Bende tam bilmiyorum canım okuduğum kadarıyla sadece folik asit kullanacak mışım tabi yarın ne der doktor göreceğiz en son böyle demişti.Canım şimdiden hayırlı olsun, naturel transfer ne demek? İlaç kullanmayacak mısın ?
İşte ben de embriyolar gider diye kararsız kaldım. Bugün 3.gün. 3 tane embriyo varmış. 5.güne kaç tane kalacak kimbilir? Bi de çift embriyo istiyodum, elde var sıfır olacak galibaHe siz embiriyo genetiği dediniz pgt yani ben. Yanlış anlamışım ben kandan bakılıyor ya onu anladm. Pgt gerekliyse doktorun söyler bizede memorial yapılsın dedi bende istemedim sonra eşimin 2 ci kromozomuyla 3 cü yer değiştirmiş çok önemli değil ama gene yaptırın dediler 6 embiriyo gönderdik 3 tanesi trasfer kalitesindeymiş
Başarısız gebelik yok ama yaş 36 olunca içim rahat etsin yapılsın dedim. Bıgün 3.gün, 3 embriyo varmış. 5.güne kalır mı? Kalırsa onları da pgt de kaybeder miyim korkusu başladı şimdicanım bana da genetik yaptırın mutlaka dediler ama 2 tane embriyo oluştu sadece mecburen onları koyduk şansı arttırmak için. dolayısıyla genetiğe gönderemedim. ama benim düşük olmuştu daha önce doğal. neden düştü acaba diye ve yaş 36-37 ve hala normal gebe kalamamak bir genetik problem olabilir mi diye tavsiye ediliyor. sende daha önce başarısız tüp bebek tedavisi veya düşükler vs yok ise çok da zorunlu değil.
Daha yeni düşük yapmamış miydin canım sen rahim dinlendi miAnladm cnm bn başlarm adetmi beklym az kaldı o zmn gönüle yda emre beye alrm randevmu nasip bkalm
Bana verdikleri kagitta ilk kontrolden 10 gun sonra yaziyordu ilaclida senin 7-8 gun sonra olur bir sonraki randevunBende öyle resmen heyecan sardı bian önce olsun istiyorum inş herşey normal çıkar ve transferim olur. Hakkımızda hayırlısı evet aynı zamana denk geleceğiz o zaman inş. Sonra yine aralıklı olarak gitmeye devam mı edeceğiz acaba biliyor musun?
Merhaba bir şey sorabilir miyim; biz mart ayı ortası regli ile ilaçlara başlayacağız; şimdi bana adetten bir hafta önce kullanmaya başlamak üzere climara bant verdiler;sizin bant dediğiniz de bu mu oluyor;şöyle ki ben görüşmemi Emre bey ve Semra hanım ile yaptım kendi aralarında konuşup karar verdiler ama bana sizinki natürel bey başka türlü diye bir açıklama yapmadılar;açıkçası sormak da aklıma gelmedi; şimdi benimkinin türü ne oluyor bu durumda;mart 14-15 gibi regl olunca iğne kullanacaksın dediler yalnızca ve de işte bir Haftası öncesi için bant verdileeMerhaba canim ben kızımda baska bir merkezde tedavi olmuştum hem bant hem estrafem kullanmistim bantlar bazen alerjik reaksiyona neden olabiliyor yapıştırdığın bolgede kasintilar oluyor kizariyor en zorlayici kismi orasi ama onun disinda rahat en azindan hapi unuttum derdi yok. Kürek kemiginin üzerine kapistiriyordum ben oyle soylemislerdi belli gunlerde degistiriyorsun. Istrojen salgılıyor
Çatlatma iğnesi de pozitif sonuç mu veriyor acaba;yanıltıcı kı oluyor;bilgi verir misnizErken sonuç veren gebelik testini mi uyguladın cnm çatlatma iğnesinin etkisi 10gün diyorlar inşallah hamişsindir hadi şimdiden hayırlı olsun
Yani evet knşmaları fln değişik değiştrsemmi sence doktorumu offfffffff emre bey nsl acaba eya gönül hanm daha bilgili duruyorlar ama bilemedm
Hastane yaptırma dediyse yaptırma canım seni çok iyi anlıyorumBaşarısız gebelik yok ama yaş 36 olunca içim rahat etsin yapılsın dedim. Bıgün 3.gün, 3 embriyo varmış. 5.güne kalır mı? Kalırsa onları da pgt de kaybeder miyim korkusu başladı şimdi
Etki yapıyor 2 ci cizgiye öyle diyorlarÇatlatma iğnesi de pozitif sonuç mu veriyor acaba;yanıltıcı kı oluyor;bilgi verir misniz
Yanlis anlamadiysam siz suan henuz yumurta gelistirmeye baslayacaksiniz. Bu banti size vermelerinin nedeni hormonları baskilamak ve yumurtalarin esit bir sekilde büyümesini sağlamak. Östrojen hormonu içeriyor ve hem rahim kalinlastirmak icin hemde yumurta baskilamak icin kullanılabiliyor.Merhaba bir şey sorabilir miyim; biz mart ayı ortası regli ile ilaçlara başlayacağız; şimdi bana adetten bir hafta önce kullanmaya başlamak üzere climara bant verdiler;sizin bant dediğiniz de bu mu oluyor;şöyle ki ben görüşmemi Emre bey ve Semra hanım ile yaptım kendi aralarında konuşup karar verdiler ama bana sizinki natürel bey başka türlü diye bir açıklama yapmadılar;açıkçası sormak da aklıma gelmedi; şimdi benimkinin türü ne oluyor bu durumda;mart 14-15 gibi regl olunca iğne kullanacaksın dediler yalnızca ve de işte bir Haftası öncesi için bant verdilee
Evet cnm bende bu forumlarda okumuştum çatlatma iğnesi ikinci çizgiyi çıkartıyormuş etkisi 8-10 gün sürüyomuş galibaÇatlatma iğnesi de pozitif sonuç mu veriyor acaba;yanıltıcı kı oluyor;bilgi verir misniz
Cnm senin inş pozitif olucak çok dua ediyorum . Test günün ne zmnEvet cnm bende bu forumlarda okumuştum çatlatma iğnesi ikinci çizgiyi çıkartıyormuş etkisi 8-10 gün sürüyomuş galiba
Benim doktorum umut bey ben çok memnunum gerçektenDr u kötülemek istemiyorum ama o ekibe göre çok acemi geldi bana umut bey ben tercih etmezdim
Benim doktorum umut bey ben çok memnunum gerçekten
Kızlar negatif sonuç alırsak dondurulmuşlarla tedaviye tekrar ne zaman başlanmalı?
Test yaptınmı canım Erken gerçiKızlar negatif sonuç alırsak dondurulmuşlarla tedaviye tekrar ne zaman başlanmalı?
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımKızlar yarın rahim filmi çektirwceğim, sonrasında da yücel bey ve semra hanım la görüşme ayarladım Filmde bir problem çıkmasın diye dua istiyorum sizden..
Kürtaj sonrası adet yoğunluğu çok az oldu, bu beni düşündürüyor.. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?