Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İşte ben de embriyolar gider diye kararsız kaldım. Bugün 3.gün. 3 tane embriyo varmış. 5.güne kaç tane kalacak kimbilir? Bi de çift embriyo istiyodum, elde var sıfır olacak galiba

Başarısız gebelik yok ama yaş 36 olunca içim rahat etsin yapılsın dedim. Bıgün 3.gün, 3 embriyo varmış. 5.güne kalır mı? Kalırsa onları da pgt de kaybeder miyim korkusu başladı şimdi

Bana verdikleri kagitta ilk kontrolden 10 gun sonra yaziyordu ilaclida senin 7-8 gun sonra olur bir sonraki randevun

Merhaba bir şey sorabilir miyim; biz mart ayı ortası regli ile ilaçlara başlayacağız; şimdi bana adetten bir hafta önce kullanmaya başlamak üzere climara bant verdiler;sizin bant dediğiniz de bu mu oluyor;şöyle ki ben görüşmemi Emre bey ve Semra hanım ile yaptım kendi aralarında konuşup karar verdiler ama bana sizinki natürel bey başka türlü diye bir açıklama yapmadılar;açıkçası sormak da aklıma gelmedi; şimdi benimkinin türü ne oluyor bu durumda;mart 14-15 gibi regl olunca iğne kullanacaksın dediler yalnızca ve de işte bir Haftası öncesi için bant verdilee

Yanlis anlamadiysam siz suan henuz yumurta gelistirmeye baslayacaksiniz. Bu banti size vermelerinin nedeni hormonları baskilamak ve yumurtalarin esit bir sekilde büyümesini sağlamak. Östrojen hormonu içeriyor ve hem rahim kalinlastirmak icin hemde yumurta baskilamak icin kullanılabiliyor.

Benim doktorum umut bey ben çok memnunum gerçekten

Ben bilgi ve deneyim olarak gördüğümü söylemek istedim . İletişim olarak iyi birisi olabilir ona birşey diyemem .

Yine de söylüyorum amacım tabi ki kötülemek değil ama bi kaç kere muhatab olmam bu fikri edinmeme sebep oldu . Kolay kolay böyle şeyler söyleyen birisi değilim bunu da belirtmek istedim .

Kızlar yarın rahim filmi çektirwceğim, sonrasında da yücel bey ve semra hanım la görüşme ayarladım Filmde bir problem çıkmasın diye dua istiyorum sizden..
Kürtaj sonrası adet yoğunluğu çok az oldu, bu beni düşündürüyor.. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım yarın..

İnşallaj
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…