- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 40
Paylaşsana canım ya bankodaki bi kız benim sinirlerimi zıplatmıştı mesela, isimlerini de bilmiyorumkiBana genel bir bilgilendirme yapmıştı, toplamda 6 kez hastaneye gideceğimi ondan öğrenmiştim mesela. çok tatlı bir bayan. Okuyorsa selamlar
Kendisine tedavi süreciyle ilgili şikayet ve teşekkürleri içeren bir mail hazırlıyor eşim. Tek tek not almış ben opudayken, hangi görevli ne demiş nasıl davranmış, okusanız çok gülersiniz :)
Ben boyatmştm aman ne olcak moral en önemlsi bence cnm saç boytp ertesi gün transfer olma tabi ben 1ay öncesinde boyatmştmKızlar slm bişe sorucam transferden önce saç boyanırmı sizce bi sakıncası olur mu
Canım bana çözülünce bozulma ihtimali % 2 demişti Emre bey,biz özellikle sorduk;çünkü bizimki 2 kez dondurulup çözdürülecek sırayla 2 genetik tarama yapılacak; dikkate alacak bir değer değil ama %100 de garanti vermiyorlar tabii ki; böyle durumlarda kâr-zarar hesabı yapıyorlar, doğal olarak genetik bir sıkıntı sorumluluğuna karşılık %2 yi göze almayı daha kabul edilebilir bir durum olarak görüyorlarBozulma ihtimali var ama yüksek değil gibi bir şey anladım ben semra hocanın size söylediğinden.
4ü iyi 4ü orta kalite 8 embriyo var bende. Ama hepsini birden pgt ye gönderme gücüm de yok. Olsa olsa en fazla 3 gönderebilirim.
Aklım çok karıştı şimdi. 9 haftalık düşük ve kimyasal gebelik için olsun diyordum ama risk mi almış olurum pgt ile. Allahım sen hayırlısını nasip et
Canım bir Ayda şok diyet yapıp 7-8 kilo vermediğin sürece bir sıkıntı olmaz;sormuştum ben onu;çok ciddi kilo kayıpları hormonları etkiliyormuş;ama akşam belli bir saatten sonra bişey yemeden;ekmeği azaltarak falan 3 civarı verirsin sanırım tabi şu anda kilonu bilemiyorum ama;yani öyle 2-3 kilonun hormonlarda etkisi olma bence çok ama rahmini rahatlatır;bana da öyle tavsiye ettilerKızlar selam, bir sonraki adetimle transferim olqcak kısmetse, bu opu sürecinde baya kilo aldım sanki. Diyete başlıyım diyorum 1 ayım var daha transfere, sıkıntı olur mu hormonlar açısından fln sizce?dikkat etmem gereken birşeyler var mı bu süreçte?
Bence kendileri ile ilgili yorumları okuyorlardır:) Ay ben olsam bugün hakkımızda ne demişler diye kesin her gece bakardım:))Sizce memorial bu topiği takip ediyor mudur? Bi an aklıma geldi
Canım 5-6 kilo bir fazlam var, ağır şok diyetle değil de dikkat ederek en azından 3-4 kilo versen 1 ayda iyi olacak sanırımCanım bir Ayda şok diyet yapıp 7-8 kilo vermediğin sürece bir sıkıntı olmaz;sormuştum ben onu;çok ciddi kilo kayıpları hormonları etkiliyormuş;ama akşam belli bir saatten sonra bişey yemeden;ekmeği azaltarak falan 3 civarı verirsin sanırım tabi şu anda kilonu bilemiyorum ama;yani öyle 2-3 kilonun hormonlarda etkisi olma bence çok ama rahmini rahatlatır;bana da öyle tavsiye ettiler
Canım bana çözülünce bozulma ihtimali % 2 demişti Emre bey,biz özellikle sorduk;çünkü bizimki 2 kez dondurulup çözdürülecek sırayla 2 genetik tarama yapılacak; dikkate alacak bir değer değil ama %100 de garanti vermiyorlar tabii ki; böyle durumlarda kâr-zarar hesabı yapıyorlar, doğal olarak genetik bir sıkıntı sorumluluğuna karşılık %2 yi göze almayı daha kabul edilebilir bir durum olarak görüyorlar
N nefesliva testini ne zaman tekrar ettireceksin merak ediyorum sonucunu .
T Turuncu pembe senin degerin bir mikrar yuksek degilmiydi ya negatif yazmissin ya kacti tam hatirlayamadim
Anladim canim hakkinda hayırlısı benim.aklimda sanki 75 gibi kalmisti ama belkide bir kucize vardir nasibinde45 çıkmıştı benim. Yarın testi tekrarlayacağım ama kimyasal olduğuna %100 eminim canım. Belirtilerin tümü kayboldu çünkü.
Memorial sınırdasın dedi. Genelde 50 nin üstünü sağlıklı buluyorlarmış.
İlk denemem de kimyasaldı
Hımm yani transferden bi kaç gün önce olursa kötü kimyasal olduğu için teşekkürler kızlarBen boyatmştm aman ne olcak moral en önemlsi bence cnm saç boytp ertesi gün transfer olma tabi ben 1ay öncesinde boyatmştm
Bence 99 dur o tahlilin varsa gönder bakalımKızlar iyi akşamlar şuan morelim yerlerde 8 ci günde değerim 998 çıktı demiştim ya bugun 209 çıktı acaba 99 muydu yanlış sonuç olabilirmi Allah aşkına
Canım sonucunu internetten mi bakmistin yoksa ciktimi aldin bi daha kontrol etsen 99 ise sorun yok ama zaten 998 ise bir anda bu degere dusermi hic bilmiyorum telas yapma olmazsa yaptirdigin hastanenin laboratuvariyla bi görüş.Kızlar iyi akşamlar şuan morelim yerlerde 8 ci günde değerim 998 çıktı demiştim ya bugun 209 çıktı acaba 99 muydu yanlış sonuç olabilirmi Allah aşkına
Doktorada gönderdim 8 ci gün 998 çıkmkştı gönül hanımda yüksek dedi bugun 10cu gün 209 gönül hanımda ideal rakam bu ilkinde yanlışlık oldu herelde dedi ama elim ayagım titriyo şuanBence 99 dur o tahlilin varsa gönder bakalım
Sakin ol canım bencede sorun yok gibi buyuk ihtimal laboratuvar hatası. Cok kafani kurcaliyorsa ara sor laboratuaraDoktorada gönderdim 8 ci gün 998 çıkmkştı gönül hanımda yüksek dedi bugun 10cu gün 209 gönül hanımda ideal rakam bu ilkinde yanlışlık oldu herelde dedi ama elim ayagım titriyo şuan
Korkma cnm sakın ol bence de bir yanlışlık var öyle birden hop diye düşmüyor korkma cnm zaten 8. Gün 998 çok yüksek korkma pazartesi görürsün 400 olurDoktorada gönderdim 8 ci gün 998 çıkmkştı gönül hanımda yüksek dedi bugun 10cu gün 209 gönül hanımda ideal rakam bu ilkinde yanlışlık oldu herelde dedi ama elim ayagım titriyo şuan
Doktorada gönderdim 8 ci gün 998 çıkmkştı gönül hanımda yüksek dedi bugun 10cu gün 209 gönül hanımda ideal rakam bu ilkinde yanlışlık oldu herelde dedi ama elim ayagım titriyo şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?