Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Biz taşıdık zarar görme durumu yok tankın içinde çünkü embriyolar anadolu yakasından avrupa yakasına taşımıştık. günün oglen saatını seçtik trafige yakalanmadan hemen götürelim diye
Çok teşekkür ederim nerden nereye taşıdınız acaba

Çok teşekkür ederim nerden nereye taşıdınız acaba
istanbul anadolu yakasından kadıköyden avrupa yakasına taşıdık şişli memorıale..ama şöyleki 6 tane embriyo vardı dondurulmuş oncekı merkezıme gore kalıtelerı çok ıyıyımış... biz şişliye taşidık.. transferden bi gün önce çözdüler ve gelişimleri olmadı durdugu için 6 tanesi de gitti çok üzülmüştüm ozaman ( taşımadan önce şişliden be

peki şu an gebelik var mi

Yani evet knşmaları fln değişik değiştrsemmi sence doktorumu offfffffff emre bey nsl acaba eya gönül hanm daha bilgili duruyorlar ama bilemedm

Yani evet knşmaları fln değişik değiştrsemmi sence doktorumu offfffffff emre bey nsl acaba eya gönül hanm daha bilgili duruyorlar ama bilemedm
Bence değiştir çünkü beni çıldırttı beta hcg 0 şakır şakır kanama var gebe olabilirsin aktif kanama yok diyor bunu diyen doktor nasıl doktor?? Bende emre beye geçerim belki diye düşünüyorum gerçi 6 ay bişey düşünmücem diye kendime söz verdim

Canım senin doktorun kimdi

Arkadaşlar trasferimin 6 cı güni karnıma dokunca sag kasıgımın üstüne acıyo neden acaba böylr biley yaşayan varmı sanki biyere vurmuşumda ezilmiş gibi

Denizcim inşallah çabuk toparlarsın ve yüksek enerjiyle yeni transfere hazır olursun hayırlısıylada yavruna kavuşursun

Arkadaşlar bende hasta oldum sonunda. Yarın kontrole gidiyorum. Transfer hazırlığına başlıyoruz. Naturel olacak demişti doktor. Benim doktorum emre bey çokta memnunum. Hasta olmadan önce sol tarafımda kasık batması oldu bu sbeple herhangi bit doktora gittim. Kist olduğunu söyledi 4cm ondan öok korkuyorum. Belki adetle gider dedi yarın onu da göreceğiz. Opu sonrası oluştu. Böyle olan var mıydı?

Bana da birkaç kez oldu bu durum o aya özel de olabilir. Son transferimde de vardı kontrolde tahlil yaptılar salgıladığı hormona baktılar, ilaçlıydı benim süreç.. Naturel için bir engel teşkil eder mi bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun inş

Kızlar ben Memorial ile ilk görüştüğümde genetik mutlaka yaptırın demişti doktor. Neyse ben bahcecide başladım, burdaki doktor gerek yok diyo. Çok kararsız kaldım yaa. Napsamm?
Yaş 36.ilk deneme, öncesinde gebelik ya da düşük yok

Bende yaptırım genetik. Baştan yaptırmalı en iyisi bazı merkezler nefatiflerden sonra yaptır diyor baştan yaptırım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…