Bende çok kararsızım ya aslında benim sorunum tutunamama değil ama ne olduğu da belli değil
Hayirli olsun belki yükselir. .. sabret bakalim.Kızlar dondurulmuşlarla tedaviyi bana tane tane anlatabilecek biri var mı. Gaziantepte hazırlanıp sadece transfer için gideceğim memoriale. İlk kez dondurulmuş embriyom oldu. İğne kullanılıyor mu. Kaç günde bir kontrol oluyor. Memoriale kaçıncı gün giderim.
Sorularımla bunaltmam inşallah sizi
Cumlemize insallahÜmitsizlik yok arkadaşım
Ben 13 yıl mücadele ettim
Asla pes etmedim
Eşim tam 4 kez ameliyat oldu
Ama şunu unutma ki vakti saati gelmeyince hiç bir şey olmuyor maalesef
Kendini böyle teselli et
Rabbim sana da en kısa zamanda naip etsin inşallah
Bütün çektiklerini unutacaksın ALLAHın izni ile
Bundan 3 sene önce 5 embriyo ile 2 tüp denedik
1. olmadı 2. kimyasal oldu ve o zaman elimizde ne sperm ne yumurta ne de embriyo hiç bişey kalmamıştı
Dünya sanki başıma yıkılmıştı çok üzülmüştüm çok ağlamıştım
Ama rabbime hep dua ettim
Rabbim hayırlı evlada kavuşabilmek için bana kapılar aç diye
Çok şükür tekrar deneme şansım oldu 3 sene sonra
Eşim 4. ameliyatı oldu ki eşimde ameliyat olmak istemiyordu
Sırf ben üzülmemeyim diye benim zorumla oldu
Evet erkek içinde kolay değildi
Ama son dedim bir daha olmayacak
Hamdolsun bu günleri gördük
Rabbim sağ salim SAĞLIKLI kucağımıza da almak nasip etsin inşALLAH
Canim resim yuklemeye çalıştım ama olmadi memorialin verdigi kagitlarda natural siklus ivin tercihen son 6 ay icinde 24-35 gun araliginda regl gorenlerde diyor yani 35 gune bir oluyorsanizda duzenli sayiliyorNaturel tedavi gören tüm arkadaşlarım bir şeyi merak ediyorum hepiniz 28 günde bir mi adet oluyorsunuz yani düzenli demek bu mu oluyor hep söylüyorsunuz ya düzenli olmak diye bu mu oluyor yanı
Bende ilk tedavimi umutta görmüştüm maalesef olmadı memnundum fakat memorial erkek faktöründe çok iyi diye duymuştum bende büyük ihtimal önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim Nisa’nda başlanır eğer bi problem yoksa.bende miyom var inşallah sorun teşkil etmez hemen başlarım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahAmin canım
Bizde erkek infertilitesi eşimin sperm hız %3 morfoloji %0 diğer denemelerin ilki medical park diğer 3 tanesi bahçeci Umutüpbebk Memorialde denemeye karar verdik orada ki ilk tedavim yarım kaldı yumurta boş çıktı son tedavimde aldık pozitif haberini:)
Canım ya allah sabrını veriyor inşallah sağsalim kucağına alırsın.yaş kaçtıÜmitsizlik yok arkadaşım
Asla pes etmedim
Kendini böyle teselli et
1. olmadı 2. kimyasal oldu ve o zaman elimizde ne sperm ne yumurta ne de embriyo hiç bişey kalmamıştı
28 veya 30 düzenliNaturel tedavi gören tüm arkadaşlarım bir şeyi merak ediyorum hepiniz 28 günde bir mi adet oluyorsunuz yani düzenli demek bu mu oluyor hep söylüyorsunuz ya düzenli olmak diye bu mu oluyor yanı
Amin inşALLAHCanım ya allah sabrını veriyor inşallah sağsalim kucağına alırsın.yaş kaçtı
Benim pek düzenli sayılmaz aslında her adetimde 4-5gün ya önce ya sonra olurum bazen bu 7gün de oluyor senede 2kez 12 gün geç geldiği de oluyor druma bunları söyledim olsun yine de biz naturel deneyelim dedi bir embriyom var riske atmak istemem dedim dr yumurtanı takip edicez gelişimi istediğimiz gibi olmazsa transferini 1ay sonra yaparız dedi embriyona zarar gelmeyecek o zaten dondurulmuş duruyor dedi bende tamam o zaman size güveniyorum dedim doğal olanı daha iyidir dedim evet dedi benimkine öyle karar verdik cnmNaturel tedavi gören tüm arkadaşlarım bir şeyi merak ediyorum hepiniz 28 günde bir mi adet oluyorsunuz yani düzenli demek bu mu oluyor hep söylüyorsunuz ya düzenli olmak diye bu mu oluyor yanı
Maşallah gençsiniz canım allah bebeğinizle hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah. Bizlere dua etmeyi unutmayınAmin inşALLAH
Ben 35 eşim 39
İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım benimÜmitsizlik yok arkadaşım
Asla pes etmedim
Kendini böyle teselli et
Ben 26günde bir oluyorum düzenli kabul edildi naturel yapıldı sonuncu transferim ilk transferim de ilaçlıydı ikisi de negatifNaturel tedavi gören tüm arkadaşlarım bir şeyi merak ediyorum hepiniz 28 günde bir mi adet oluyorsunuz yani düzenli demek bu mu oluyor hep söylüyorsunuz ya düzenli olmak diye bu mu oluyor yanı
Maşallah gençsiniz canım allah bebeğinizle hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah. Bizlere dua etmeyi unutmayın
İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim
Son tedavindeki embriyo kalitesi neydi canımAmin inşallah
Her zaman dua ediyoruz
Rabbim ne olur onları da anne baba sevgisinden mahrum etme diye
İnşallah CANIM sağolasın
Son tedavindeki embriyo kalitesi neydi canım
hanımlar selam. evet kan verdim ben de bugün. maalesef benimki negatif. 3 regl sonra yeniden deneyeceğim. o zamana kadar da spor yapıp biraz kilo vermek ve dengeli beslenmek hedefim. transferden sonra karnım çok şişmiş gibiydi ve göbek deliğimde kırmızı bir leke oluşmuştu. hiç rahat değildim açıkçası. zaten şu son 2-3 gündür de o gerilme gitti ve ağrılar azaldı vs. sanki sinyaller zayıflamış gibiydi. dün de idrar testi yaptım dayanamadım beni gaza getirdiniz hepiniz :))) idrarda da dank diye negatif çıktı yahu. hiç hani şöyle silik milik 2. çizgi bile oluşmadı. üzülmedim diyemem tabi ki neticede biz kadınlar emek verdiğimiz herşeyi çok seviyoruz. olsaydı ikiz olacaktı ama kafamda sorular yok muydu? tabi ki vardı. ikiz nasıl bakarım olabilir mi vs diye düşünmedim değil. nasip değilmiş. dert etmiyorum. ikinci denemeye hazırlanıyorum. tüm pozitiflerin gözlerinden öperim, negatifler olarak denemeye devam. selamlar sevgiler.[/QUOTE
Belki yine karşılaşırız bir sonraki transferde. Denemeye devam
Ben suan sehir disindan dondurulmus tedaviye hazirlaniyorum canim adetin 2. Gunu buradaki doktoruma muayen oldum rapor seklinde yazdi emee bey kan tahlilide istemisti onlarida yaptırdım gonderdim ilaclara başlayabilirsin dediler (benimki ilacli transfer olacak) carsamba muayene oldum haftaya carsamba bi daha muayene olmami söylediler o gun transfer icin tarih verebilirlermis hersey yolundaysa
ende de miyom vardı transferden bir ay önce histereskopi oldum miyomların rahimin arkasında olduğu ve zarar teşkil etmediğini söyledi Semra hanım inşaallah seninkide öyledir canım yeni tedaviniz hakkınızda hayırlısı olsunBende ilk tedavimi umutta görmüştüm maalesef olmadı memnundum fakat memorial erkek faktöründe çok iyi diye duymuştum bende büyük ihtimal önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim Nisa’nda başlanır eğer bi problem yoksa.bende miyom var inşallah sorun teşkil etmez hemen başlarım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?