Peki 5.gün transferi yapılmıştı bana 7.günde bir sonuç çıkarmı ki ona göre yaptırıp yaptırmakta kararsız kaldım hemşireyi aradım kimse açmadıBence kan verip sonucu öğrenmelisin,
Çıkar 7.günde. Dondurulmuş muydu taze mi?Peki 5.gün transferi yapılmıştı bana 7.günde bir sonuç çıkarmı ki ona göre yaptırıp yaptırmakta kararsız kaldım hemşireyi aradım kimse açmadı
Dondurulmuş embriyo cnmÇıkar 7.günde. Dondurulmuş muydu taze mi?
Bence yaptır canım, pembe leke bir daha oldu mu?Dondurulmuş embriyo cnm
Dün de minik bi kan lekesi oldu bugün pembe akıntı ve nokta şeklinde kan lekesi gördüm hemşireyi tekrar aradım kanama olmadıysa bu tür belirtiler olabilir dedi yarın kan verseniz daha iyi olur dedi bugünkü değer bizim için pek birşey ifade etmiyor dedi cnm idrar testi yaptım ordada hiç bişey çıkmadıBence yaptır canım, pembe leke bir daha oldu mu?
İlaçlımı naturelmi canımDün de minik bi kan lekesi oldu bugün pembe akıntı ve nokta şeklinde kan lekesi gördüm hemşireyi tekrar aradım kanama olmadıysa bu tür belirtiler olabilir dedi yarın kan verseniz daha iyi olur dedi bugünkü değer bizim için pek birşey ifade etmiyor dedi cnm idrar testi yaptım ordada hiç bişey çıkmadı
Naturel cnm folik asit içiyorum sadece pgtli embriyo 4ab kalitesi hakkımda hayırlısı olsun inşallahİlaçlımı naturelmi canım
Naturel cnm folik asit içiyorum sadece pgtli embriyo 4ab kalitesi hakkımda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah cnm dayanamayıp test yaptırıcam yoksa gitgide strese giriyorum belirsizlik daha kötüCanım sende stres yapma akıntı demişsin inşallah sorun olmaz . Yoğun şekilde ve bildiğimiz kan kırmızı olunca sıkıntı oluyor . Tutunma işaretidır inşallah .
İnşallah cnm dayanamayıp test yaptırıcam yoksa gitgide strese giriyorum belirsizlik daha kötü
Dün de minik bi kan lekesi oldu bugün pembe akıntı ve nokta şeklinde kan lekesi gördüm hemşireyi tekrar aradım kanama olmadıysa bu tür belirtiler olabilir dedi yarın kan verseniz daha iyi olur dedi bugünkü değer bizim için pek birşey ifade etmiyor dedi cnm idrar testi yaptım ordada hiç bişey çıkmadı
Evet 209 normal bir değer, farklı merkezde yaptırmak yerine yine aynı yerde yaptır bence alşam, beklemek zor ama bu akşam öğrenirsin artık şüphe ortadan kalkar.
Makine farkı biraz olur sanırım;o sebeple genellikle ayni yerde vermeyi tercih ediyor doktorlar ama öyle çook büyük farklar olacağını sanmam;Başka merkezde versemmi diye düşünüyorum makina farkı olurmu acaba
ma daBen ilçede oturuyorum burda birtane hastane var özel hastaneler merkezde 1 saa uzaklıkta
o zman bekle canım akşama bi şey kalmadı zaten;olmadı çık güzel bir yerde akşama yaklaşıncaya kadar bir yemek ye eşinle;oyala kendini;evde durunca insan stresten kendini alamıyor;dışarıda bi şekilde vakit geçiyorBen ilçede oturuyorum burda birtane hastane var özel hastaneler merkezde 1 saa uzaklıkta
Canım kaçıncı günündü bugün, erken yapmış olmayasın testi?Kan tahlili verdim arkadaşlar sonucum maalesef 1.28 olmadı benimki inşallah sizlerin tedavisi başarılı olur
Bugün 7.gündü cnm eğer tutsaydı bu kadar düşük bir değer olmazdı demekki hiç tutunmamış embriyo %50 tutmama riski ile karşılaştım maalesefCanım kaçıncı günündü bugün, erken yapmış olmayasın testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?