- 30 Ocak 2018
- 119
- 136
- 33
- 44
canımız sağolsun bacım. bende negatif oldu. bi dahakine inşallah. veya belki de kendiliğinden olur kim bilir?Sonuç negatif olmadı yine kısmet değilmiş
Evet canım değerim 5.42 çıktı kimyasal oldu sanırımsen bugün tekrar kan verdinmi
Dış gebwlğmden haberm olmadğı için ne zaman nsl yükseldi bilmyrm cnmKaçıncı günü değerin yüksekti işte benim 9 cu gün
Ben transfer olduğum gün bi arkadaş vardı oda transfere gelmişti canım hataydan hatayda butün kontrollerini yapıp memorialdeki doktoruna bilgi veriyomuş memorialede transfer günu gelmiştiKızlar dondurulmuşlarla tedaviyi bana tane tane anlatabilecek biri var mı. Gaziantepte hazırlanıp sadece transfer için gideceğim memoriale. İlk kez dondurulmuş embriyom oldu. İğne kullanılıyor mu. Kaç günde bir kontrol oluyor. Memoriale kaçıncı gün giderim.
Sorularımla bunaltmam inşallah sizi
Dglm cnm dşük yaptmDeğerleriniz yüksek cıkoyordu hamilemisin şuan
Ben suan sehir disindan dondurulmus tedaviye hazirlaniyorum canim adetin 2. Gunu buradaki doktoruma muayen oldum rapor seklinde yazdi emee bey kan tahlilide istemisti onlarida yaptırdım gonderdim ilaclara başlayabilirsin dediler (benimki ilacli transfer olacak) carsamba muayene oldum haftaya carsamba bi daha muayene olmami söylediler o gun transfer icin tarih verebilirlermis hersey yolundaysaKızlar dondurulmuşlarla tedaviyi bana tane tane anlatabilecek biri var mı. Gaziantepte hazırlanıp sadece transfer için gideceğim memoriale. İlk kez dondurulmuş embriyom oldu. İğne kullanılıyor mu. Kaç günde bir kontrol oluyor. Memoriale kaçıncı gün giderim.
Sorularımla bunaltmam inşallah sizi
Benımde ikinci denememdi ilk negatifARkadaşlar bende ilk denemesi negatif olan biri olarak negatif olanlara üzüldüm ama yılmak yok pozitifi görene kadar uğraşacağız allah sağlık sıhhat versin yeter ki.
iBenımde ikinci denememdi ilk negatif
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bi dahaki denemende pozitif sonuç alırsınSonuç negatif olmadı yine kısmet değilmiş
Art arda negatif haberleri alınca üzüldüm kızlar Allah sabır versin inallah bidahaki denemeniz pozitif olurcanımız sağolsun bacım. bende negatif oldu. bi dahakine inşallah. veya belki de kendiliğinden olur kim bilir?
Hayırlı uğurlu olsun canım. Kimse evlat hasreti çekmesin inşallah allah tez zamanda hepimize nasip etsin.sizde problem neydi denemeler hep memorialde miydiNegatif alan arkadaşlar için çok üzüldüm 4 kere negatif alan biri olarak hemde, sizi çok iyi anlıyorum rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin iki taşın arasına can veren rabbim en yakın zamanda sizleride yavrularınıza kavuştursun inşaallah
Ben 6. Tedavimde 5. Transferimde tutundu bana miniğim hemde 4ab embriyomla bugün keseyide gördük hayırlısıyla haftaya kalp atışlarını da duyarız inşaallah rabbim her nerede varsa el açmış dua eden rabbim hepimizin dualarını bu mübarek günde kabul etsin inşaallah
Hayırlısı olsun inşallah nasip arkadaşım ben biraz ara vermeyi düşünüyorum ard arda negatif sonuç aldım çok üzgünüm .biraz zayıflamam gerekiyor genetiğe gidicek 3. Tedavimdecanımız sağolsun bacım. bende negatif oldu. bi dahakine inşallah. veya belki de kendiliğinden olur kim bilir?
Teşekkür ederim canım inşallah bidahakine iyi sonuçlar alırız ama çok yoruldum uzun bir süre düşünmüyorumÇok geçmiş olsun cnm inşallah bi dahaki denemende pozitif sonuç alırsın
Bende çok kararsızım ya aslında benim sorunum tutunamama değil ama ne olduğu da belli değilEvet ben varım.
Benim 3. denemem eşim azosperm
Yani spermler ameliyat ile bulundu
2. denemem kimyasal olunca histeroskopi ile rahime çizik istedim
Semra hoca da allah razı olsun yaparız dedi
Hem rahimde bir sorun varmı diye bakıldı hemde 5 tane çizik atıldı
Rahimde proplem yoktu şükür.
Diğer adetim ile dondurulmuş tedavisine başladım
Üstelik dondurulmuş embriyo 3. gün 1. kaliteydi ve bir taneydi sadece
Yani 5. gün bile değil
Hamdolsun bebeğim benimle
Rahime çizik atılıp hamile kalan çok arkadaş var ben etkili olduğuna inanıyorum
Ve sanada tavsiye ederim arkadaşım
Evet ben varım 3. gün embriyosuydu
Üstelik memorialin 3. gün ile transfer yaptığını hiç duymamışssınızdır
Ama benim zor vaka idi eşim azosperm olduğu için sadece ameliyat ile 4 sperm bulunmuştu
Ve 1 embriyo kaldı 3. gün
Embriyolog bişey olur diye dondurdu
Çünkü 2, denemede 9 embriyodan 5. güne anca 5 tane kalmıştı
İyiki de 3. gün olmuş transfer
O kitabı baştan sona 2 defa okudum ama hiç aklıma gelmedi haklısın canımMelinamoms biliyor msnz bir konuşması vardı Bahçeşehir üniversitesin de en iyi kalite embriyo transfer ediyorlar negatif ama en sona bıraktıkları kötü denilecek kalitede ki embriyo suan kızı Melina kitabını da okudum neler neler yaşamış normal rahatsızlığı olan biri de değilmiş ben kendimi ümitsizliğe kapıldım an açıp izliyorum size de ümit olur belki
Amin canımHayırlı uğurlu olsun canım. Kimse evlat hasreti çekmesin inşallah allah tez zamanda hepimize nasip etsin.sizde problem neydi denemeler hep memorialde miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?