Olabilir cnm 5kere kontrole çağırdılar bende şaşırmıştım kit kullanmaya gerek kalmadıyumurta gelişimi ile alakası yok sık kontrole çağırmışlar sizi ondan gerek görmemişlerdir.
Benim pazar günü 10,50 demişlerdi pazartesi de çatlatma iğnesini vurdum cnm son kontrolde bana da söylememişlerdi transferde drum kalınlık iyi dedi sana bişey demedilermi transferindeAynı şekilde canım benımde birdaha trasferde gördüm doktoru hatta eve geldık dedimki neden acaba rahim kalınlığı demedi. İgneden önce 8 di trasfere kadr 10 olur demişti size dedilermi
Hayır demedi igne vurdum gün 8 dedi bende dedm biraz az gibimi gönül hanımda iyi dediBenim pazar günü 10,50 demişlerdi pazartesi de çatlatma iğnesini vurdum cnm son kontrolde bana da söylememişlerdi transferde drum kalınlık iyi dedi sana bişey demedilermi transferinde
Canım bunlara fazla takılmamak lazım. Benim de ilk tedavimde yumurta rezervi kalitesi rahim kalınlığı herşey çok güzeldi ne oldu tutmadı. Takip ettiğim kadarıyla hamile olabilirsin boşver tadını çıkar :)Hayır demedi igne vurdum gün 8 dedi bende dedm biraz az gibimi gönül hanımda iyi dedi
Sağol canım inşallah rabbim hepmizi nasip etsinCanım bunlara fazla takılmamak lazım. Benim de ilk tedavimde yumurta rezervi kalitesi rahim kalınlığı herşey çok güzeldi ne oldu tutmadı. Takip ettiğim kadarıyla hamile olabilirsin boşver tadını çıkar :)
Dr un iyi demiş nasılsa cnm sorun yok ikinci çizgiyi de gördün şükür darısı başıma inşallahHayır demedi igne vurdum gün 8 dedi bende dedm biraz az gibimi gönül hanımda iyi dedi
Canım senin bi çocuğun vardı herhalde dimi, öyle hatırlıyorumDr un iyi demiş nasılsa cnm sorun yok ikinci çizgiyi de gördün şükür darısı başıma inşallah
Canım banada emre bey kan tahlili verdirdi bugün. Normalde almıyorlarmış ama kist olduğu için aldılar. Kist 2 cm e düşmüş öyle dedi önemli değil opudan kalma gider o dedi. Kan sonucuna bakalım dedi. Öğleden sonra aramaları için bekliyorum.Emre bey bana bugun yaptirmami soyledi e3 ve progesteron ama ben adet ile başlamadım baskılamak icin igne olmustum bu yuzden istemis olmali
evet canım oldum sen ne yaptın? Kist 2 cm e düşmüş. Ama adet yoğunluğum çok değil dedim ona bişey diyemedi. Transfer olursunuz dedi kanda farklı bişey çıkmazsa. Naturel dedi yine çatlatma iğnesi vurulacak mıyım dedi vurulmayabilirsiniz onu doğal takip edebiliriz dedi onunda 2 türlüsü varmış ya iğne vuruluyormuşsun ya kendiliğinden çatlıyormuş. Yumurtaya göre karar verilecek.
İnşallah kandada görürüm canım rabbim bizlere ve bütün isteyenlere nasip etsinDr un iyi demiş nasılsa cnm sorun yok ikinci çizgiyi de gördün şükür darısı başıma inşallah
Yok cnm başka biri ile karıştırdın heralde:) pazar günü transfer oldum gün sayıyorum tets içinCanım senin bi çocuğun vardı herhalde dimi, öyle hatırlıyorum
Amin canım inşallah bu forumdaki herkes bebeklerine kavuşur niyetimiz temiz bol dua edelim nasibimizde varsa inşallah bizde pozitifleri görürüzİnşallah kandada görürüm canım rabbim bizlere ve bütün isteyenlere nasip etsin
Bir sorun olduğunu düşünme canım lütfen, zaten kendi doktorunu da sorun olmadığını söylemiş.Kızlar geçen çarşamba başladı kanama hâlâ çok yoğun hiç azalmadı ya böyle olan var mı kendi jinekologuma gittim bi sorun yok dedi yücel beye yazdım kontrole çağırdı böyle olup sorun olmayan var mı
Hiç böyle kanama görmedim ya korkuyorum en son düşükte böyle kanama olmuştuBir sorun olduğunu düşünme canım lütfen, zaten kendi doktorunu da sorun olmadığını söylemiş.
Evet canim bende muayenimi oldum bi sorun gozukmuyordu kan degerlerimde güzel çıkmıştı kendim yolladığım icin baktim :) mail attım saat 4 ten sonra haber verecegiz dediler bende haber bekliyorumEv
evet canım oldum sen ne yaptın? Kist 2 cm e düşmüş. Ama adet yoğunluğum çok değil dedim ona bişey diyemedi. Transfer olursunuz dedi kanda farklı bişey çıkmazsa. Naturel dedi yine çatlatma iğnesi vurulacak mıyım dedi vurulmayabilirsiniz onu doğal takip edebiliriz dedi onunda 2 türlüsü varmış ya iğne vuruluyormuşsun ya kendiliğinden çatlıyormuş. Yumurtaya göre karar verilecek.
Heyecanla tekrar muayene gününü haber vermelerini bekliyorun.
Benim negatif sonrasi cok yogun ve uzun suren kanamam olmuştu ama ben rahim kalinlastirmak icin ilac kullanmistim ve gittigim merkez cok yuksek doz veriyordu ondan olmali deri parcalari geliyordu 8. Gun doktora gitmistim ilac vermsiti sonra 10. Gun bitmisti. Sen yinede git merkeze bi baksinlar canimKızlar geçen çarşamba başladı kanama hâlâ çok yoğun hiç azalmadı ya böyle olan var mı kendi jinekologuma gittim bi sorun yok dedi yücel beye yazdım kontrole çağırdı böyle olup sorun olmayan var mı
Benimde negatif oldu kuzu ama ilaç kullanmadım sulandırıcı iğne vuruyordum onuda bırakalu 6 gün oldu ama hiç azalmadı sorun olmadı değil miBenim negatif sonrasi cok yogun ve uzun suren kanamam olmuştu ama ben rahim kalinlastirmak icin ilac kullanmistim ve gittigim merkez cok yuksek doz veriyordu ondan olmali deri parcalari geliyordu 8. Gun doktora gitmistim ilac vermsiti sonra 10. Gun bitmisti. Sen yinede git merkeze bi baksinlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?