Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dualarımız seninle Balım. Azaldı dediğin bir gün falansa o önemli değil bence canım

allah yardımcın olsun, her şey yolunda gitsin inşallah. emeklerinin karşılığını bu kez alacaksın allahın izniyle. dualarım seninle

Ben de 2015 te çektirdim sonra erken Doğum kürtaj histereskopi düşüklerim oldu geçen hafta yeniden çektirdim temizdi inş senin de temiz çıkar

Keşke bunları açıklasalardı bana bilmeden bi şeyler yapmak da tedirgin ediyo;birisi sorsa ne için kullandığımı bilmiyorum gerçekten;çok teşekkür ederim; transferin türü önceden belli olmuyor değil mi

Ben de 2015 te çektirdim sonra erken Doğum kürtaj histereskopi düşüklerim oldu geçen hafta yeniden çektirdim temizdi inş senin de temiz çıkar
Bu dördüncü olacak çektirişimin. 2.kürtaj sonrası çektirdiğimde yapışıklık vardı düzeltildi, şimdi de bişe çıkacak mı diye korkuyor insan. Bunu bir atlatsam inşallah transfer için biraz ara veririm belki. Ramazan da giriyor araya, ikizleri kaybettikten sonra ramazanın yarısını tutamamıştım zaten bu sene de öyle geçmesin istiuyorum, güzelce orucumu tutabileyim istiyorum.
Yarın büyük gün, inşallah olumlu olur sonuç

İnş canım temiz çıkar

Cnm senin inş pozitif olucak çok dua ediyorum . Test günün ne zmn
Allah razı olsun cnm çok sevindim dua etmene inşallah gebeliğin hep sıkıntısız sağlıklı bir şekilde devam eder test günüm salı günü ama pazar günü idrarda gebelik testi yapmayı düşünüyorum çok heyecanlıymış bu bekleyiş

İnşallah sonucun temiz çıkar cnm adet yoğunluğuna takılma hormonel durumlardan öyle olabilir dua ettim sana

Transfer türü?? Natürel yada ilaçlı kısmımı. Genelde düzenli adet gorenlerde artik hrp natürel öneriyorlar. Ama duruma gore degisebilir

Canım sen ne aşamadasın tam anlayamadım ben

Canım senin de tüm test gününü bekleyenlerin de güzel haberlerini alırız inşallah . Rabbim yardımcımız olsun .

Rabnim tar ve yardımcınız olsun inşaallah buradaki herkesin yavrularına kavuşmasını çok istiyorum ve seninkinize çok çok istiyorum rabbim inşaallah bu sefer yüzünüzü güldürsün canım

inşallah herşey yolunda gider ve temiz çıkar rahim filmi. Duarım seninle. Allahtan dilerim bu sefer karar verdiğinde zamanı gelmiştir. Ve bebeğine sağlıkla güzellikle kavuşursun.

Başarısız gebelik yok ama yaş 36 olunca içim rahat etsin yapılsın dedim. Bıgün 3.gün, 3 embriyo varmış. 5.güne kalır mı? Kalırsa onları da pgt de kaybeder miyim korkusu başladı şimdi
Benim 3. Gun duraganlasmisti 6 embriyodan 4u. Kalan 2 tanesinden de 1 tanesi son anda bi atak yapti. 2. Ise tam olmasi gerektigi gibi olmadi dedi Dr. Hakan bey. Umuyorum ve diliyorum ki seninkilerin 3u de kalir 5. Gune. Pgt de kaybetmek derken genetik materyalden almiyorlar hucre sivisindan aliyorlar ornegi. 5. Gun yeterli buyumuslerse zaten pgtden korkmana gerek yok. 3 taneyse 1 veya 2sine bakilabilir. Ancak ailede genetik bir hastalik yoksa kotu dusunmemek lazim derim.

Bana da 3 tanesi iyi, 2 tanesi geride kaldı biraz dediler. Ben de 2 taneden ümidi kestim o yüzden. İnşallah 5.güne kalır 3 tanesi. Ben inceleme yapılırken hasar verilebilir diye korkmuştum, dediğiniz gibiyse korkmiim bari :) çok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…