Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tabiiki haklısınız bana iyi gelen biri herkese iyi gelicek die birşey yok bende bayan doktor tercih etmiyorum mesela daha önce bazı sorunlar yaşadığım için

Transfer öncesi adet ile kontrole gidince kan alınmıyor mu sadece muayene olacağı söylendi ama e2 değerime bakılmıyor mu, doktor mu karar verecek?

Transfer öncesi adet ile kontrole gidince kan alınmıyor mu sadece muayene olacağı söylendi ama e2 değerime bakılmıyor mu, doktor mu karar verecek?
Yok canım alınmıyor yumurtalar biraz büyüyüp geliştikten sonra alınıyor

Kızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi

Kızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi
inciri zeytinyağında beklet ye veya yarım çaybardağı zeytin yağı iç kabızlığa iyi gelir. Ben inciri yağda bekletip sabah kshvaltıda yiyorum. Şükür bir sıkıntım olmadı.

inciri zeytinyağında beklet ye veya yarım çaybardağı zeytin yağı iç kabızlığa iyi gelir. Ben inciri yağda bekletip sabah kshvaltıda yiyorum. Şükür bir sıkıntım olmadı.
Yarın sabah öyle deneyim bide inşallah iyi gelir akşamdan yağa koyayım teşekkürler canım .. bi de yağı şimdi içsem olur mu aç karna mı içmem lazım

Emre bey bana bugun yaptirmami soyledi e3 ve progesteron ama ben adet ile başlamadım baskılamak icin igne olmustum bu yuzden istemis olmali

Canım senin de tüm test gününü bekleyenlerin de güzel haberlerini alırız inşallah . Rabbim yardımcımız olsun .
Amin inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sizde inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Hiç bu kadar sorun olmamıştı sanırım mide bulantısından hep kuru yedim su da içemedim ondan oldum .. herşeyi deniyorum umarım düzelir teşekkürler yağ ve inciri deneyim bide

Yarın sabah öyle deneyim bide inşallah iyi gelir akşamdan yağa koyayım teşekkürler canım .. bi de yağı şimdi içsem olur mu aç karna mı içmem lazım
yağı içebilirsen şimdi iç aç tok farketmez. rahatlatır bugün. sonrasında zeytinyağlında incirle devam et.

Bir dolu yemek kaşığı içtim şimdilik çünkü mide bulantımda var inşallah işe yarar suda bi incirim kalmıştı üstünede onu yedim hadi bakalım inşallah işe yarar

Bir dolu yemek kaşığı içtim şimdilik çünkü mide bulantımda var inşallah işe yarar suda bi incirim kalmıştı üstünede onu yedim hadi bakalım inşallah işe yarar

Arkadasin biride yazmis duphalac yada osmalak icebilirsin surup sisteme karışmıyor kana geçmiyor sadece bagirsaklarda suyun tutulmasini saglayarak gaitayi yumusatiyor. Ikinmaktan daha iyidir suan cok kotuysen bence bi kere boyle yap sonra hergun incir zeytin yagi kombinlerini yaparsan bi daha boyle olmaz Allah in izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…