- 25 Mayıs 2017
- 223
- 310
- 53
- 34
Cuma günü kan vericem insllah aksam da gönül hoca ile konuşucam bakalim ne dicek canım Size yazarimNaturel siklusta kimyasal gebelik oluyormu ona çok şaşırdım ya
Kismet insallah artar genelde kimyasal oluyor ama belki degerin artar dusuk cikip yukselende varEvet cuma günü tekrarlicam bu 3. Denememdi naturel olmuştu( Demekki nasipte yokmuş
Benimde naturel transferimde kimyasal olmustuNaturel siklusta kimyasal gebelik oluyormu ona çok şaşırdım ya
Allahim hakkımda hayirlisini nasip etsin canım bi yandan çok korkuyorum bi yandan umutluyum belki yükselir diye Allah yaridmcim olsunKismet insallah artar genelde kimyasal oluyor ama belki degerin artar dusuk cikip yukselende var
Kaç çıkmıştı degeriniz acaba?Benimde naturel transferimde kimyasal olmustu
Ne dmk cnm anneme sorym hemroid içn bi yağ var onu sürüyor rahatlatyormuş yazarm sana knşmca cnmVallahi o kadar kötüyüm ki kussamda içecek durumdayım sağol
Doktorla görşmeden kütfen bşy içme yeni düşük yapmş biri olarak herşeyde temknli olmakta fayda var cnm tabi bnm dşüncem buTeşekkür ederim canım şurubu akşam eşime aldırayım hiç çıkabilecek gibi değilim .. bi sıkıntı olmaz yani doktora sormama gerek yok dimi
İdrar testinde çıktımı pekiAllahim hakkımda hayirlisini nasip etsin canım bi yandan çok korkuyorum bi yandan umutluyum belki yükselir diye Allah yaridmcim olsun
Peki kimsayal gebelikte idrar testinde çıkmışmıydıDoktorla görşmeden kütfen bşy içme yeni düşük yapmş biri olarak herşeyde temknli olmakta fayda var cnm tabi bnm dşüncem bu
Sevgili arkadaşım. Aynı durumu yakın zamanda ben de yaşadım bilen arkadaşlar bilir. 9.gün 16 12.gün 40 14.gün 89 çıkmıştı değerim. 9.gün ilk değerden itibaren betahcg ile ilgili kk da yazılmış ne kadar konu mesaj varsa hepsini taradım tek tek. Aynı şeyleri yapma diye özetini sana yazayım. İlk olarak 16 değeri düşük olduğu için ürkütücü. Önünde 3 ihtimal var. Bu şekilde başlayıp düzenli artışla sağlıklı devam eden örnekler az sayılmaz. Umudunu yitirme. 2.ihtimal kimyasal olabilir biraz daha artsa da kendiliğinden düşer. 3.ihtimal en istenmeyen dış gebelik durumunda da değer azar azar artmaya devam ediyor. Şu anda 2.gün sonra test zamanını beklemekten başka yapabilecek bişey yok ve de dua tabiki. Artışlar bi noktadan sonra sıçraması gerekiyor. Umudunu yitirme. Hayırlısı olsun.Kızlar nolur yardım edin beta hcg 16 cikmiş kimyasal mi olmuş yada dış gebelik mi çok korkuyorum
ne gibi belirtiler olurdu mesela? ben hiç hamile kalmadım ilk bozuk keseyi saymazsam. şuanda 1 kilo almışım göbek çıktı zaten meyilliyim. regl ağrısı gibi de ağrım var akşamdan beri ki zaten regl olmam lazım aslında bugün. memitolar taş gibi oldu ya regl olacakmışım gibi... biraz asabiyet de var. hamilelik belirtisi nasıl oluyor merak ettim.
Cnm inşallah artış olur dualarım seninleEvet cuma günü tekrarlicam bu 3. Denememdi naturel olmuştu( Demekki nasipte yokmuş
Evt canım silik ciktiİdrar testinde çıktımı peki
Canimm cevabın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde katlanarak değerim artar sağlıklı bir gebelik olur. Cuma günü yine çıkan değerimı burda paylaşırım yine dusuncelerini paylaşırsan çok sevinirim ilk defa böyle bisy yaşıyorum o yüzden çok korkuyorum Hepinizden Allah razı olsunSevgili arkadaşım. Aynı durumu yakın zamanda ben de yaşadım bilen arkadaşlar bilir. 9.gün 16 12.gün 40 14.gün 89 çıkmıştı değerim. 9.gün ilk değerden itibaren betahcg ile ilgili kk da yazılmış ne kadar konu mesaj varsa hepsini taradım tek tek. Aynı şeyleri yapma diye özetini sana yazayım. İlk olarak 16 değeri düşük olduğu için ürkütücü. Önünde 3 ihtimal var. Bu şekilde başlayıp düzenli artışla sağlıklı devam eden örnekler az sayılmaz. Umudunu yitirme. 2.ihtimal kimyasal olabilir biraz daha artsa da kendiliğinden düşer. 3.ihtimal en istenmeyen dış gebelik durumunda da değer azar azar artmaya devam ediyor. Şu anda 2.gün sonra test zamanını beklemekten başka yapabilecek bişey yok ve de dua tabiki. Artışlar bi noktadan sonra sıçraması gerekiyor. Umudunu yitirme. Hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsunCnm inşallah artış olur dualarım seninle
Hastane ne dedi değerin içinÇok teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsun
Hayırlısı ne ise o olsun canım;dua et hayırlısını iste;bilemeyiz şer görünende hayır;hayır görünende şer vardır... Sonucun olumsuz olsa bile birkaç gün sonra;üzülme Allah büyüktürCanimm cevabın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde katlanarak değerim artar sağlıklı bir gebelik olur. Cuma günü yine çıkan değerimı burda paylaşırım yine dusuncelerini paylaşırsan çok sevinirim ilk defa böyle bisy yaşıyorum o yüzden çok korkuyorum Hepinizden Allah razı olsun
Evet cuma günü tekrarlicam bu 3. Denememdi naturel olmuştu( Demekki nasipte yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?