Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana genel bir bilgilendirme yapmıştı, toplamda 6 kez hastaneye gideceğimi ondan öğrenmiştim mesela. çok tatlı bir bayan. Okuyorsa selamlar :)
Kendisine tedavi süreciyle ilgili şikayet ve teşekkürleri içeren bir mail hazırlıyor eşim. Tek tek not almış ben opudayken, hangi görevli ne demiş nasıl davranmış, okusanız çok gülersiniz :)

Paylaşsana canım ya bankodaki bi kız benim sinirlerimi zıplatmıştı mesela, isimlerini de bilmiyorumki

Canım bana çözülünce bozulma ihtimali % 2 demişti Emre bey,biz özellikle sorduk;çünkü bizimki 2 kez dondurulup çözdürülecek sırayla 2 genetik tarama yapılacak; dikkate alacak bir değer değil ama %100 de garanti vermiyorlar tabii ki; böyle durumlarda kâr-zarar hesabı yapıyorlar, doğal olarak genetik bir sıkıntı sorumluluğuna karşılık %2 yi göze almayı daha kabul edilebilir bir durum olarak görüyorlar

Canım bir Ayda şok diyet yapıp 7-8 kilo vermediğin sürece bir sıkıntı olmaz;sormuştum ben onu;çok ciddi kilo kayıpları hormonları etkiliyormuş;ama akşam belli bir saatten sonra bişey yemeden;ekmeği azaltarak falan 3 civarı verirsin sanırım tabi şu anda kilonu bilemiyorum ama;yani öyle 2-3 kilonun hormonlarda etkisi olma bence çok ama rahmini rahatlatır;bana da öyle tavsiye ettiler

Canım 5-6 kilo bir fazlam var, ağır şok diyetle değil de dikkat ederek en azından 3-4 kilo versen 1 ayda iyi olacak sanırım

Bizde bilinen genetik bir sıkıntı yok. Canlı doğumum da var tüp bebek. Şimdiki negatif olunca pgt pozitif ihtimalini arttırır diye düşünmüştüm ama şimdi çok kararsızım bozulma ihtimalinden dolayı. 33 yaşındayım. Fikir verebilecek var mı? Memorial ile yarın konuşacağım bu durumu

N nefesliva testini ne zaman tekrar ettireceksin merak ediyorum sonucunu .
T Turuncu pembe senin degerin bir mikrar yuksek degilmiydi ya negatif yazmissin ya kacti tam hatirlayamadim

45 çıkmıştı benim. Yarın testi tekrarlayacağım ama kimyasal olduğuna %100 eminim canım. Belirtilerin tümü kayboldu çünkü.
Memorial sınırdasın dedi. Genelde 50 nin üstünü sağlıklı buluyorlarmış.
İlk denemem de kimyasaldı

Anladim canim hakkinda hayırlısı benim.aklimda sanki 75 gibi kalmisti ama belkide bir kucize vardir nasibinde

Kızlar iyi akşamlar şuan morelim yerlerde 8 ci günde değerim 998 çıktı demiştim ya bugun 209 çıktı acaba 99 muydu yanlış sonuç olabilirmi Allah aşkına

Kızlar iyi akşamlar şuan morelim yerlerde 8 ci günde değerim 998 çıktı demiştim ya bugun 209 çıktı acaba 99 muydu yanlış sonuç olabilirmi Allah aşkına
Bence 99 dur o tahlilin varsa gönder bakalım

Canım sonucunu internetten mi bakmistin yoksa ciktimi aldin bi daha kontrol etsen 99 ise sorun yok ama zaten 998 ise bir anda bu degere dusermi hic bilmiyorum telas yapma olmazsa yaptirdigin hastanenin laboratuvariyla bi görüş.

Doktorada gönderdim 8 ci gün 998 çıkmkştı gönül hanımda yüksek dedi bugun 10cu gün 209 gönül hanımda ideal rakam bu ilkinde yanlışlık oldu herelde dedi ama elim ayagım titriyo şuan
Sakin ol canım bencede sorun yok gibi buyuk ihtimal laboratuvar hatası. Cok kafani kurcaliyorsa ara sor laboratuara

Doktorada gönderdim 8 ci gün 998 çıkmkştı gönül hanımda yüksek dedi bugun 10cu gün 209 gönül hanımda ideal rakam bu ilkinde yanlışlık oldu herelde dedi ama elim ayagım titriyo şuan
Korkma cnm sakın ol bence de bir yanlışlık var öyle birden hop diye düşmüyor korkma cnm zaten 8. Gün 998 çok yüksek korkma pazartesi görürsün 400 olur

Yanlış çalışılmıştır belki ilk tahlil, 99,8 de olabilir. Bunu da anca 2 gün sonra tekrar kan verip anlarsın canım. En zor kısmı bu.
İstersen yarın yine ver, düşüyor mu yükseliyor mu bakarsın, rahatlatır seni. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…