Trasferim kaçıncı gününKızlar nolur yardım edin beta hcg 16 cikmiş kimyasal mi olmuş yada dış gebelik mi çok korkuyorum
Geç döllenme olabilir cuma günü kan verin gene idrar testinde cıktımı peki9. Günüm((
Yok canim sorun yaşamadım ben hatta bir sonraki adetimde uzun sürmüştü yine biraz düzenim bozulmuştu kan sulandiricinin etkiside bu kadar uzun surmez gecmis olmalı sen bi daha beta baktirdin mi 0 di ama tekrar bi baktirsan fena olmazBenimde negatif oldu kuzu ama ilaç kullanmadım sulandırıcı iğne vuruyordum onuda bırakalu 6 gün oldu ama hiç azalmadı sorun olmadı değil mi
Baktrmadım kuzu hiçç batırmayı da düşünmüyorumYok canim sorun yaşamadım ben hatta bir sonraki adetimde uzun sürmüştü yine biraz düzenim bozulmuştu kan sulandiricinin etkiside bu kadar uzun surmez gecmis olmalı sen bi daha beta baktirdin mi 0 di ama tekrar bi baktirsan fena olmaz
Kızlar nolur yardım edin beta hcg 16 cikmiş kimyasal mi olmuş yada dış gebelik mi çok korkuyorum
İmşallah değerin yükselir canımm 2 kat artarsa sorun olmaz hereldeEvet cuma günü tekrarlicam bu 3. Denememdi naturel olmuştu( Demekki nasipte yokmuş
Kivi bana iyi geliyor kivi deneyebilirsinKızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi
yani doğrusu ben çok olumsuz bir şey yaşasam da burada uzun uzadıya yazmayı ve herkesin moralini bozmayı doğru bulmam. her kadın farklı neticede. ve stressin binbir türlü hastalığın temeli olduğu da malum. o nedenle kendi kendimize moralimizi bozacağımıza olumlu tarafından bakalım derim. genetik testte hasar verilmiyor emin ol ve eğğer 3. günden itibaren gerilemeye girmediyseler transfer kalitesinde embriyon olur mutlaka. oluşanı da senin güzel güzel tutabilmen lazım. bunu da vücudunda stress hormonu dolaşırken tansiyon bi inip bi çıkarken yapamazsın :) korku ve endişe malum ama artık şu noktadan sonra herşey iyi olacak diyelim ve düşünelim.Bana da 3 tanesi iyi, 2 tanesi geride kaldı biraz dediler. Ben de 2 taneden ümidi kestim o yüzden. İnşallah 5.güne kalır 3 tanesi. Ben inceleme yapılırken hasar verilebilir diye korkmuştum, dediğiniz gibiyse korkmiim bari :) çok tesekkür ederim
Belirti olmuyor ki bende adet sancısı var gibi bendede belirti yok inşallah pozitif alırız benimde cuma günü test günüm
ne gibi belirtiler olurdu mesela? ben hiç hamile kalmadım ilk bozuk keseyi saymazsam. şuanda 1 kilo almışım göbek çıktı zaten meyilliyim. regl ağrısı gibi de ağrım var akşamdan beri ki zaten regl olmam lazım aslında bugün. memitolar taş gibi oldu ya regl olacakmışım gibi... biraz asabiyet de var. hamilelik belirtisi nasıl oluyor merak ettim.Cuma test günüm canım. Yarın evde bi yapayım diyorum. Benim hamileliklerimde hep belirtilerim olurdu, bu sefer tık yok. O yüzden negatif bekliyorum
Naturel siklusta kimyasal gebelik oluyormu ona çok şaşırdım yaEvet cuma günü tekrarlicam bu 3. Denememdi naturel olmuştu( Demekki nasipte yokmuş
Ya canim nesen sordum belki Allah korusun dis gebelik gibi biseydir diye tedbir amacli baktir demek istedimBaktrmadım kuzu hiçç batırmayı da düşünmüyorum
geçmiş olsun. bol su içmeyi unutmayın öncelikle. ben sabah 1 bardak sıcak suya 4-5 kayısı atar beklerim biraz. sonra sıcakken içer yumuşamış kayısıları da yerim. aç karnına yapıp bol su içince birazcık da yürüyünce etkisini gösterir. günde 2-2,5 litre su içmek lazım ve hamurişinden uzak durup sebze yemek lazım. ıkınmayın ve tuvalete çıkacaksanız da halis zeytinyagı sürün. sıkıntıyı atarsanız zaten sonra bol bol sıvı alımıyla inşallah atlatırsınız. barsak hareketleri için yürüyüş çok önemlidir.Kızlar günaydın kabızlık için bana bir çare kuru kayısı kompostusu yaptım olmadı inciri suya koydum yedim suyuda içtim olmadı hemoroid de çıktı kanamalı nolacak şimdi
Kuzum hiç beta pozitif değildi ki diş gebelik olsun 5 bile çıksa yine de yapardım direk 1 çıktıYa canim nesen sordum belki Allah korusun dis gebelik gibi biseydir diye tedbir amacli baktir demek istedim
Ben kullanıyorumArkadaslar transferden sonra glifor kullanan varmi
Transferden 3 ay önce başladım gebelik devam etseydi 12.haftaya kadar kullanıcaktmArkadaslar transferden sonra glifor kullanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?