Ben hergün idrar testi yaptım bazen günde 2 taneNormal test günüm cumartesi.ben çok sakin biri değilim ki 4.gün test yaptım negatif pek aşılanacak tipten değil Yani sakin ol arkadaşım :)
Ama 45 çok düşük değilkiKızlar 9.gün test sonucum 45
7.gün silik çizgi çıkıp 8.gün iyice kaybolunca kimyasal teşhisimi koymuştum ben zaten
Evet yüksek ama kötü bişey ifade etmiyordur herhalde .. Gönül hanıma sorsaydın yüksek dediniz kötü mü falan diye .. ben nedense yüksek çıkınca hemen bölündü de iki mi oldu diye düşünüyorum :)) kendi testim de 343 mü ne çkkmıştı dedim sayfada bu sayıyı hiç görmedim bu iki oldu galiba meğer tekmiş :)Normalmi değerim canım gönül hanımda biraz fazla dedi
Ya ben 17 çıkıp katlayanı gördüm topiklerde hiç üzülme canım ikinci testi görmeden .. inşallah sağlıklıdır ..Kızlar 9.gün test sonucum 45
7.gün silik çizgi çıkıp 8.gün iyice kaybolunca kimyasal teşhisimi koymuştum ben zaten
Konuştum cnm onlaEwttt memorial bu işte çok iyi genetikte mehmet bey vardı sanırım çok iyi bir doktor
Allah senden de razı olsun canım bizi bizden başkası anlamaz .. inşallah herşey yolundadır beraber seviniriz ..Canım Allah razı olsun senden. Ne güzel destek oluyorsun herkese. İyi ki var burası.
İlk tedavimde de kimyasal olmuştu. Önce memeler büyüyor sertleşiyor, sonra fıs diye sönüyor bende. Ordan anlıyorum. Allah’tan ümit kesilmez tabi ama beklentimi de yüksek tutmuyorum.
Keşke pgt ye gönderseymişim. Benim durumumda zorunlu değil demişlerdi. Uzaktan gidince beklemek tekrar gitmek zor gelmişti.
Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)
Canım Allah razı olsun senden. Ne güzel destek oluyorsun herkese. İyi ki var burası.
İlk tedavimde de kimyasal olmuştu. Önce memeler büyüyor sertleşiyor, sonra fıs diye sönüyor bende. Ordan anlıyorum. Allah’tan ümit kesilmez tabi ama beklentimi de yüksek tutmuyorum.
Keşke pgt ye gönderseymişim. Benim durumumda zorunlu değil demişlerdi. Uzaktan gidince beklemek tekrar gitmek zor gelmişti.
Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)
Aaa hastanedeysen durumu izah ettin mi doktor bi bakardıKan verdim ama kanamam var sanırım adet oldum
Kızlar merhaba bugün yücel bey ile görüştüm rahime çizik atılan var mı
ARkadaşlar anladığım kadarıyla 5aa ve 6aa embriyolar tutunuyor genelde.bunun dışında embriyosu olup tutunan var mı??
Başka hastanede kan verdim sonucu alıcam 1 saate söylerim MemorialeAaa hastanedeysen durumu izah ettin mi doktor bi bakardı
Kendi aralarında bölünmüş olabilir dedi dış gebelik falan değildir inşallah ama tüp bebekte olurmukiEvet yüksek ama kötü bişey ifade etmiyordur herhalde .. Gönül hanıma sorsaydın yüksek dediniz kötü mü falan diye .. ben nedense yüksek çıkınca hemen bölündü de iki mi oldu diye düşünüyorum :)) kendi testim de 343 mü ne çkkmıştı dedim sayfada bu sayıyı hiç görmedim bu iki oldu galiba meğer tekmiş :)
teşekkür ederim canım inşallahhN nefesliva gözün aydın canım cokk cokk sevindim . Değere takılma hiç belki bölünmüştür bileBu konu da bende B Bir mucize gibi düşünüyorum.
Ay herkes güzel haberler versin inşallah bugün başka test yapacaklar da vardı sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?