Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım 5-6 kilo bir fazlam var, ağır şok diyetle değil de dikkat ederek en azından 3-4 kilo versen 1 ayda iyi olacak sanırım
Bence de canım:) ben de şu an diyete girdim ben 88 kiloyum ama biim genetik taramalar falan transfer ya haziran ya temmuza kadar sarkacak;her ay 3 kg versem-yavaş yavaş 3 ayda 10 kg ye yakın gider diyorum transfere kadar;çok dikkat ediyorum ama bakalım devam edebilecek miyim

Yaptırmayı önerirlerse de bozulma ihtimalinin düşük olduğunu anlatırlar sanırım zaten cnm; en doğrusu tabi ki doktordan duyman

Aynen canım hem kafamız dağışır biraz, tüp bebek transfer opu fln derken insan başka birşey düşünemiyor bu süreçte

Katılıyorum;için rahat etsin tekrar yaptır Umarım her şey istediğin gibi olur

Benim geçen sene mayıs ayında bir boş kesem oldu; sürekli beta hcg takibi yapıldı düşene kadar; ama iki günde bu kadar düşmemişti benimki;bir haftada falan düşmüştü ama yavaş yavaş

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Canım kendimi sıkıntıya sokma ama istersen bir iki farklı merkezde de kan ver bugün; yani evet az farklı çıkabilir makinesi farklı olduğu için ama neticede 3 aşağı 5 yukarı çıkan sonuçlar sana bi fikir verir diye düşünüyorum;

Başka merkezde versemmi diye düşünüyorum makina farkı olurmu acaba

Günaydın kızlar bugün transferimin 7.günü pembe akıntı geldi normalde yarın adet günüm moralim bozuldu ne yapmalıyım ben şimdi

Korkma cnm
Aynen öyle ya elim ayagım titredi ne kadar agladım kendime gelemedim uzun süre
Ağlama tatlım düşük olsa kanama olur ben yaşadım korkma inş kavuşacaksın bebeğine tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…