Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende yaptırım genetik. Baştan yaptırmalı en iyisi bazı merkezler nefatiflerden sonra yaptır diyor baştan yaptırım bence
Valla ben de kesin yaptırcam diye bu işe girdim, şimdi diyorum ki embriyolar da boşa gider mi? Minnacık bişi sonuçta. Ziyan olmasın yani :))

Cok saol canım cevabın icin icimi rahatlattın vallahi

canım bana da genetik yaptırın mutlaka dediler ama 2 tane embriyo oluştu sadece mecburen onları koyduk şansı arttırmak için. dolayısıyla genetiğe gönderemedim. ama benim düşük olmuştu daha önce doğal. neden düştü acaba diye ve yaş 36-37 ve hala normal gebe kalamamak bir genetik problem olabilir mi diye tavsiye ediliyor. sende daha önce başarısız tüp bebek tedavisi veya düşükler vs yok ise çok da zorunlu değil.

Yani evet knşmaları fln değişik değiştrsemmi sence doktorumu offfffffff emre bey nsl acaba eya gönül hanm daha bilgili duruyorlar ama bilemedm
ya bence kafanızı karıştırmayın. bu ekip iyi bir ekip. zaten her hastayı mutlaka 1 kez semra hoca da görüyor ve her hastanın durumunu hep birlikte değerlendiriyorlar. ben emre beyle başladım çok da memnundum ama sonra beni günseli hanıma yönlendirdiler. günseli hanım da yardımcı doçent ve deneyimli bir doktor. transfer için başka bir doktor da olabilirdi ama yine günseli hanımı verdiler. gayet memnun kaldım. transferimin 5. günü 9. gün test yaptıracağım. zaten semra hanım ekibin beyni. ilk randevuyu seçebiliyorsun doktoru. ilk görüşmene semra hanım da geliyor mutlaka. sonra takip doktorun değişedebilir senin durumuna göre.

Merhaba bende yarin basliyorum daha oncede yazmıştım benimki ilacli olacak eger e2 degeriniz normalse baslarlar diye dusunuyorum gerçi kistin 4 cm mis o sorun olurmu bilmiyorum ama yarin daha kucuk gorebilirler insallah öyle olur benide suan yarinki muayenede bi sorun cikarmi diye telaş aldi hemen olsun diye heves ediyorum ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun. Sabah erkenden doktorun kapisindayim. Ikimizin insallah ayni zamanlarda olacak transferi

Cnm senin transferi gunseli hanimmi yapti

Zehra hanım 20 gün önce ilk görüşmemizde , hastalarımız iletişim problemi yaşadıklarını söylüyorlar. Siz de yaşadınız mı diye sordu. Evet dedim anlattım. Size bir tavsiye dedi. Kiminle konuşuyorsanız önce adını sorun ve adıyla hitap edin. Adını bildiğiniz için size dönmek zorunda kalıyor mutlaka dedi.

Canım şimdiden hayırlı olsun, naturel transfer ne demek? İlaç kullanmayacak mısın ?

Canım benim kafam karıştı, naturel ilaçlı transfer ne demek?

Canım benim kafam karıştı, naturel ilaçlı transfer ne demek?
İkisini de oldum söyleyeyim ilaçlı transferde dışardan ek hormonlar alınıyor östorojen ve progestorene natural siklusta hiç bi şekilde hormon almıyorsun yumurtanın büyümesini takip ediyolar belli boyuta gelince ovitrelle vurulup 6.günü transfer oluyorsun bu kadar transfer sonrası da ek bi ilaç kullanmıyorsun kan sulandırıcı dışında

Valla ben de kesin yaptırcam diye bu işe girdim, şimdi diyorum ki embriyolar da boşa gider mi? Minnacık bişi sonuçta. Ziyan olmasın yani :))
He siz embiriyo genetiği dediniz pgt yani ben. Yanlış anlamışım ben kandan bakılıyor ya onu anladm. Pgt gerekliyse doktorun söyler bizede memorial yapılsın dedi bende istemedim sonra eşimin 2 ci kromozomuyla 3 cü yer değiştirmiş çok önemli değil ama gene yaptırın dediler 6 embiriyo gönderdik 3 tanesi trasfer kalitesindeymiş

naturel transfer oldum ve kan sulandırıcı kullanmadım, sadece folik asit içmemi istediler.

Nasıl önemli değil translasyon o benim eşimin de öyle pgt şart

Amin inş çok teşekkür ederim yarın göreceğiz bakalım. İnş gitmiştir.

Bende öyle resmen heyecan sardı bian önce olsun istiyorum inş herşey normal çıkar ve transferim olur. Hakkımızda hayırlısı evet aynı zamana denk geleceğiz o zaman inş. Sonra yine aralıklı olarak gitmeye devam mı edeceğiz acaba biliyor musun?

Anladm cnm bn başlarm adetmi beklym az kaldı o zmn gönüle yda emre beye alrm randevmu nasip bkalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…