Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende hiç görüşmedim :)))

Ben özellikle ilk randevum semra hnmla olsun istediğim için bekledim kendisi Amerikaya gitmişti o yüzden 3hafta sonra görüşmeye gittim ilk muayeneyi önce başka bir dr yaptı semra hnm o kadar yoğunduki yarım saat falan muayene masasında beklettiler orda insanı afakanlar basıyor maalesef sonra kendisi direk muayene etti testlerimize baktı ben rahim filmide çektirmiştim onu da inceledi adet olmadan önce gitmiştim muayeneye fakat eşim sperm testini o gün verecek şekilde hazırlıklı gitmiştik muayeneden sonra eşimide çağırdı semra hnm testler çıkmışmı diye direk arayıp bilgi aldı kesinlikle görüşmenizi öneririm insana güven veren farklı bir vizyonu olan biri işinde profosyonel benim gelinim acıbadem bülent traşla tüp bebek tedavisi gördü bülent bey kendisi söylemiş istanbulda bir ben birde semra hnm bu teknolojileri kullanıyor diye onlardaki cihazlar aynıymış tabi bu olay 2010da olmuştu benim aklımda bu kaldığı için evimde memoriale daha yakın old için memoriali tercih ettim inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Ay gerçekten mi :) forumun yarısı gorusmemis neredeyse .

:) bi an korkmuştum sadece benmiyim diye :))))
Ben opudan çıkınca bekletiyorlarya hani odaya çıkarmadan, o zaman gördüm ama narkozun etkisindeydim. Semra hanım diye seslendim gözlerim kalp kalp kalp, yanıma geldi, gerisini hatırlamıyorum :))
Transfer günü büşra hemşireye sordum ne dedim ne oldu diye. Nasılsınız diye sormuş ağrım var demiş uyumuşum ben :)))

Sorma cnm dünde benim transferin 5.günüydü dışarda işlerim vardı çıkıp hava alayım dedim falat bizim apartmanın kapısının ağırlığı hiç aklıma gelmemişti demir kapıyı ittim girerken ve çıkarken gece yatakta adet olacakmış gibi karnımdan sesler gelmeye başladı gaz sancısı vardı ben adetten önce bağırsaklarım bozulur sabaha kadar evhamlandım uyuyamadım neden o kapıyı ittim diye umarım bişey olmamıştır sende süpürme evi yada eşine süpürtürsen yapmaz mı ona kuvvet vermek gerekiyor beline baskı yapmasın cnm

Canım muayene masasinda beklemeyen yok sanırım :) Olsun değdi beklediğimize .
Labaratuvar da sayılı merkezler arasında zaten bu da çok önemli .

Kuzlar bana bi akıl verin yahu, diyete başlıyım dimi? Nelere dikkat ediyim yada etmem lazım mı?

:) Büşra hemşire de çok pozitif çok tatlı

Kuzlar bana bi akıl verin yahu, diyete başlıyım dimi? Nelere dikkat ediyim yada etmem lazım mı?

Yazmakla yazmamak arasında kaldım sana aslında . Yanlış yönlendirmek istemem aşırı bir diyet önermem . Gebe kalmaya çalışırken bile ağır diyet ve spor öneriyorlar sadece sağlıklı beslenme .

Ama yine de hafif bir diyet biraz spor hem ruhsal hemde fiziksel çok iyi gelir .

Şekerden ve tüm hazır gıdalardan uzak durabilirsiniz . Tuz da çok önemli azaltmak lazım . Ekmek tam buğday yemiyorsaniz kesinlikle değiştirip onu da azaltmalisiniz .
Porsiyon küçültmek ve dengeli beslenmek yeterli gelebilir . Yürüyüşler yapabilirsiniz vaktiniz varsa .

Aynen canım ben de öyle düşündüm, şeker hazır gıda tuzu bırakıyım, mümkün olduğunca da yürüyüş yapıyım diye düşünüyorum. Ekmeği de azaltıcam tabi. 5-6 kg fazlam var şuanda

lemonade_85 ağır diyet ve spor onermiyorlar yanlış yazmışım :)

Canım muayene masasinda beklemeyen yok sanırım :) Olsun değdi beklediğimize .
Labaratuvar da sayılı merkezler arasında zaten bu da çok önemli .
Kesinlikle laboratuvar çok önemli erkek inferlitesinde iyi olduğu biliniyor zaten, genetik tanı da da semra hnm dünya pgt cemiyeti başkanı güvenilir ellerde olduğunu bilmek insana güven veriyor

Ben opu gunu merkezde 5 saat gecirince birde asagida 1.5 saat bekleyince bi ara gordum bi kac sn odasindan muayene odasina geciyordu hatta esime bak bak semra hoca bu dedim :)
Ben tüp bebek için merkeze karar vermeden önce güya baya araştırdım, bahçeci memorial ve acıbademe bakmıştım. Sonra merkezlerib başlarındakilerin yayınlarını okudum, çalışmalarına baktım, laboratuvarları araştırdım kendimce ama hiç fotoğrafa bakmak aklıma gelmemiş şimdi siz diyince bir bakıyım dedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…