Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ameliyatımda çok şükür hiç sıkıntı olmadı. Sezaryen şeklinde açık ameliyattı benimki, miyom büyüktü. Çıkınca ağrım vardı tabi ama iğne yapıyorlardı. 3 gün sonra yürüyebiliyordum evde. 1 hafta bitince de işe başlamıştım. 3 ay sonra çocuk için denemelere başlayabilirsin demişti dr.
3-4 cm lik miyomlarda kapalı ameliyat yapıyorlar genelde. Kesi yok, ağrı sızı yok. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Ameliyattan da korkuyorum canım açıkçası.senin ameliyatın nasıl geçmişti iyileşme süresi ne kadar acaba

Çok iyiymiş canım ya 3 ay fazla değilmiş.oh şükür biraz rahatladım:)

Benimde problemim rahim arkası endometriyozis sizin nerdeydi acaba .var mı pozitif sonucunuz.semra hoca etkisi olmaz dedi ama 2 denemem de negatif sonuç çikolata kistim var.siz pgt ye gönderdiniz mi embriyonuzu kusurabkamayın çok sordum

Canim ben 2013te ameliyat oldum iki tarafli yumurtaliklardaydi kistlerim suan kistim yok. Ama daha önce transfer oncesi lucrin uygulamasi sonrasi canli dogum var diye emre bey bana yine onu onerdi sadece tek doz opu sonrasi adette igne oldum. Embriyolarima pgt yapilmadi 4 tane embriyom oluştu. Benim bir kızım var tüp bebek yine eylül ekim gibi onun zamaninda kalan dondurulmus embriyolarim vardi ama olumsuz oldu.

Canım benim bi arkadaşında çikolata kisti vardı aldırmadı tüp bebekle ilk denemede hamile kaldı.doktor problem yok dediyse yoktur, kendini üzme

Bende de şiddetli tabir edilen cinsten mevcut . Her iki yumurtalıgimda da da var. Bi tarafta 5 cm diğer tarafta irili ufaklı bi kaç tane . Semra hanım ellemeyelim embriyo oluşturalım önce dedi . Tedavi süresinde kistlerden yumurtaları doğru düzgün goremiyorlardi. Rezervlerimi olumsuz etkiledi. 31 yaş 3 yumurta oluştu . 3 ü döllendi ama erkek faktörü de vardı bizde morfoloji 0 di . 2 tane 5. Gune gitti birisi transfer edıldı ve tuttu çok şükür. Kistlerim de duruyor hala .

Yani iki yumurtalıgımı da sarmıştı ama engel olmadı . Olumsuz düşünme nasipte varsa her türlü olur .

Pgt hakkında hiç bir fikrim, bilgim yok.
Bu şekilde sıkıntı olur mu embriyolarda?
Pgt li embriyonun çözüldüğünde bozulma olasılığı var mı?

Canım senin şuan hali hazır da embriyon var mı dondurulmuş. Yoksa yeni bir tedaviyle beraber oluşan embriyolara mi pgt yaptırmak istiyorsun ?

Eğer şuan embriyon varsa donmus pgt yapmak için cozecekler ve tekrar donduracaklar transfere kadar . Embriyoların buna dayanamayabileceginden bahsetti arkadaşımız ki bende aynı fikirdeyim .

Donmadan yapılması daha mantıklı geliyor bana da .

Hayırlı uğurlu olsun canım.morfoloji 0, diğer değerleriniz nasıldı acaba ilk deneme mi

Bu tedaviden kalan dondurulmuşlarım var canım. Hiç aklıma gelmemişti embriyoların bozulabileceği. Az önce arkadaş söyleyince dank etti. Araştırıyorum ama bulamadım da bir şey.
Memorial doktorları ne diyor acaba bu konuda.

Tecrübe eden birileri var mı acaba bunu

cnm bende pgt de çok kararsız kalmıştım embriyologla görüştüğümde dondurmadan pgt yapmamız gerekiyor demişti 5.gün karar vermiştik yaptırmaya bencede dondurulmuş embriyoda riskli olur hiç duymadım o şekilde yaptıranı ama sen bir görüş embriyologlarla bakalım ne diyecekler hakkında hayırlısı olsun

Benim ilk hamileliğim kromozom bozukluğu ile sonlanınca kalan 3 dondurulmuş çözüldü örnek alınıp pgt ye gönderildi ve donduruldu. Sadece biri sağlıklı geldi ve tekrar çözdürüldü. Kalitesinde herhangi bir değişim olmamıştı.
Semra Hanım bunu önerdiğinde tereddüt ettiğimi söylemiştim. Bozulma ihtimali yüksek olsa bu yöntemi tercih etmezdik dedi, biz sıkıntı yaşamamıştık. O embriyo tutup ikiz olmuştu hatta bölünerek sonra farklı sebeplerden kaybettik.
Doktorunla semra hanım la görüşürsen embriyoların kalitesine göre riskli olup olmayacağına karar vereceklerdir. Hakkında hayırlısı olsun..

Bozulma ihtimali var ama yüksek değil gibi bir şey anladım ben semra hocanın size söylediğinden.
4ü iyi 4ü orta kalite 8 embriyo var bende. Ama hepsini birden pgt ye gönderme gücüm de yok. Olsa olsa en fazla 3 gönderebilirim.
Aklım çok karıştı şimdi. 9 haftalık düşük ve kimyasal gebelik için olsun diyordum ama risk mi almış olurum pgt ile. Allahım sen hayırlısını nasip et

Arkadaş örnek olmuş demek ki yapmadıkları birşey değilmiş ama kafanin karışması normal . Bence semra hanımla konuş duruma göre bakarsın içine sinmezse yaptirmazsiniz .

En kötü karar kafa karışıklığı ve kararsızlıktan iyidir yorulursun yoksa . Rabbim hayırlı doğru kararlar almayı nasip etsin hepimize inşallah .

Şimdiye kadar hiç semra hanımla görüşmedim desem :) talepte bulunayım bari bakalım ne diyecekler
Sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…