İnşallah katlanır değerin sağlıkla arkadaşım kendini üzme strese sokma iyi güzel olucak herşeyEwt akşama aynı saatte vericez inşallah düşül değil yükselme olur sağol canm
Bence de canım:) ben de şu an diyete girdim ben 88 kiloyum ama biim genetik taramalar falan transfer ya haziran ya temmuza kadar sarkacak;her ay 3 kg versem-yavaş yavaş 3 ayda 10 kg ye yakın gider diyorum transfere kadar;çok dikkat ediyorum ama bakalım devam edebilecek miyimCanım 5-6 kilo bir fazlam var, ağır şok diyetle değil de dikkat ederek en azından 3-4 kilo versen 1 ayda iyi olacak sanırım
Yaptırmayı önerirlerse de bozulma ihtimalinin düşük olduğunu anlatırlar sanırım zaten cnm; en doğrusu tabi ki doktordan duymanBizde bilinen genetik bir sıkıntı yok. Canlı doğumum da var tüp bebek. Şimdiki negatif olunca pgt pozitif ihtimalini arttırır diye düşünmüştüm ama şimdi çok kararsızım bozulma ihtimalinden dolayı. 33 yaşındayım. Fikir verebilecek var mı? Memorial ile yarın konuşacağım bu durumu
Aynen canım hem kafamız dağışır biraz, tüp bebek transfer opu fln derken insan başka birşey düşünemiyor bu süreçteBence de canım:) ben de şu an diyete girdim ben 88 kiloyum ama biim genetik taramalar falan transfer ya haziran ya temmuza kadar sarkacak;her ay 3 kg versem-yavaş yavaş 3 ayda 10 kg ye yakın gider diyorum transfere kadar;çok dikkat ediyorum ama bakalım devam edebilecek miyim
Katılıyorum;için rahat etsin tekrar yaptır Umarım her şey istediğin gibi olurYanlış çalışılmıştır belki ilk tahlil, 99,8 de olabilir. Bunu da anca 2 gün sonra tekrar kan verip anlarsın canım. En zor kısmı bu.
İstersen yarın yine ver, düşüyor mu yükseliyor mu bakarsın, rahatlatır seni. Dualarımız seninle
Off sorma sabahları akşam olmayı bilmiyor gün sayarkenAynen canım hem kafamız dağışır biraz, tüp bebek transfer opu fln derken insan başka birşey düşünemiyor bu süreçte
Benim geçen sene mayıs ayında bir boş kesem oldu; sürekli beta hcg takibi yapıldı düşene kadar; ama iki günde bu kadar düşmemişti benimki;bir haftada falan düşmüştü ama yavaş yavaş2 günde 998 den 209 a düşmesi için kanama olması gerekir diye düşünüyorum ben, yanlış mı düşünüyorum hanımlar?
Lab dan kaynaklanan bir durumdur, sakin olmaya çalış. Bir virgül atmayı unutmuşlardır.
Canım kendimi sıkıntıya sokma ama istersen bir iki farklı merkezde de kan ver bugün; yani evet az farklı çıkabilir makinesi farklı olduğu için ama neticede 3 aşağı 5 yukarı çıkan sonuçlar sana bi fikir verir diye düşünüyorum;Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Başka merkezde versemmi diye düşünüyorum makina farkı olurmu acabaCanım kendimi sıkıntıya sokma ama istersen bir iki farklı merkezde de kan ver bugün; yani evet az farklı çıkabilir makinesi farklı olduğu için ama neticede 3 aşağı 5 yukarı çıkan sonuçlar sana bi fikir verir diye düşünüyorum;
Sağol canım inşallah böylede beklemek daha zormuş yaİnşallah katlanır değerin sağlıkla arkadaşım kendini üzme strese sokma iyi güzel olucak herşey
Bence kan verip sonucu öğrenmelisin,Günaydın kızlar bugün transferimin 7.günü pembe akıntı geldi normalde yarın adet günüm moralim bozuldu ne yapmalıyım ben şimdi
Evet 209 normal bir değer, farklı merkezde yaptırmak yerine yine aynı yerde yaptır bence alşam, beklemek zor ama bu akşam öğrenirsin artık şüphe ortadan kalkar.Arkadaşlar 10 cu güne göre 209 normalmi
Tamam öyle yapım ozaman sağolasınEvet 209 normal bir değer, farklı merkezde yaptırmak yerine yine aynı yerde yaptır bence alşam, beklemek zor ama bu akşam öğrenirsin artık şüphe ortadan kalkar.
Bencede kan ver çıkar ama kan gelebilir demişlerdiGünaydın kızlar bugün transferimin 7.günü pembe akıntı geldi normalde yarın adet günüm moralim bozuldu ne yapmalıyım ben şimdi
Korkma cnmGönül hanımla konuştum zaten yüksek demiştim dedi 209 normal dedi 10 cu göne laboratuar de sorun olmuş olabilir dedi gittik biz makina okuyor öyle şey olmaz dedi bende bak değerim bu birden düşermi dedim oda ilk akşam farketseydeniz bakardık dedi ben daha önce gebelik yaşamadm nerden bileyim ya
Ağlama tatlım düşük olsa kanama olur ben yaşadım korkma inş kavuşacaksın bebeğine tatlımAynen öyle ya elim ayagım titredi ne kadar agladım kendime gelemedim uzun süre
Yaşadım derken sende ne olmuştu canım anlatsanaKorkma cnm
Ağlama tatlım düşük olsa kanama olur ben yaşadım korkma inş kavuşacaksın bebeğine tatlım
Düşüğüm oldu kimyasal da kanda düşünce kanama başlıyor korkmaYaşadım derken sende ne olmuştu canım anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?