Valla ben de kesin yaptırcam diye bu işe girdim, şimdi diyorum ki embriyolar da boşa gider mi? Minnacık bişi sonuçta. Ziyan olmasın yani :))Bende yaptırım genetik. Baştan yaptırmalı en iyisi bazı merkezler nefatiflerden sonra yaptır diyor baştan yaptırım bence
Merhaba canim ben kızımda baska bir merkezde tedavi olmuştum hem bant hem estrafem kullanmistim bantlar bazen alerjik reaksiyona neden olabiliyor yapıştırdığın bolgede kasintilar oluyor kizariyor en zorlayici kismi orasi ama onun disinda rahat en azindan hapi unuttum derdi yok. Kürek kemiginin üzerine kapistiriyordum ben oyle soylemislerdi belli gunlerde degistiriyorsun. Istrojen salgılıyor
canım bana da genetik yaptırın mutlaka dediler ama 2 tane embriyo oluştu sadece mecburen onları koyduk şansı arttırmak için. dolayısıyla genetiğe gönderemedim. ama benim düşük olmuştu daha önce doğal. neden düştü acaba diye ve yaş 36-37 ve hala normal gebe kalamamak bir genetik problem olabilir mi diye tavsiye ediliyor. sende daha önce başarısız tüp bebek tedavisi veya düşükler vs yok ise çok da zorunlu değil.Kızlar ben Memorial ile ilk görüştüğümde genetik mutlaka yaptırın demişti doktor. Neyse ben bahcecide başladım, burdaki doktor gerek yok diyo. Çok kararsız kaldım yaa. Napsamm?
Yaş 36.ilk deneme, öncesinde gebelik ya da düşük yok
ya bence kafanızı karıştırmayın. bu ekip iyi bir ekip. zaten her hastayı mutlaka 1 kez semra hoca da görüyor ve her hastanın durumunu hep birlikte değerlendiriyorlar. ben emre beyle başladım çok da memnundum ama sonra beni günseli hanıma yönlendirdiler. günseli hanım da yardımcı doçent ve deneyimli bir doktor. transfer için başka bir doktor da olabilirdi ama yine günseli hanımı verdiler. gayet memnun kaldım. transferimin 5. günü 9. gün test yaptıracağım. zaten semra hanım ekibin beyni. ilk randevuyu seçebiliyorsun doktoru. ilk görüşmene semra hanım da geliyor mutlaka. sonra takip doktorun değişedebilir senin durumuna göre.Yani evet knşmaları fln değişik değiştrsemmi sence doktorumu offfffffff emre bey nsl acaba eya gönül hanm daha bilgili duruyorlar ama bilemedm
Merhaba bende yarin basliyorum daha oncede yazmıştım benimki ilacli olacak eger e2 degeriniz normalse baslarlar diye dusunuyorum gerçi kistin 4 cm mis o sorun olurmu bilmiyorum ama yarin daha kucuk gorebilirler insallah öyle olur benide suan yarinki muayenede bi sorun cikarmi diye telaş aldi hemen olsun diye heves ediyorum ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun. Sabah erkenden doktorun kapisindayim. Ikimizin insallah ayni zamanlarda olacak transferiArkadaşlar bende hasta oldum sonunda. Yarın kontrole gidiyorum. Transfer hazırlığına başlıyoruz. Naturel olacak demişti doktor. Benim doktorum emre bey çokta memnunum. Hasta olmadan önce sol tarafımda kasık batması oldu bu sbeple herhangi bit doktora gittim. Kist olduğunu söyledi 4cm ondan öok korkuyorum. Belki adetle gider dedi yarın onu da göreceğiz. Opu sonrası oluştu. Böyle olan var mıydı?
Ayy şuan çığlık atıcamyaa inşallah igne etkisi değildirr
Cnm senin transferi gunseli hanimmi yaptiya bence kafanızı karıştırmayın. bu ekip iyi bir ekip. zaten her hastayı mutlaka 1 kez semra hoca da görüyor ve her hastanın durumunu hep birlikte değerlendiriyorlar. ben emre beyle başladım çok da memnundum ama sonra beni günseli hanıma yönlendirdiler. günseli hanım da yardımcı doçent ve deneyimli bir doktor. transfer için başka bir doktor da olabilirdi ama yine günseli hanımı verdiler. gayet memnun kaldım. transferimin 5. günü 9. gün test yaptıracağım. zaten semra hanım ekibin beyni. ilk randevuyu seçebiliyorsun doktoru. ilk görüşmene semra hanım da geliyor mutlaka. sonra takip doktorun değişedebilir senin durumuna göre.
Çok teşekkür ederim canim ariyorum ama ulasmak ne mümkün zaten normalde gidecektim ama bu ulasip randevu alamamalarimdan dolayi vazgectim gitmekten hastane iyi guzel hosta su randevular cok sıkıntı bide telefona cikanlar hep sabit fikirli anlatamadim kendime onlari benimkinin atandart dışı bir tedavi oldugunu neyse daha fazla sinir olmamak icin aramiyorum insallah geri donerler
Canım şimdiden hayırlı olsun, naturel transfer ne demek? İlaç kullanmayacak mısın ?Arkadaşlar bende hasta oldum sonunda. Yarın kontrole gidiyorum. Transfer hazırlığına başlıyoruz. Naturel olacak demişti doktor. Benim doktorum emre bey çokta memnunum. Hasta olmadan önce sol tarafımda kasık batması oldu bu sbeple herhangi bit doktora gittim. Kist olduğunu söyledi 4cm ondan öok korkuyorum. Belki adetle gider dedi yarın onu da göreceğiz. Opu sonrası oluştu. Böyle olan var mıydı?
Canım benim kafam karıştı, naturel ilaçlı transfer ne demek?Merhaba bende yarin basliyorum daha oncede yazmıştım benimki ilacli olacak eger e2 degeriniz normalse baslarlar diye dusunuyorum gerçi kistin 4 cm mis o sorun olurmu bilmiyorum ama yarin daha kucuk gorebilirler insallah öyle olur benide suan yarinki muayenede bi sorun cikarmi diye telaş aldi hemen olsun diye heves ediyorum ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun. Sabah erkenden doktorun kapisindayim. Ikimizin insallah ayni zamanlarda olacak transferi
İkisini de oldum söyleyeyim ilaçlı transferde dışardan ek hormonlar alınıyor östorojen ve progestorene natural siklusta hiç bi şekilde hormon almıyorsun yumurtanın büyümesini takip ediyolar belli boyuta gelince ovitrelle vurulup 6.günü transfer oluyorsun bu kadar transfer sonrası da ek bi ilaç kullanmıyorsun kan sulandırıcı dışındaCanım benim kafam karıştı, naturel ilaçlı transfer ne demek?
İnşallah canım silik cıkıyo amaBana da seninle aynı gün transfer yapılmıştı. İnşallah tutmuştur hepimizinki. Bende mi yapsam acaba
He siz embiriyo genetiği dediniz pgt yani ben. Yanlış anlamışım ben kandan bakılıyor ya onu anladm. Pgt gerekliyse doktorun söyler bizede memorial yapılsın dedi bende istemedim sonra eşimin 2 ci kromozomuyla 3 cü yer değiştirmiş çok önemli değil ama gene yaptırın dediler 6 embiriyo gönderdik 3 tanesi trasfer kalitesindeymişValla ben de kesin yaptırcam diye bu işe girdim, şimdi diyorum ki embriyolar da boşa gider mi? Minnacık bişi sonuçta. Ziyan olmasın yani :))
İkisini de oldum söyleyeyim ilaçlı transferde dışardan ek hormonlar alınıyor östorojen ve progestorene natural siklusta hiç bi şekilde hormon almıyorsun yumurtanın büyümesini takip ediyolar belli boyuta gelince ovitrelle vurulup 6.günü transfer oluyorsun bu kadar transfer sonrası da ek bi ilaç kullanmıyorsun kan sulandırıcı dışında
Nasıl önemli değil translasyon o benim eşimin de öyle pgt şartHe siz embiriyo genetiği dediniz pgt yani ben. Yanlış anlamışım ben kandan bakılıyor ya onu anladm. Pgt gerekliyse doktorun söyler bizede memorial yapılsın dedi bende istemedim sonra eşimin 2 ci kromozomuyla 3 cü yer değiştirmiş çok önemli değil ama gene yaptırın dediler 6 embiriyo gönderdik 3 tanesi trasfer kalitesindeymiş
Amin inş çok teşekkür ederim yarın göreceğiz bakalım. İnş gitmiştir.Bana da birkaç kez oldu bu durum o aya özel de olabilir. Son transferimde de vardı kontrolde tahlil yaptılar salgıladığı hormona baktılar, ilaçlıydı benim süreç.. Naturel için bir engel teşkil eder mi bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun inş
Merhaba bende yarin basliyorum daha oncede yazmıştım benimki ilacli olacak eger e2 degeriniz normalse baslarlar diye dusunuyorum gerçi kistin 4 cm mis o sorun olurmu bilmiyorum ama yarin daha kucuk gorebilirler insallah öyle olur benide suan yarinki muayenede bi sorun cikarmi diye telaş aldi hemen olsun diye heves ediyorum ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun. Sabah erkenden doktorun kapisindayim. Ikimizin insallah ayni zamanlarda olacak transferi
Herkese verilmiyor zaten sulandırıcınaturel transfer oldum ve kan sulandırıcı kullanmadım, sadece folik asit içmemi istediler.
Bende öyle resmen heyecan sardı bian önce olsun istiyorum inş herşey normal çıkar ve transferim olur. Hakkımızda hayırlısı evet aynı zamana denk geleceğiz o zaman inş. Sonra yine aralıklı olarak gitmeye devam mı edeceğiz acaba biliyor musun?Merhaba bende yarin basliyorum daha oncede yazmıştım benimki ilacli olacak eger e2 degeriniz normalse baslarlar diye dusunuyorum gerçi kistin 4 cm mis o sorun olurmu bilmiyorum ama yarin daha kucuk gorebilirler insallah öyle olur benide suan yarinki muayenede bi sorun cikarmi diye telaş aldi hemen olsun diye heves ediyorum ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun. Sabah erkenden doktorun kapisindayim. Ikimizin insallah ayni zamanlarda olacak transferi
Anladm cnm bn başlarm adetmi beklym az kaldı o zmn gönüle yda emre beye alrm randevmu nasip bkalmBence değiştir çünkü beni çıldırttı beta hcg 0 şakır şakır kanama var gebe olabilirsin aktif kanama yok diyor bunu diyen doktor nasıl doktor?? Bende emre beye geçerim belki diye düşünüyorum gerçi 6 ay bişey düşünmücem diye kendime söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?