- 13 Ocak 2018
- 214
- 408
- 23
Ayyy kızlar ildeki hastaneye gittik kan vermeye yarın akşam Zaten verecem bu akşam eşimle beraber aklımdan çıkmıyo gittik verdik 209 du 24 satte 304. Olmuş
Ama elimde değilki 6 sene olacak ilk defa pozitif olduTatlım bak stres yaptığına deydi miohhh şükür
Ay canım ya çok şükür öldük öldük dirildik burda ,şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı bizim başımıza.Ayyy kızlar ildeki hastaneye gittik kan vermeye yarın akşam Zaten verecem bu akşam eşimle beraber aklımdan çıkmıyo gittik verdik 209 du 24 satte 304. Olmuş
Ayyy çok sağolun arkadaşlar ne zormuş yaa normal yolla hamile kalanlar değerini bilmeleri lazım kan vermekten kollarım delik deşik olduDedik di mi sana dediiiik. Çok sevindim, kendim kadar. Tekrar gözün aydın. Oh beee
Amin inşallah bu guruptaki herkez için bu akşam dua edecem rabbim tez zamanda hepimize nasip etsinAy canım ya çok şükür öldük öldük dirildik burda ,şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı bizim başımıza.
Rabbim hayirli etsin cnm bende bugun transfer oldum banada dua edermisinAmin inşallah bu guruptaki herkez için bu akşam dua edecem rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin
Ederim tabiki bebeğin sana inşallah tutunur sımsıkı ben havuç çok tükettim bu aradaRabbim hayirli etsin cnm bende bugun transfer oldum banada dua edermisin
Hayırlı olur inşallah canım. Biraz kendinden bahşeder misin embriyo kalitesi , donmuş kaldı mı, problem neydi, yaş kaçRabbim hayirli etsin cnm bende bugun transfer oldum banada dua edermisin
27 yaşıma giricem eşim azospermi ameliyatla bulunuyor ikinci denemem ilki başka biyerde negatif embiriyolarım 3 güne geldi 1 tane trasfer edildi diğerleri kalitesizmiş tutmadı 2 sene ara verdik eşim hormon kullandı baya pıhtı atti akciğere iki yıl ara verdik agustosta memoriale başladık şansımızın düşük oldugunu biliyorduk eşim 6 ay gene hormon aldı sonra tedaviye başladık eşim ameliyat oldu bulundu bende yumurtalar toplandı 5 ci güne geldiler 2 tane iyi kalite 4 tane biraz geriden gelıyormuş 6 embiriyoyu pgt yaptık 3 tanesi trasfer kalitesindeymış 1 tanesi trasfer oldu 2 tane kaldi embiriyom kalitem 6aa işte böyleHayırlı olur inşallah canım. Biraz kendinden bahşeder misin embriyo kalitesi , donmuş kaldı mı, problem neydi, yaş kaç
Maşallahh:))) ayy ne sevindim canım benim yaa:))) hadi artık bu gece mutlu mutlu uyuAyyy kızlar ildeki hastaneye gittik kan vermeye yarın akşam Zaten verecem bu akşam eşimle beraber aklımdan çıkmıyo gittik verdik 209 du 24 satte 304. Olmuş
Allah gönlüne göre versin bundan sonra canım benim...27 yaşıma giricem eşim azospermi ameliyatla bulunuyor ikinci denemem ilki başka biyerde negatif embiriyolarım 3 güne geldi 1 tane trasfer edildi diğerleri kalitesizmiş tutmadı 2 sene ara verdik eşim hormon kullandı baya pıhtı atti akciğere iki yıl ara verdik agustosta memoriale başladık şansımızın düşük oldugunu biliyorduk eşim 6 ay gene hormon aldı sonra tedaviye başladık eşim ameliyat oldu bulundu bende yumurtalar toplandı 5 ci güne geldiler 2 tane iyi kalite 4 tane biraz geriden gelıyormuş 6 embiriyoyu pgt yaptık 3 tanesi trasfer kalitesindeymış 1 tanesi trasfer oldu 2 tane kaldi embiriyom kalitem 6aa işte böyle
Insaallah bebeklerim yalniz:) havucun suyunumu ictin cnmEderim tabiki bebeğin sana inşallah tutunur sımsıkı ben havuç çok tükettim bu arada
Suyunu içtim bazen içemedim zamanda sabahları kahvaltıda yedimInsaallah bebeklerim yalniz:) havucun suyunumu ictin cnm
Amin canım benım teşekkür ederimAllah gönlüne göre versin bundan sonra canım benim...
Ewttt ya heycanlıyım çokMaşallahh:))) ayy ne sevindim canım benim yaa:))) hadi artık bu gece mutlu mutlu uyu
Cnm bak demekki rakam hatasıymış çok sewindik Allah hepimize tattırsın sonuna kadar sürsün kucağımızda sewdirsin inşallahAma elimde değilki 6 sene olacak ilk defa pozitif oldu
Gercekten öyle sevindimki, dünden beri dua ediyodum.Rabbim hayırla tamamına erdirsin İnşaAllah. Bütün arkadaşlara nasipetsin İnşaAllah :)Ay canım ya çok şükür öldük öldük dirildik burda ,şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı bizim başımıza.
Çok teşekkür ederimm rabbim hepimize nasip etsin inşallahhGercekten öyle sevindimki, dünden beri dua ediyodum.Rabbim hayırla tamamına erdirsin İnşaAllah. Bütün arkadaşlara nasipetsin İnşaAllah :)
Ewtt yarında artarsa inşallahh aminnn rabbim herkeze nasip etsinCnm bak demekki rakam hatasıymış çok sewindik Allah hepimize tattırsın sonuna kadar sürsün kucağımızda sewdirsin inşallah
27 yaşıma giricem eşim azospermi ameliyatla bulunuyor ikinci denemem ilki başka biyerde negatif embiriyolarım 3 güne geldi 1 tane trasfer edildi diğerleri kalitesizmiş tutmadı 2 sene ara verdik eşim hormon kullandı baya pıhtı atti akciğere iki yıl ara verdik agustosta memoriale başladık şansımızın düşük oldugunu biliyorduk eşim 6 ay gene hormon aldı sonra tedaviye başladık eşim ameliyat oldu bulundu bende yumurtalar toplandı 5 ci güne geldiler 2 tane iyi kalite 4 tane biraz geriden gelıyormuş 6 embiriyoyu pgt yaptık 3 tanesi trasfer kalitesindeymış 1 tanesi trasfer oldu 2 tane kaldi embiriyom kalitem 6aa işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?