Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende çok kararsızım ya aslında benim sorunum tutunamama değil ama ne olduğu da belli değil

Ümitsizlik yok arkadaşım
Ben 13 yıl mücadele ettim
Asla pes etmedim
Eşim tam 4 kez ameliyat oldu
Ama şunu unutma ki vakti saati gelmeyince hiç bir şey olmuyor maalesef
Kendini böyle teselli et
Rabbim sana da en kısa zamanda naip etsin inşallah
Bütün çektiklerini unutacaksın ALLAHın izni ile

Bundan 3 sene önce 5 embriyo ile 2 tüp denedik
1. olmadı 2. kimyasal oldu ve o zaman elimizde ne sperm ne yumurta ne de embriyo hiç bişey kalmamıştı
Dünya sanki başıma yıkılmıştı çok üzülmüştüm çok ağlamıştım
Ama rabbime hep dua ettim
Rabbim hayırlı evlada kavuşabilmek için bana kapılar aç diye
Çok şükür tekrar deneme şansım oldu 3 sene sonra
Eşim 4. ameliyatı oldu ki eşimde ameliyat olmak istemiyordu
Sırf ben üzülmemeyim diye benim zorumla oldu
Evet erkek içinde kolay değildi
Ama son dedim bir daha olmayacak
Hamdolsun bu günleri gördük
Rabbim sağ salim SAĞLIKLI kucağımıza da almak nasip etsin inşALLAH

Naturel tedavi gören tüm arkadaşlarım bir şeyi merak ediyorum hepiniz 28 günde bir mi adet oluyorsunuz yani düzenli demek bu mu oluyor hep söylüyorsunuz ya düzenli olmak diye bu mu oluyor yanı

Hayirli olsun belki yükselir. .. sabret bakalim.

Cumlemize insallah

Naturel tedavi gören tüm arkadaşlarım bir şeyi merak ediyorum hepiniz 28 günde bir mi adet oluyorsunuz yani düzenli demek bu mu oluyor hep söylüyorsunuz ya düzenli olmak diye bu mu oluyor yanı
Canim resim yuklemeye çalıştım ama olmadi memorialin verdigi kagitlarda natural siklus ivin tercihen son 6 ay icinde 24-35 gun araliginda regl gorenlerde diyor yani 35 gune bir oluyorsanizda duzenli sayiliyor

Bende ilk tedavimi umutta görmüştüm maalesef olmadı memnundum fakat memorial erkek faktöründe çok iyi diye duymuştum bende büyük ihtimal önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim Nisa’nda başlanır eğer bi problem yoksa.bende miyom var inşallah sorun teşkil etmez hemen başlarım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım ya allah sabrını veriyor inşallah sağsalim kucağına alırsın.yaş kaçtı

Benim pek düzenli sayılmaz aslında her adetimde 4-5gün ya önce ya sonra olurum bazen bu 7gün de oluyor senede 2kez 12 gün geç geldiği de oluyor druma bunları söyledim olsun yine de biz naturel deneyelim dedi bir embriyom var riske atmak istemem dedim dr yumurtanı takip edicez gelişimi istediğimiz gibi olmazsa transferini 1ay sonra yaparız dedi embriyona zarar gelmeyecek o zaten dondurulmuş duruyor dedi bende tamam o zaman size güveniyorum dedim doğal olanı daha iyidir dedim evet dedi benimkine öyle karar verdik cnm

İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim

Ben 26günde bir oluyorum düzenli kabul edildi naturel yapıldı sonuncu transferim ilk transferim de ilaçlıydı ikisi de negatif

Son düzenleme:

İlaçlı transfer dediğin crinone jel mi. Başka hangi ilaçları veriyorlar. Bulunduğun şehirdeki doktora 2 kez muayeneye gitmem yeterli o zaman. Çok teşekkür ederim. Pgt ye yollandı mı embriyolar?

B
ende de miyom vardı transferden bir ay önce histereskopi oldum miyomların rahimin arkasında olduğu ve zarar teşkil etmediğini söyledi Semra hanım inşaallah seninkide öyledir canım yeni tedaviniz hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…