Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde negatif oldu kuzu ama ilaç kullanmadım sulandırıcı iğne vuruyordum onuda bırakalu 6 gün oldu ama hiç azalmadı sorun olmadı değil mi
Yok canim sorun yaşamadım ben hatta bir sonraki adetimde uzun sürmüştü yine biraz düzenim bozulmuştu kan sulandiricinin etkiside bu kadar uzun surmez gecmis olmalı sen bi daha beta baktirdin mi 0 di ama tekrar bi baktirsan fena olmaz

Baktrmadım kuzu hiçç batırmayı da düşünmüyorum

Kızlar nolur yardım edin beta hcg 16 cikmiş kimyasal mi olmuş yada dış gebelik mi çok korkuyorum

Dış gebelik olup olmadığı şimdi belli olmaz. Bana kimyasal gibi geldi İlk tedavimde ben de yaşadım. 20den azdı değer. Dr 2 gün sonra tekrarla dedi. Ama olmadı

yani doğrusu ben çok olumsuz bir şey yaşasam da burada uzun uzadıya yazmayı ve herkesin moralini bozmayı doğru bulmam. her kadın farklı neticede. ve stressin binbir türlü hastalığın temeli olduğu da malum. o nedenle kendi kendimize moralimizi bozacağımıza olumlu tarafından bakalım derim. genetik testte hasar verilmiyor emin ol ve eğğer 3. günden itibaren gerilemeye girmediyseler transfer kalitesinde embriyon olur mutlaka. oluşanı da senin güzel güzel tutabilmen lazım. bunu da vücudunda stress hormonu dolaşırken tansiyon bi inip bi çıkarken yapamazsın :) korku ve endişe malum ama artık şu noktadan sonra herşey iyi olacak diyelim ve düşünelim.

Belirti olmuyor ki bende adet sancısı var gibi bendede belirti yok inşallah pozitif alırız benimde cuma günü test günüm
Cuma test günüm canım. Yarın evde bi yapayım diyorum. Benim hamileliklerimde hep belirtilerim olurdu, bu sefer tık yok. O yüzden negatif bekliyorum
ne gibi belirtiler olurdu mesela? ben hiç hamile kalmadım ilk bozuk keseyi saymazsam. şuanda 1 kilo almışım göbek çıktı zaten meyilliyim. regl ağrısı gibi de ağrım var akşamdan beri ki zaten regl olmam lazım aslında bugün. memitolar taş gibi oldu ya regl olacakmışım gibi... biraz asabiyet de var. hamilelik belirtisi nasıl oluyor merak ettim.

Kızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi
geçmiş olsun. bol su içmeyi unutmayın öncelikle. ben sabah 1 bardak sıcak suya 4-5 kayısı atar beklerim biraz. sonra sıcakken içer yumuşamış kayısıları da yerim. aç karnına yapıp bol su içince birazcık da yürüyünce etkisini gösterir. günde 2-2,5 litre su içmek lazım ve hamurişinden uzak durup sebze yemek lazım. ıkınmayın ve tuvalete çıkacaksanız da halis zeytinyagı sürün. sıkıntıyı atarsanız zaten sonra bol bol sıvı alımıyla inşallah atlatırsınız. barsak hareketleri için yürüyüş çok önemlidir.

arkadaşlar merhaba, kabızlıkla ilgili sorun yaşayan arkadaşlara tavsiyem var. ben kronik kabızlık yaşayan biriyim yapışıklıklarım çok fazla ve bağırsaklarımda yapışmış durumda ay sonu ameliyatımv ar bundan kurtulmayı ümit ediyorum. ben bu süreçte akşamdan bir bardak suyun içine 2 tane ceviz koyuyorum sabah bu suyu içip cevizleri yiyiorum aç karnına. birde her sabah nbl probiyotik diye bir takviye var onu içiyorum. beni tek rahatlatan bu ikisi. içmezsem 1 hafta çıkmadığım oluyor. birde akşamları olgun kivi yiyebilirsiniz. nbl probiyotik hamileler içebilir mi bilmiyorum ama doktorunuza danışabilirsiniz. bir vitamin probiyotik yani ama mutlaka danışın doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…