- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Ahahah benim de aklıma geliyor en başından beri bence ordan birileri ediyodur:)Sizce memorial bu topiği takip ediyor mudur? Bi an aklıma geldi
Aaa ben resimlerw bakmadan karar verememBen tüp bebek için merkeze karar vermeden önce güya baya araştırdım, bahçeci memorial ve acıbademe bakmıştım. Sonra merkezlerib başlarındakilerin yayınlarını okudum, çalışmalarına baktım, laboratuvarları araştırdım kendimce ama hiç fotoğrafa bakmak aklıma gelmemiş şimdi siz diyince bir bakıyım dedim:)))
Peki hamilemisiniz şuan doktorlar normal hayatına dönün diyorlar ya ne bilim dikkat ediyim ya şuan bende taktımSorma cnm dünde benim transferin 5.günüydü dışarda işlerim vardı çıkıp hava alayım dedim falat bizim apartmanın kapısının ağırlığı hiç aklıma gelmemişti demir kapıyı ittim girerken ve çıkarken gece yatakta adet olacakmış gibi karnımdan sesler gelmeye başladı gaz sancısı vardı ben adetten önce bağırsaklarım bozulur sabaha kadar evhamlandım uyuyamadım neden o kapıyı ittim diye umarım bişey olmamıştır sende süpürme evi yada eşine süpürtürsen yapmaz mı ona kuvvet vermek gerekiyor beline baskı yapmasın cnm
Henüz belli değil cnm salı test günüm aynen hemşireler ertesi gün işe başlayabilirsiniz falan diyorlar ama ben izin aldım işim stresli ve iki vesayit gidiliyor inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırım bende dün gece çok kötü geçti adet sancısı gibi sabaha kadar uyuyamadım olmadı galiba diye düşündüm şimdi yine umutluyum öyle değişik duygularPeki hamilemisiniz şuan doktorlar normal hayatına dönün diyorlar ya ne bilim dikkat ediyim ya şuan bende taktım
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canjm bende akşama gene kan verecemHenüz belli değil cnm salı test günüm aynen hemşireler ertesi gün işe başlayabilirsiniz falan diyorlar ama ben izin aldım işim stresli ve iki vesayit gidiliyor inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırım bende dün gece çok kötü geçti adet sancısı gibi sabaha kadar uyuyamadım olmadı galiba diye düşündüm şimdi yine umutluyum öyle değişik duygular
Okuyorlardır diye düşünüyorum. Bir keresinde bununla ilgili bir konuşma geçmişti sanki.Ahahah benim de aklıma geliyor en başından beri bence ordan birileri ediyodur:)
Bende boyatıp boyatmamakta kararsız kalmıştım sonra gereksiz kimyasal almıyım diye vazgeçtim kimyasallar hormonlarımızı etkileyebiliyor ama bırak transfer öncesine gebeyken saçını boyatan birçok insan var biz daha pimpirikliyiz bu konudaKızlar slm bişe sorucam transferden önce saç boyanırmı sizce bi sakıncası olur mu
Konu ne ben bu konusmayi kaçırmışım sanırım merkezinnbu topigi takibimi ?Okuyorlardır diye düşünüyorum. Bir keresinde bununla ilgili bir konuşma geçmişti sanki.
Bencede takip ediyorlardırSizce memorial bu topiği takip ediyor mudur? Bi an aklıma geldi
Ben kimsenin okuduğunu sanmıyorum o kadar yoğunlarki pazar günleri bile yok işten çıkınca anca dinlenip kendilerine vakit ayırıyorlardırOkuyorlardır diye düşünüyorum. Bir keresinde bununla ilgili bir konuşma geçmişti sanki.
Ewtt arkadaş memoril bu topiği takip ediyorlarmı diye sormuşKonu ne ben bu konusmayi kaçırmışım sanırım merkezinnbu topigi takibimi ?
Transferinize ne kadar var ? Ben iki hafta once ombre yaptirdim sanirim 2 haftaya kadarda transferim olur acikcasi zaman daha var diye yaptırdım gecer etkileri diyeKızlar slm bişe sorucam transferden önce saç boyanırmı sizce bi sakıncası olur mu
Biz zehra hanimla konusurken bahsi geçmişti sanirim kendisi bizzat takip ediyor hatta rumuzumu sordu bende soylemek istemedimEwtt arkadaş memoril bu topiği takip ediyorlarmı diye sormuş
Kızlar zehra hanım hangisi ya esmer bankodaki mi?Biz zehra hanimla konusurken bahsi geçmişti sanirim kendisi bizzat takip ediyor hatta rumuzumu sordu bende soylemek istemedim
Bu arada soru bir sayfa onceymisEwtt arkadaş memoril bu topiği takip ediyorlarmı diye sormuş
Halkla ilişkilerdeki bayan kendi odasi var kan almanin karşısındaKızlar zehra hanım hangisi ya esmer bankodaki mi?
Ayhh ona da dikkat etmemişim ya ben:))) ayy ben neye dikkat etmişim acaba leyla leyla gidip gelmişim galiba:))))Halkla ilişkilerdeki bayan kendi odasi var kan almanin karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?