Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transfer öncesi adet ile kontrole gidince kan alınmıyor mu sadece muayene olacağı söylendi ama e2 değerime bakılmıyor mu, doktor mu karar verecek?

transfer öncesi yumurta çatlatma iğnesini vermeden önce kan almışlardı. yani ovulasyon kitinde 2. çizginin görüldüğü gündü.

Teşekkür ederim canım şurubu akşam eşime aldırayım hiç çıkabilecek gibi değilim .. bi sıkıntı olmaz yani doktora sormama gerek yok dimi

Arkadaşlar trasfere hazır
Teşekkür ederim canım şurubu akşam eşime aldırayım hiç çıkabilecek gibi değilim .. bi sıkıntı olmaz yani doktora sormama gerek yok dimi
istersen sor gene. Ben kendimi bildim bileli kabızlıkla ugrasıyorum ilk tedavimde çok çektim. Sevinç hanım şurup içersin kabız oldugunda dmişti ama bence sen sor gene için rahat etsin

Aynen benimde aynı ayyyyy inşallah

Ulasabiliyorsan doktoruna sor ama sorun olmaz çünkü kana karışmıyor canım. Gebelikte cok sık yaşandığı icin kabızlık veriliyor onlarada.

naturel mi oldu?
naturelde kit kullanılmadan ovulasyonu takip edemezler. hangi aşamadasınız?
Natureldi trasfer oldum en son muayane gittim yumurtalar büyümüş kan ver kan sonucuna göre igneni vur diye arıcaz dedi igne olursan bugun 6 gün sonra trasfer dedi igne oldum birdaha trasfere gittim

Natureldi trasfer oldum en son muayane gittim yumurtalar büyümüş kan ver kan sonucuna göre igneni vur diye arıcaz dedi igne olursan bugun 6 gün sonra trasfer dedi igne oldum birdaha trasfere gittim

anladım, belki uygulama değişmiştir. ben eylülde transfer olmuştum. hatta son testi kontrol günümde hastanede yapmıştım ve doktora göstermiştim ve çift çizgi görmüştük ama söylemişlerdi önceden kontrol günü dışında görürsen hemen ara bizi diye. benim takiplerimi yücel bey yaptı. bir kaç kez de semra hanım görmek istedi zor hasta olduğumdan.
belki de gerek görmediler, belki de unuttular bilemedim şimdi. önemli olan pozitifi görmeniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Benimde reçetemde ovulasyon kiti yazıyordu belki bulamam diye inyernetten almıştım naturel transferdi benimde 3günde bir kontrole çağırdılar en son hem pazar günü hem pazartesi günü kontrol ettiler kite gerek yok dendi pazartesi kan alıp öğleden sonra aradılar çatlatma iğneni vurabilirsin 6gün sonrada transfer dediler cnm bendede aynı oldu yani ovu kiti sanırım yumurta gelişimi yavaş olanlarda kullanılıyor

yumurta gelişimi ile alakası yok sık kontrole çağırmışlar sizi ondan gerek görmemişlerdir.

Hiç bu kadar sorun olmamıştı sanırım mide bulantısından hep kuru yedim su da içemedim ondan oldum .. herşeyi deniyorum umarım düzelir teşekkürler yağ ve inciri deneyim bide
Çok geçmiş oldun cnm Allah yardımcın olsun su içemediğinden kabız olmuşsundur inşallah zeytinyağı incir kayısı gauda eder ama ne kadar zorlansanda su içmeye çalışki bağırsakların yumuşasın

Aynı şekilde canım benımde birdaha trasferde gördüm doktoru hatta eve geldık dedimki neden acaba rahim kalınlığı demedi. İgneden önce 8 di trasfere kadr 10 olur demişti size dedilermi

Kızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi
Merhaba murdum erigi var siyah onun kurusunu ye. Aksamdan ilik suya koy sabah suyu ile birlikte ye. Bana digerleri fayda vermiyor bunu yapinca insallah kurtulursun.

Aynı şekilde canım benımde birdaha trasferde gördüm doktoru hatta eve geldık dedimki neden acaba rahim kalınlığı demedi. İgneden önce 8 di trasfere kadr 10 olur demişti size dedilermi

takibiniz yapan doktor kim?
benim transferden önceki son kontrolde 11 di. transfer sırasında söylemediler. ama hiç aklınıza takılmasın zaten yeterli olmasa en başta naturel denemezlerdi hiç endişe etmeyin

Merhaba murdum erigi var siyah onun kurusunu ye. Aksamdan ilik suya koy sabah suyu ile birlikte ye. Bana digerleri fayda vermiyor bunu yapinca insallah kurtulursun.
Etkilerini ne zaman gösterir bilmiyorum ama şuan bana da bi etki etmedi onu da denerim sağol canım

Neden zor hastasınız ?

Daha pozitif oldugu belli değil canım 7 ci günüm inşallaj pozitif olur bütün bekleyenlerinde amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…