transferimde de vardı kontrolde tahlil yaptılar salgıladığı hormona baktılar, ilaçlıydı benim süreç.. Naturel için bir engel teşkil eder mi bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşArkadaşlar bende hasta oldum sonunda. Yarın kontrole gidiyorum. Transfer hazırlığına başlıyoruz. Naturel olacak demişti doktor. Benim doktorum emre bey çokta memnunum. Hasta olmadan önce sol tarafımda kasık batması oldu bu sbeple herhangi bit doktora gittim. Kist olduğunu söyledi 4cm ondan öok korkuyorum. Belki adetle gider dedi yarın onu da göreceğiz. Opu sonrası oluştu. Böyle olan var mıydı?
Bende yaptırım genetik. Baştan yaptırmalı en iyisi bazı merkezler nefatiflerden sonra yaptır diyor baştan yaptırım benceKızlar ben Memorial ile ilk görüştüğümde genetik mutlaka yaptırın demişti doktor. Neyse ben bahcecide başladım, burdaki doktor gerek yok diyo. Çok kararsız kaldım yaa. Napsamm?
Yaş 36.ilk deneme, öncesinde gebelik ya da düşük yok
Yücel bey cnmCanım senin doktorun kimdi
İnşallah cnm arkadaşımDenizcim inşallah çabuk toparlarsın ve yüksek enerjiyle yeni transfere hazır olursun hayırlısıylada yavruna kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?