Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar dondurulmuşlarla tedaviyi bana tane tane anlatabilecek biri var mı. Gaziantepte hazırlanıp sadece transfer için gideceğim memoriale. İlk kez dondurulmuş embriyom oldu. İğne kullanılıyor mu. Kaç günde bir kontrol oluyor. Memoriale kaçıncı gün giderim.
Sorularımla bunaltmam inşallah sizi

Ben transfer olduğum gün bi arkadaş vardı oda transfere gelmişti canım hataydan hatayda butün kontrollerini yapıp memorialdeki doktoruna bilgi veriyomuş memorialede transfer günu gelmişti

Ben suan sehir disindan dondurulmus tedaviye hazirlaniyorum canim adetin 2. Gunu buradaki doktoruma muayen oldum rapor seklinde yazdi emee bey kan tahlilide istemisti onlarida yaptırdım gonderdim ilaclara başlayabilirsin dediler (benimki ilacli transfer olacak) carsamba muayene oldum haftaya carsamba bi daha muayene olmami söylediler o gun transfer icin tarih verebilirlermis hersey yolundaysa

Negatif alan arkadaşlar için çok üzüldüm 4 kere negatif alan biri olarak hemde, sizi çok iyi anlıyorum rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin iki taşın arasına can veren rabbim en yakın zamanda sizleride yavrularınıza kavuştursun inşaallah
Ben 6. Tedavimde 5. Transferimde tutundu bana miniğim hemde 4ab embriyomla bugün keseyide gördük hayırlısıyla haftaya kalp atışlarını da duyarız inşaallah rabbim her nerede varsa el açmış dua eden rabbim hepimizin dualarını bu mübarek günde kabul etsin inşaallah

Hayırlı uğurlu olsun canım. Kimse evlat hasreti çekmesin inşallah allah tez zamanda hepimize nasip etsin.sizde problem neydi denemeler hep memorialde miydi

canımız sağolsun bacım. bende negatif oldu. bi dahakine inşallah. veya belki de kendiliğinden olur kim bilir?
Hayırlısı olsun inşallah nasip arkadaşım ben biraz ara vermeyi düşünüyorum ard arda negatif sonuç aldım çok üzgünüm .biraz zayıflamam gerekiyor genetiğe gidicek 3. Tedavimde

Arkadaşlar negatif olanlar gercekten zor benımde ilk tedavim negatifti umudumuzu kaybetmeyelim benım eşim hormon ilacı almaktan kan pıhtısı attı 20 güne yakın hastanede yattık 2 yıl ilaç tedavisi gördük ara vermek zorunda kaldık agustosta memoriale tesaviye başladık bu seferde eşimde genetikte sorun cıktı benım rahmim t dediler eşim ilaç tedavisi gördü 6 ay sonra tüp bebege başladık benım yumurtalar büyüdü doktor eşinde ameliyatta sperm bulunursa yumurtalar toplanacak. Denildi evet çok üzüldüm agladım hep dua ettim ama bulundu Pgt yaptırmanız dediler 5 güne 2 tane ilerde 4 tane geride gelen embiriyolarmız olundu pgt yapıldı 3 tanesi trasfer kalitesinde dediler sonra bende histereskobi oldum t şekli oldugu için hemde çizik attılar sonra trasfer rabbim bizlere ve bütün isteyenlere hep böyle dua ettim kün fe yekün

Bende çok kararsızım ya aslında benim sorunum tutunamama değil ama ne olduğu da belli değil

O kitabı baştan sona 2 defa okudum ama hiç aklıma gelmedi haklısın canım

Hayırlı uğurlu olsun canım. Kimse evlat hasreti çekmesin inşallah allah tez zamanda hepimize nasip etsin.sizde problem neydi denemeler hep memorialde miydi
Amin canım
Bizde erkek infertilitesi eşimin sperm hız %3 morfoloji %0 diğer denemelerin ilki medical park diğer 3 tanesi bahçeci Umutüpbebk Memorialde denemeye karar verdik orada ki ilk tedavim yarım kaldı yumurta boş çıktı son tedavimde aldık pozitif haberini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…