Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence yaptır canım, pembe leke bir daha oldu mu?
Dün de minik bi kan lekesi oldu bugün pembe akıntı ve nokta şeklinde kan lekesi gördüm hemşireyi tekrar aradım kanama olmadıysa bu tür belirtiler olabilir dedi yarın kan verseniz daha iyi olur dedi bugünkü değer bizim için pek birşey ifade etmiyor dedi cnm idrar testi yaptım ordada hiç bişey çıkmadı

İlaçlımı naturelmi canım

Naturel cnm folik asit içiyorum sadece pgtli embriyo 4ab kalitesi hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Canım sende stres yapma akıntı demişsin inşallah sorun olmaz . Yoğun şekilde ve bildiğimiz kan kırmızı olunca sıkıntı oluyor . Tutunma işaretidır inşallah .

Canım sende stres yapma akıntı demişsin inşallah sorun olmaz . Yoğun şekilde ve bildiğimiz kan kırmızı olunca sıkıntı oluyor . Tutunma işaretidır inşallah .
İnşallah cnm dayanamayıp test yaptırıcam yoksa gitgide strese giriyorum belirsizlik daha kötü

Evet 209 normal bir değer, farklı merkezde yaptırmak yerine yine aynı yerde yaptır bence alşam, beklemek zor ama bu akşam öğrenirsin artık şüphe ortadan kalkar.

N nefesliva tatlım arkadaşıma katılıyorum farklı yerde yine farklı sonuç çıkarsa kafan daha çok karışacak . Akşama aynı yerde yaptır canım . Sonraki testlerini baksa yere yaptirirsin.

O zaman bekle canım akşa
Ben ilçede oturuyorum burda birtane hastane var özel hastaneler merkezde 1 saa uzaklıkta
ma da
Ben ilçede oturuyorum burda birtane hastane var özel hastaneler merkezde 1 saa uzaklıkta
o zman bekle canım akşama bi şey kalmadı zaten;olmadı çık güzel bir yerde akşama yaklaşıncaya kadar bir yemek ye eşinle;oyala kendini;evde durunca insan stresten kendini alamıyor;dışarıda bi şekilde vakit geçiyor

Kan tahlili verdim arkadaşlar sonucum maalesef 1.28 olmadı benimki inşallah sizlerin tedavisi başarılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…