Tabiiki haklısınız bana iyi gelen biri herkese iyi gelicek die birşey yok bende bayan doktor tercih etmiyorum mesela daha önce bazı sorunlar yaşadığım içinBen bilgi ve deneyim olarak gördüğümü söylemek istedim . İletişim olarak iyi birisi olabilir ona birşey diyemem .
Yine de söylüyorum amacım tabi ki kötülemek değil ama bi kaç kere muhatab olmam bu fikri edinmeme sebep oldu . Kolay kolay böyle şeyler söyleyen birisi değilim bunu da belirtmek istedim .
Belirti olmuyor ki bende adet sancısı var gibi bendede belirti yok inşallah pozitif alırız benimde cuma günü test günümCuma test günüm canım. Yarın evde bi yapayım diyorum. Benim hamileliklerimde hep belirtilerim olurdu, bu sefer tık yok. O yüzden negatif bekliyorum
Yok canım alınmıyor yumurtalar biraz büyüyüp geliştikten sonra alınıyorTransfer öncesi adet ile kontrole gidince kan alınmıyor mu sadece muayene olacağı söylendi ama e2 değerime bakılmıyor mu, doktor mu karar verecek?
inciri zeytinyağında beklet ye veya yarım çaybardağı zeytin yağı iç kabızlığa iyi gelir. Ben inciri yağda bekletip sabah kshvaltıda yiyorum. Şükür bir sıkıntım olmadı.Kızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi
iç canım iyi geliyorKızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi
Tiksinmezsen zeytinyağı cnmKızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi
Yarın sabah öyle deneyim bide inşallah iyi gelir akşamdan yağa koyayım teşekkürler canım .. bi de yağı şimdi içsem olur mu aç karna mı içmem lazıminciri zeytinyağında beklet ye veya yarım çaybardağı zeytin yağı iç kabızlığa iyi gelir. Ben inciri yağda bekletip sabah kshvaltıda yiyorum. Şükür bir sıkıntım olmadı.
Emre bey bana bugun yaptirmami soyledi e3 ve progesteron ama ben adet ile başlamadım baskılamak icin igne olmustum bu yuzden istemis olmaliTransfer öncesi adet ile kontrole gidince kan alınmıyor mu sadece muayene olacağı söylendi ama e2 değerime bakılmıyor mu, doktor mu karar verecek?
Vallahi o kadar kötüyüm ki kussamda içecek durumdayım sağolTiksinmezsen zeytinyağı cnm
Birtane şurup var hamilelerfr içebiliyormuş onu dubhalac diye o rahatlatır seniKızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi
Amin inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sizde inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınızCanım senin de tüm test gününü bekleyenlerin de güzel haberlerini alırız inşallah . Rabbim yardımcımız olsun .
yağı içebilirsen şimdi iç aç tok farketmez. rahatlatır bugün. sonrasında zeytinyağlında incirle devam et.Yarın sabah öyle deneyim bide inşallah iyi gelir akşamdan yağa koyayım teşekkürler canım .. bi de yağı şimdi içsem olur mu aç karna mı içmem lazım
Arkadasin biride yazmis duphalac yada osmalak icebilirsin surup sisteme karışmıyor kana geçmiyor sadece bagirsaklarda suyun tutulmasini saglayarak gaitayi yumusatiyor. Ikinmaktan daha iyidir suan cok kotuysen bence bi kere boyle yap sonra hergun incir zeytin yagi kombinlerini yaparsan bi daha boyle olmaz Allah in izni ileBir dolu yemek kaşığı içtim şimdilik çünkü mide bulantımda var inşallah işe yarar suda bi incirim kalmıştı üstünede onu yedim hadi bakalım inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?