Canım arkadaşların da dediği gibi yanlışlık var büyük ihtimal. 99.8 dir ilk değerin.beklemek çok zor biliyorum ama biraz daha sabırDoktorada gönderdim 8 ci gün 998 çıkmkştı gönül hanımda yüksek dedi bugun 10cu gün 209 gönül hanımda ideal rakam bu ilkinde yanlışlık oldu herelde dedi ama elim ayagım titriyo şuan
Kızlar iyi akşamlar şuan morelim yerlerde 8 ci günde değerim 998 çıktı demiştim ya bugun 209 çıktı acaba 99 muydu yanlış sonuç olabilirmi Allah aşkına
2 günde 998 den 209 a düşmesi için kanama olması gerekir diye düşünüyorum ben, yanlış mı düşünüyorum hanımlar?
Lab dan kaynaklanan bir durumdur, sakin olmaya çalış. Bir virgül atmayı unutmuşlardır.
Cnm nerde hangi hastanede yaptırdın eline bi sonuç numarası falan verdilerse internetten bak yada ara direk onlar baksın şikayet edeceğini söyle iki gün bu stresle başbaşa kalma.büyük ihtimalle aradaki virgül söylenmemistir tam iki katı artmış gibi olmuş zaten 99.8*2=199.6 yapıyoo.üzme hiç kendiniKızlar iyi akşamlar şuan morelim yerlerde 8 ci günde değerim 998 çıktı demiştim ya bugun 209 çıktı acaba 99 muydu yanlış sonuç olabilirmi Allah aşkına
998 .73 yazmışlar var yaniCnm nerde hangi hastanede yaptırdın eline bi sonuç numarası falan verdilerse internetten bak yada ara direk onlar baksın şikayet edeceğini söyle iki gün bu stresle başbaşa kalma.büyük ihtimalle aradaki virgül söylenmemistir tam iki katı artmış gibi olmuş zaten 99.8*2=199.6 yapıyoo.üzme hiç kendini
Cnm bence bi sıkıntı var orda nasıl anlaşılır bilmiyorum ama sen kendini üzme kanama falan yok dimi değeri düşürecek hiç bişe yok yani.yanlışlık olmuştur ya peki ne açıklama yapıyorlarArkadaşlar 998 ,73 koymuşlar labarotuara gittik acilde vermiştim zaten. Biz makinaya okutuyoruz dedi direk
Yarın tekrar kan versen sıkıntı olur mu acaba insan stresten sabah edemez ki şimdi :|Gönül hanımla konuştum zaten yüksek demiştim dedi 209 normal dedi 10 cu göne laboratuar de sorun olmuş olabilir dedi gittik biz makina okuyor öyle şey olmaz dedi bende bak değerim bu birden düşermi dedim oda ilk akşam farketseydeniz bakardık dedi ben daha önce gebelik yaşamadm nerden bileyim ya
Aynen öyle ya elim ayagım titredi ne kadar agladım kendime gelemedim uzun süreYarın tekrar kan versen sıkıntı olur mu acaba insan stresten sabah edemez ki şimdi :|
Aynen öyle ya elim ayagım titredi ne kadar agladım kendime gelemedim uzun süre
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanım dur bakalım, kendini koyverme hemen. Yarın ola hayrola. Allah büyüktür.
Stresten de uzak durman lazım unutma. Kafanda kötü senaryolar yazma hemen. Bir duş al, rahatla, uyumaya çalış. Hafif bi müzik dinle seni dinlendirecek, uykunu getirecek.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Dualarımız seninle
İnşallah ilkinde bir hata vardır cnm seni çok iyi anlıyorum o kadar istiyoruzki anne olmayı bir anda kolumuz kanadımız kırılıyor kendini üzme bol bol dua et cnm sağ elini karnına koyup 99 kere el mübdi oku düşük olmaması için bu duaAynen öyle ya elim ayagım titredi ne kadar agladım kendime gelemedim uzun süre
Okunuyor an be an takipteler haberiniz olsun ben bi defasında oda da doktoru beklerken masanın üstünde duran dosyama şöyle bi göz gezdiriyim dedim bide ne görsem benim topikteki adım küçük bi not kağıdına yazılmış şok oldum hemşireye sordum bu benim kk daki adım dedim neden burda yazıyor diye güldü takip eden arkadaş not etmiştir dediSizce memorial bu topiği takip ediyor mudur? Bi an aklıma geldi
Yok canım o değil ama görürsen anlarsın kesin bu Zehra hm dersin bir insan bu kadar tatlı bu kadar merhametli olamaz memorilde tedaviye başlama sebebim Zehra hm dırKızlar zehra hanım hangisi ya esmer bankodaki mi?
Okunuyor an be an takipteler haberiniz olsun ben bi defasında oda da doktoru beklerken masanın üstünde duran dosyama şöyle bi göz gezdiriyim dedim bide ne görsem benim topikteki adım küçük bi not kağıdına yazılmış şok oldum hemşireye sordum bu benim kk daki adım dedim neden burda yazıyor diye güldü takip eden arkadaş not etmiştir dedi
Aa ben şok iyiymiş o zaman buradaki konuşmalarımızı dikkate alıyorlardır belkiOkunuyor an be an takipteler haberiniz olsun ben bi defasında oda da doktoru beklerken masanın üstünde duran dosyama şöyle bi göz gezdiriyim dedim bide ne görsem benim topikteki adım küçük bi not kağıdına yazılmış şok oldum hemşireye sordum bu benim kk daki adım dedim neden burda yazıyor diye güldü takip eden arkadaş not etmiştir dedi
Canım naptın merak ettim ssni? Üzme kendini değerin inş artıcam hayırlısıyla bugün de tekrarla istersen testiTeşekkür ederim canım Allah razı olsun
Ewt akşama aynı saatte vericez inşallah düşül değil yükselme olur sağol canmCanım naptın merak ettim ssni? Üzme kendini değerin inş artıcam hayırlısıyla bugün de tekrarla istersen testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?