- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Hakkında hayırlısı canım, forumdaki arkadaşlar daha iyi bilirler artmaz mı ki? İlk transferin miydi, dondurulmuş embriyon var mı?Bugün 7.gündü cnm eğer tutsaydı bu kadar düşük bir değer olmazdı demekki hiç tutunmamış embriyo %50 tutmama riski ile karşılaştım maalesef
Canım çok üzüldüm.. sizde problem neydi, embriyon var mı tekrar? Transfer naturel mi olmuştu?Kan tahlili verdim arkadaşlar sonucum maalesef 1.28 olmadı benimki inşallah sizlerin tedavisi başarılı olur
Sağol cnm problem sperm morfoloji ve hızı 1di 5embriyo 5.güne geldi pgt yaptırdık 1tane sağlıklı döndü o da tutmadı maalesef geride embriyomda yok yaşım 33rezervim iyi dediler rahimde bir problemde yoktu evet naturel transfer oldu rahim kalınlığı iyi denmişti ama kısmet değilmişCanım çok üzüldüm.. sizde problem neydi, embriyon var mı tekrar? Transfer naturel mi olmuştu?
Sağolasın cnm 5in altı gebelik yok diye yazıyor test sonucumda artacağını sanmıyorum adet belirtilerim vardı 2gündür pembe akıntı umudumu yitirmiştim zaten dondurulmuşumda yok maalesefHakkında hayırlısı canım, forumdaki arkadaşlar daha iyi bilirler artmaz mı ki? İlk transferin miydi, dondurulmuş embriyon var mı?
Kan tahlili verdim arkadaşlar sonucum maalesef 1.28 olmadı benimki inşallah sizlerin tedavisi başarılı olur
hayırlısı olsun inşallah canım yaşın genç tekrar denersin.benimde ilk denemem negatifti.kısmetse bu hafta bende başlıyorum tekrar. Bizdeki problem de morfoloji 1.hareket 1 demişsin ya toplam hareket sayısı mı, yerinde hareket falan var mıSağol cnm problem sperm morfoloji ve hızı 1di 5embriyo 5.güne geldi pgt yaptırdık 1tane sağlıklı döndü o da tutmadı maalesef geride embriyomda yok yaşım 33rezervim iyi dediler rahimde bir problemde yoktu evet naturel transfer oldu rahim kalınlığı iyi denmişti ama kısmet değilmiş
Ah canım ya üst üste forumda ki negatif değerler moralimi bozdu.zaten ilk denemem negatifti.senin bir bebeğin var ne güzel onunla avunursun, tez zamanda allah yine nasip eder inşallah9.gün bhcg 45 idi.
11.gün 21 çıktı.
2 gün sonra tekrarlamam gerekiyormuş. Sıfırlanmasını takip edecekmişiz.
İleri hızlı harekette 1yazıyordu cnm toplam sayı da 60milyondu senin 2.denemen başarılı olur inşallah hakkında hayırlısı olsunhayırlısı olsun inşallah canım yaşın genç tekrar denersin.benimde ilk denemem negatifti.kısmetse bu hafta bende başlıyorum tekrar. Bizdeki problem de morfoloji 1.hareket 1 demişsin ya toplam hareket sayısı mı, yerinde hareket falan var mı
Canım Allah sabır versin, üzüldümSağolasın cnm 5in altı gebelik yok diye yazıyor test sonucumda artacağını sanmıyorum adet belirtilerim vardı 2gündür pembe akıntı umudumu yitirmiştim zaten dondurulmuşumda yok maalesef
Amin cnm Allah razı olsun Allahın taktiri her şerde bir hayır vardır maddi olarakta bayağı masraflı oldu elimizden gelen her şeyi yaptık ama bizim için doğru zaman değilmişCanım Allah sabır versin, üzüldüm
İnşallah bir sonraki denemeye maddi manevi toparlanıp başlayın ve bundan daha güzel ilerlesin, daha çok embriyon oluşsun.
Vardır Rabbim in bir bildiği, doğru zman daha gelmemiş demek ki
Ah canım ya üst üste forumda ki negatif değerler moralimi bozdu.zaten ilk denemem negatifti.senin bir bebeğin var ne güzel onunla avunursun, tez zamanda allah yine nasip eder inşallah
kötü olmuş. üzüldüm. inşallah bundan sonraki tedavinde güzel sonuç alırsınKan tahlili verdim arkadaşlar sonucum maalesef 1.28 olmadı benimki inşallah sizlerin tedavisi başarılı olur
son günlerde çok olumsuz sonuçlar olmaya başladı üst üste gerçekten üzücü. umarım bundan sonraki tedavide sağlıklı sonuç alırsın9.gün bhcg 45 idi.
11.gün 21 çıktı.
2 gün sonra tekrarlamam gerekiyormuş. Sıfırlanmasını takip edecekmişiz.
Amin cnm inşallah sağolasın bende üzgün ve şaşkınımkötü olmuş. üzüldüm. inşallah bundan sonraki tedavinde güzel sonuç alırsın
son günlerde çok olumsuz sonuçlar olmaya başladı üst üste gerçekten üzücü. umarım bundan sonraki tedavide sağlıklı sonuç alırsın
bence sen bu akşam buradan çok rahatlamış şekilde güzel haberler vereceksin cnm, Allah büyğkYaşadım derken sende ne olmuştu canım anlatsana
canım benim bu seferlik hayırlı değilmiş demek ki,Rabbim bundan sonrakini nasip etsin inşallahSağolasın cnm 5in altı gebelik yok diye yazıyor test sonucumda artacağını sanmıyorum adet belirtilerim vardı 2gündür pembe akıntı umudumu yitirmiştim zaten dondurulmuşumda yok maalesef
Ayyy kızlar ildeki hastaneye gittik kan vermeye yarın akşam Zaten verecem bu akşam eşimle beraber aklımdan çıkmıyo gittik verdik 209 du 24 satte 304. Olmuş
209 du dün bugün 304 olmuş ildeki hastaneye gittik. İyimi acaba
Tatlım bak stres yaptığına deydi miAyyy kızlar ildeki hastaneye gittik kan vermeye yarın akşam Zaten verecem bu akşam eşimle beraber aklımdan çıkmıyo gittik verdik 209 du 24 satte 304. Olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?