Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar 9.gün test sonucum 45
7.gün silik çizgi çıkıp 8.gün iyice kaybolunca kimyasal teşhisimi koymuştum ben zaten

Normalmi değerim canım gönül hanımda biraz fazla dedi
Evet yüksek ama kötü bişey ifade etmiyordur herhalde .. Gönül hanıma sorsaydın yüksek dediniz kötü mü falan diye .. ben nedense yüksek çıkınca hemen bölündü de iki mi oldu diye düşünüyorum :)) kendi testim de 343 mü ne çkkmıştı dedim sayfada bu sayıyı hiç görmedim bu iki oldu galiba meğer tekmiş :)

Canım Allah razı olsun senden. Ne güzel destek oluyorsun herkese. İyi ki var burası.
İlk tedavimde de kimyasal olmuştu. Önce memeler büyüyor sertleşiyor, sonra fıs diye sönüyor bende. Ordan anlıyorum. Allah’tan ümit kesilmez tabi ama beklentimi de yüksek tutmuyorum.
Keşke pgt ye gönderseymişim. Benim durumumda zorunlu değil demişlerdi. Uzaktan gidince beklemek tekrar gitmek zor gelmişti.
Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

Allah senden de razı olsun canım bizi bizden başkası anlamaz .. inşallah herşey yolundadır beraber seviniriz ..

Canım hemen olumsuz olma du bakalım . Sen içini ferah tut inşallah değerin katlanacak .

Slm kızlar benim bugün 5.günüm idrar testini ne zaman yaparsam çıkar erken yapıp çıkmazsa strese girmek istemiyorum

Kızlar merhaba bugün yücel bey ile görüştüm rahime çizik atılan var mı

Evet ben varım.
Benim 3. denemem eşim azosperm
Yani spermler ameliyat ile bulundu
2. denemem kimyasal olunca histeroskopi ile rahime çizik istedim
Semra hoca da allah razı olsun yaparız dedi
Hem rahimde bir sorun varmı diye bakıldı hemde 5 tane çizik atıldı
Rahimde proplem yoktu şükür.
Diğer adetim ile dondurulmuş tedavisine başladım
Üstelik dondurulmuş embriyo 3. gün 1. kaliteydi ve bir taneydi sadece
Yani 5. gün bile değil
Hamdolsun bebeğim benimle
Rahime çizik atılıp hamile kalan çok arkadaş var ben etkili olduğuna inanıyorum
Ve sanada tavsiye ederim arkadaşım

ARkadaşlar anladığım kadarıyla 5aa ve 6aa embriyolar tutunuyor genelde.bunun dışında embriyosu olup tutunan var mı??

Evet ben varım 3. gün embriyosuydu
Üstelik memorialin 3. gün ile transfer yaptığını hiç duymamışssınızdır
Ama benim zor vaka idi eşim azosperm olduğu için sadece ameliyat ile 4 sperm bulunmuştu
Ve 1 embriyo kaldı 3. gün
Embriyolog bişey olur diye dondurdu
Çünkü 2, denemede 9 embriyodan 5. güne anca 5 tane kalmıştı
İyiki de 3. gün olmuş transfer

Kendi aralarında bölünmüş olabilir dedi dış gebelik falan değildir inşallah ama tüp bebekte olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…