Sizdeki neden demi aynı inşallah hepimiz güzel haberler alırızHadi gözünüz aydın rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Bir kader arkadaşı olarak sizi çok iyi anlayabiliyorum
Sağolasın canm benm teşekkür ederim
Sizdeki neden demi aynı inşallah hepimiz güzel haberler alırız
İnşallah te zamanda rabbim nasip eder zor durum ama duanı eksik etmeEvet eşim de azosperm ve spermler tese ile bulundu
Eşim 1 biyopsi ve 3 tese oldu
İnşallah te zamanda rabbim nasip eder zor durum ama duanı eksik etme
Ayyy çok sevindimmmm ya aminnnnRabbim bana nasip etti inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur her ikimiz içinde
Rabbim olmayanlara da nasip etsin tez zamanda inşALLAH
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle hayırlı güzel haberler alırsın inşallah. Burda olumlu sonuçlarda birlikte seviniyoruz, olumsuzda üzülüyoruz.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah tez zamanda bize de nasip etsin amin :)
Bencede güven çok iyi bir merkez inşalkah herşey yolunda gider canımKızlar bana da dua edin bende bu hafta bi ön görüşme yapacağım bi problem yoksa inşallah Nisa’n ayında bende başlayacağım.bi merkeze güven çok önemli ben memorialın laboratuvarına çok güveniyorum.allah ne zaman dilerse ve isterse o zaman olacaktır.allahım inşallah bana da nasip eder.
Allah razı olsun inş paylaşmak nasip olur..Tabiki dualarımızdasınız inşallah güzel haberlerini alırız
Amin inş canım çok salounRabbim hayırlı güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?