Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay çok seviniyorum böyle haberleri duyunca.güle güle sağlıkla kucağına alırsın inşallah.bize de dua edin lütfen bizde sevinelim inşallah

Kızlar inş güzel haberlerinizi alırız. Sizlerle beraber heyecan yaşıyorum. Hayırlısı ile tutunmuştur bebekleriniz inş Dualarımız sizinle.

Cnm bnm gebelğmde göğsüm şişti ama adet kdr acılı dgldi ucu sadce acıyodu bunlara takılma bnce streste ypma tekrar et iki gn snra üzülme rabbim gönlüne göre versn

Kaçıncı günü değerin yüksekti işte benim 9 cu gün

Ay çok seviniyorum böyle haberleri duyunca.güle güle sağlıkla kucağına alırsın inşallah.bize de dua edin lütfen bizde sevinelim inşallah

Amin İnşallah
Rabbim dünyada ve ahirette eziyet çektirmeyecek kurana hizmet edecek sağlıklı sıhhatli hayırlı mibarek salih saliha evlatları cümle ile birlikte hepimize nasip etsin inşALLAH

Melinamoms biliyor msnz bir konuşması vardı Bahçeşehir üniversitesin de en iyi kalite embriyo transfer ediyorlar negatif ama en sona bıraktıkları kötü denilecek kalitede ki embriyo suan kızı Melina kitabını da okudum neler neler yaşamış normal rahatsızlığı olan biri de değilmiş ben kendimi ümitsizliğe kapıldım an açıp izliyorum size de ümit olur belki

hanımlar selam. evet kan verdim ben de bugün. maalesef benimki negatif. 3 regl sonra yeniden deneyeceğim. o zamana kadar da spor yapıp biraz kilo vermek ve dengeli beslenmek hedefim. transferden sonra karnım çok şişmiş gibiydi ve göbek deliğimde kırmızı bir leke oluşmuştu. hiç rahat değildim açıkçası. zaten şu son 2-3 gündür de o gerilme gitti ve ağrılar azaldı vs. sanki sinyaller zayıflamış gibiydi. dün de idrar testi yaptım dayanamadım beni gaza getirdiniz hepiniz :))) idrarda da dank diye negatif çıktı yahu. hiç hani şöyle silik milik 2. çizgi bile oluşmadı. üzülmedim diyemem tabi ki neticede biz kadınlar emek verdiğimiz herşeyi çok seviyoruz. olsaydı ikiz olacaktı ama kafamda sorular yok muydu? tabi ki vardı. ikiz nasıl bakarım olabilir mi vs diye düşünmedim değil. nasip değilmiş. dert etmiyorum. ikinci denemeye hazırlanıyorum. tüm pozitiflerin gözlerinden öperim, negatifler olarak denemeye devam. selamlar sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…