Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ciddimisin çok şaşırdım şuan. Benim memorial ı tercih etme sebebim Semra hanım oldu .

İkinci tedavimde memoriala dış merkez olarak gitmiştim. Opu günü. Semra hocanın yetiştirdiği bi proftu doktorum.bi dönem memorialin başka bir bölümünde de çalışmıştı hatta. İki tedavimi de o yaptı. Güvenim sonsuzdur yakup beye. Her şeyi kendi arayıp ayarlıyordu.
Hiç ihtiyaç da duymamıştım başka bir fikre açıkcası.
Şimdi şehir değiştirdik. Kaldım ortada.
Zor hasta grubunda da değilim diye rahattım.
Bi ben mi varım semra hocayla görüşmeyen hanımlar :)

Anladım canım . Tedavi aşamasında denk gelmediğini düşündüğüm için çok şaşırdım belki de .

Semra hanım tanıştığım en iyi dr lardan bir tanesi gerçekten . Kalite akıyor kadindan :) Bazen Ben mi çok sevdim acaba diye düşünüyorum . Siz ne düşünüyorsunuz kızlar .

insallah ilk tup bebegim cok sorunlu gecmisti simdi tekrardan baslamak benim icin biraz stresli su on gorusme gunu gelsede rahatlasam bi hepimiz icin hayirli olur insallah
Ben ön görüşme için adet olmayı bekliyorum muayene olmak için.yanlış mı yapıyorum acaba önceden randevu almak mı gerekiyor

Canım valla ben de hiç görüşmedim:)

ön görüşme için adet olmanıza gerek yok ki, tedaviye başlarken adet olmak lazım.
Önceki tedavimde bir ay önce vitamin falan vermişti adetliyken tedaviden önce muayene şart diye biliyordum test vs istenir diye

Önceki tedavimde bir ay önce vitamin falan vermişti adetliyken tedaviden önce muayene şart diye biliyordum test vs istenir diye

yok hayır zaten yanınızda getirmenizi istedikleri testleri randevu aldığınızda sms ile bildiriyorlar. ön görüşmede kendileri test yapmıyor. sonuçta maddi olarak düşünürsek haklılar yapmamakla.
vitamin olarak folik asit veriyorlar sadece.

aslında çok doğru düşünmüşsünüz. gerçekten bir sorun olduğunda biz talep etmesek bile kendisi geliyor muayeneye. bazen de bizimle ilgilenen doktorlar onu istiyor emin olamadıklarında.

Evet haklısınız arka planda olduğunu hep biliyorum ve güven veriyor insana . Hatta iki kere kendisi beni görmek istedi bir kere de yücel bey yönlendirdi .

Ön görüşmede muhakkak görmek isterdim yine de diye düşünüyorum sonuçta çok ciddi bir durum yaşıyoruz ve bunu emanet ettiğim asıl kişiyi tanımak isterim . Bir çok ön görüşmeye gittim ama bu hastane sebebim hem labaratuvar hemde Semra hanım oldu .

Görmeyen baya kişi varmış yine şaşırdım:)

Tatlım ben sana bunu anlatmak istemiştim ama sen gittiğin gibi tedaviye başlama fikrinde olduğun için birşey demedim .
Erken giderseniz belki esinden orada sperm testi yaptırmanızı isteyebilirler ..

Bende gördüm birkere toplantıda yani görmek istedim konuşmak istedim

Kızlar bişey soracam trasferimin onuncu günü diyelim dün hastaneden aradılar bu akşamda kan verecem değerimde yükslme olacakmı diye ben evde iş yapıyorum hani bisey olurmu çamaşır asıyorum süpürüyorm

Çok yormadan canım bütün evi bi kere de süpürme mesela hareketlerine dikkat et yeter . Kontrole kadar temkinli olmakta fayda var .

ağır kaldırmadığın ve kendini yormadığın sürece hiç bir şey olmaz allahın izniyle.

Kızlar selam, bir sonraki adetimle transferim olqcak kısmetse, bu opu sürecinde baya kilo aldım sanki. Diyete başlıyım diyorum 1 ayım var daha transfere, sıkıntı olur mu hormonlar açısından fln sizce?dikkat etmem gereken birşeyler var mı bu süreçte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…