Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaa ben resimlerw bakmadan karar veremem ben ilk tup bebek doktorumu secerken bize gittiğimiz doktorumuz merkez onerisinde bunda ama ben doktor adi sormayi unutmusum sonra actim ozgecmisleri okudum geriye iki doktor kaldi omu bumu derken tipine gore karar verdim neyseki kızım oldu o zaman icin daha sonra suyu çıkınca merkezin degistirmek zorunda kaldim burada tum doktolarin ozgecmilerini okduum resimlerine baktim kararimi verirken ama topikteki yorumlara gore verdim

Peki hamilemisiniz şuan doktorlar normal hayatına dönün diyorlar ya ne bilim dikkat ediyim ya şuan bende taktım

Peki hamilemisiniz şuan doktorlar normal hayatına dönün diyorlar ya ne bilim dikkat ediyim ya şuan bende taktım
Henüz belli değil cnm salı test günüm aynen hemşireler ertesi gün işe başlayabilirsiniz falan diyorlar ama ben izin aldım işim stresli ve iki vesayit gidiliyor inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırım bende dün gece çok kötü geçti adet sancısı gibi sabaha kadar uyuyamadım olmadı galiba diye düşündüm şimdi yine umutluyum öyle değişik duygular

İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canjm bende akşama gene kan verecem

Düşük yapanlar bşy sorcam sizlere ocak 11de düşük yaptm hala tam adet olmadm bgn olmam lazm yine olmadm ağrm var gibi az az yattğımda oluo ayağa kalknca geçiyo sizler ne zaman düzene girdinz adet yani

Kızlar slm bişe sorucam transferden önce saç boyanırmı sizce bi sakıncası olur mu
Bende boyatıp boyatmamakta kararsız kalmıştım sonra gereksiz kimyasal almıyım diye vazgeçtim kimyasallar hormonlarımızı etkileyebiliyor ama bırak transfer öncesine gebeyken saçını boyatan birçok insan var biz daha pimpirikliyiz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…