- 13 Ocak 2018
- 214
- 408
- 23
Ciddimisin çok şaşırdım şuan. Benim memorial ı tercih etme sebebim Semra hanım oldu .
İkinci tedavimde memoriala dış merkez olarak gitmiştim. Opu günü. Semra hocanın yetiştirdiği bi proftu doktorum.bi dönem memorialin başka bir bölümünde de çalışmıştı hatta. İki tedavimi de o yaptı. Güvenim sonsuzdur yakup beye. Her şeyi kendi arayıp ayarlıyordu.
Hiç ihtiyaç da duymamıştım başka bir fikre açıkcası.
Şimdi şehir değiştirdik. Kaldım ortada.
Zor hasta grubunda da değilim diye rahattım.
Bi ben mi varım semra hocayla görüşmeyen hanımlar :)
Cm boyutunda değildi çok küçük dağınıkdı miyomlarım canımÖnceki tedavimde miyomun engel teşkil etmediğini söylemişti doktor.inşallah şimdide bi problem çıkmaz.kaç cm di canım miyomun
insallah ilk tup bebegim cok sorunlu gecmisti simdi tekrardan baslamak benim icin biraz stresli su on gorusme gunu gelsede rahatlasam bi hepimiz icin hayirli olur insallahHayırlı olur inşallah tedaviniz
Ben ön görüşme için adet olmayı bekliyorum muayene olmak için.yanlış mı yapıyorum acaba önceden randevu almak mı gerekiyorinsallah ilk tup bebegim cok sorunlu gecmisti simdi tekrardan baslamak benim icin biraz stresli su on gorusme gunu gelsede rahatlasam bi hepimiz icin hayirli olur insallah
Bende hic görmedim gerek görmedim nede olsa dosyalarimizi goruyor gerekli olsa o bizi gormek ister diyeCiddimisin çok şaşırdım şuan. Benim memorial ı tercih etme sebebim Semra hanım oldu .
Ben ön görüşme için adet olmayı bekliyorum muayene olmak için.yanlış mı yapıyorum acaba önceden randevu almak mı gerekiyor
Bende hic görmedim gerek görmedim nede olsa dosyalarimizi goruyor gerekli olsa o bizi gormek ister diye
Canım valla ben de hiç görüşmedim:)İkinci tedavimde memoriala dış merkez olarak gitmiştim. Opu günü. Semra hocanın yetiştirdiği bi proftu doktorum.bi dönem memorialin başka bir bölümünde de çalışmıştı hatta. İki tedavimi de o yaptı. Güvenim sonsuzdur yakup beye. Her şeyi kendi arayıp ayarlıyordu.
Hiç ihtiyaç da duymamıştım başka bir fikre açıkcası.
Şimdi şehir değiştirdik. Kaldım ortada.
Zor hasta grubunda da değilim diye rahattım.
Bi ben mi varım semra hocayla görüşmeyen hanımlar :)
Önceki tedavimde bir ay önce vitamin falan vermişti adetliyken tedaviden önce muayene şart diye biliyordum test vs istenir diyeön görüşme için adet olmanıza gerek yok ki, tedaviye başlarken adet olmak lazım.
Önceki tedavimde bir ay önce vitamin falan vermişti adetliyken tedaviden önce muayene şart diye biliyordum test vs istenir diye
On görüşmeyi adetinizden once yaparsanız daha iyi olur. Adet olduğunuzda tedaviye bSlarsinizBen ön görüşme için adet olmayı bekliyorum muayene olmak için.yanlış mı yapıyorum acaba önceden randevu almak mı gerekiyor
aslında çok doğru düşünmüşsünüz. gerçekten bir sorun olduğunda biz talep etmesek bile kendisi geliyor muayeneye. bazen de bizimle ilgilenen doktorlar onu istiyor emin olamadıklarında.
Önceki tedavimde bir ay önce vitamin falan vermişti adetliyken tedaviden önce muayene şart diye biliyordum test vs istenir diye
Bende gördüm birkere toplantıda yani görmek istedim konuşmak istedimEvet haklısınız arka planda olduğunu hep biliyorum ve güven veriyor insana . Hatta iki kere kendisi beni görmek istedi bir kere de yücel bey yönlendirdi .
Ön görüşmede muhakkak görmek isterdim yine de diye düşünüyorum sonuçta çok ciddi bir durum yaşıyoruz ve bunu emanet ettiğim asıl kişiyi tanımak isterim . Bir çok ön görüşmeye gittim ama bu hastane sebebim hem labaratuvar hemde Semra hanım oldu .
Görmeyen baya kişi varmış yine şaşırdım:)
Kızlar bişey soracam trasferimin onuncu günü diyelim dün hastaneden aradılar bu akşamda kan verecem değerimde yükslme olacakmı diye ben evde iş yapıyorum hani bisey olurmu çamaşır asıyorum süpürüyorm
Kızlar bişey soracam trasferimin onuncu günü diyelim dün hastaneden aradılar bu akşamda kan verecem değerimde yükslme olacakmı diye ben evde iş yapıyorum hani bisey olurmu çamaşır asıyorum süpürüyorm
Tamam canım yavaş yavaş yapıyorum teşekkür ederimÇok yormadan canım bütün evi bi kere de süpürme mesela hareketlerine dikkat et yeter . Kontrole kadar temkinli olmakta fayda var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?