Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kaçıncı günündü kan verdin rabbim tez zamanda nasip etsin

Naturel tedavi gören tüm arkadaşlarım bir şeyi merak ediyorum hepiniz 28 günde bir mi adet oluyorsunuz yani düzenli demek bu mu oluyor hep söylüyorsunuz ya düzenli olmak diye bu mu oluyor yanı

Ben de düzenli adet olurum, hiç şaşmaz. Ama ilaçlıydı hep crinone jel kullandım. Hatta ilk 2 tedavide iğne de kullanmıştım transferden sonra.
Niye naturel yapılmadı bana acaba?

Son düzenleme:

Miyomun büyüklüğü ne canım. 9 cm lik açık miyom ameliyatım var tedavi öncesinde

Ben de düzenli adet olurum, hiç şaşmaz. Ama ilaçlıydı hep crinone jel kullandım. Hatta ilk 2 tedavide iğne de kullanmıştım transferden sonra.
Niye naturel yapılmadı bana acaba?

canım sadece düzenli olmasına bakmıyorlarmış, adetin 2. günü gittiğin kontrolde rahmin kalınlığı da önemliymiş. belli bir değerde ise ve yumurta oluşumu varsa naturele yönlendiriyorlarmış. bnim de natureldi ama bana kalırsa ilaçlı daha iyi, naturel sanki daha riskli gibi.

istanbul dışında takip edilen hastalara naturel transfer uygulanmıyor adet düzeni vs hikaye. yumurtanı takip edip çatlatma iğnesi veriyorlar. eğer onlar takip ediyorsa. yok başka şehir başka doktor ediyorsa ilaçlı oluyor. Benimde düzenli adetlerim neden neden diye kafa kurcalarken dokyora mail attım bana verdiği cvp istsnbul dışında olmanızdan dolayı dedi.

Kesinlikle katılıyorum

İlaçlı transfer dediğin crinone jel mi. Başka hangi ilaçları veriyorlar. Bulunduğun şehirdeki doktora 2 kez muayeneye gitmem yeterli o zaman. Çok teşekkür ederim. Pgt ye yollandı mı embriyolar?
Estrafem kullaniyoruz suan crinone jelde kullanacağım canim. Yok embriyolarim pgtye gitmedi daha onceden bir kizim var oda tup bebek ilk denemede olmuştu sonrasinda hir negatif denememiz var ama pgtye gerek duyulacak bir sorun yok ortada hakkimizda hayırlısı

Bende istanbul dışandanım ama muayane oraya gittim için çok uzak değil 2 bucuk saat uzaklıkta

Bende istanbul dışandanım ama muayane oraya gittim için çok uzak değil 2 bucuk saat uzaklıkta
ilaçlıda kötü değil insan daha rahat hissediyor. jel son haftalarda eziyete dönsede bin şükür brn sıkıntı yaşamadım. 14 haftayı geride bıraktık. Allahım herkese en hayırlısı neyse onu nasip etsin

Bende ilaçlı istedim ama semra hoca naturel diyincede tamam dedim

Önceki tedavimde miyomun engel teşkil etmediğini söylemişti doktor.inşallah şimdide bi problem çıkmaz.kaç cm di canım miyomun

İlk tedavimde yani 2 yıl önce 4,5 cm di şimdi 6 cm olmuştur belki.iki yıldır doktora gitmedim. Büyük olduğunda alıyorlar değil mi

Aynı benim dururum.Eşimde sorun yok. Bende fsh yüksek ama kendi başına öyle takılıyor. Yumurtlama ile uyumlu değil.
İlk tedavi kimyasal gebelik,
2.memorialde, bir oğlum var.
3.ise bugün yine kimyasal çıktı.
Oğlumdan sonra kendiliğinden gebeliğim var 9. Haftada düştü.
Pgt ye kesin gerekir diyemiyoruz sizin durumunuzda demişti yücel bey. Bize bırakmıştı.
Ben de şimdi yaptırayım ikisine pgt diyorum.

Aslında benimki de 3-4 civarındaydı. Sorun yoktu. Hamile kaldım. Bhcg yükseldikçe miyom da büyüdü ve tüpe baskı yaptı. Dış gebelik oldu. Dr um aldı sonra.
Miyomun çok değişik türleri var.
Aynı şekilde koca miyomuyla sağlıklı doğum yapan iki tanıdığım da var.

İlk tedavimde yani 2 yıl önce 4,5 cm di şimdi 6 cm olmuştur belki.iki yıldır doktora gitmedim. Büyük olduğunda alıyorlar değil mi

Embriyolariniz cozulecek pgt icin materyal alinacal sonra tekrar dondurulacak bence bununla ilgili bir arastirma yapin bu durumda kalitelerinde bir bozulma olurmu diye iki kez dondurulmus çözülmüş olacaklar.
Bendede endometriyozis var baska bilinen bir problemimiz yok ama hic dogal gebelik yasamadim evlilik hayatim boyunca 6 yil olacak sukurler olsun ki tedaviyle hamile kalabiliyoruz evlatlarmiz var. Allah isteyen herkese nasip etmis mis kokulu meleklerden

Ameliyattan da korkuyorum canım açıkçası.senin ameliyatın nasıl geçmişti iyileşme süresi ne kadar acaba

Pgt hakkında hiç bir fikrim, bilgim yok.
Bu şekilde sıkıntı olur mu embriyolarda?
Pgt li embriyonun çözüldüğünde bozulma olasılığı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…