Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar yaptğmda dgl sonradan bu çıktı test geçersizmidir

Eklentiler

• image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 64
Amin canım, iyi ki varsınız. Bende aynı şekilde olumlu haberlere o kadar seviniyorum ki olumsuzlara bi o kadar çok üzülüyorum. Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inş.

Canim senin haftayami transferin belli oldumu tarihi ? Hadi hayırlısı Rabbim yüzünüzü güldürsün

hanımlar, ilaçlı olacaklara bir iki tavsiyem olacak. benim negatiften sonra şimdi regl oldum. bazı akşamlar ilacı sıktıktan sonra çok hareketli olamadım doğrusu. oysa jelin emilimi için 10-15 dakka kadar yürümek iyi geliyormuş. neyse bazı akşamlar evde yürüyor gibi yaptım ama olmamış herhalde ki regl sırasında plastik gibi parça çıkışlarını gördüm. ödüm patladı doğrusu. hiç emilmemiş vücut tarafından plastik parçası ya da ne biliyim sakız gibi çıktılar. bir etkisi vardır belki diye yazıyorum. jel kullananlar veya kullanacaklar lütfen jeli sıktıktan sonra oturmasın veya yatmasın. hareket etsinler hafiften. yürümek iyi olabilir.

Canım hayırlı olsun senin pgt sonucun çıkmış mıydı
Evet canım çok şükür pgt sonucum geldi adeti bekliyordum. O da geçti. Yalnız opudan sonraki 2.adetim bu biraz az oldu gibi geldi bana. Bilmiyorum öyle olan var mı? İlk kontrolü geçen hafta oldum. Bu hafta yine gidceğim bi sonraki haftaya transfer olur demişti dr.

B

bence sen bu akşam buradan çok rahatlamış şekilde güzel haberler vereceksin cnm, Allah büyğk

canım benim bu seferlik hayırlı değilmiş demek ki,Rabbim bundan sonrakini nasip etsin inşallah
amin cnm inşallah Allah razı olsun

Ayyy kızlar ildeki hastaneye gittik kan vermeye yarın akşam Zaten verecem bu akşam eşimle beraber aklımdan çıkmıyo gittik verdik 209 du 24 satte 304. Olmuş
senin adına sevindim canım gözünüz aydın olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

galiba evet.. ben 2 kez görüşmüştüm. önce ilk muayenede sonra 3. muayenede filan.

çok çekmişsiniz canım. vallahi gözlerim doldu okurken. allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına alırsın umarım. çok sevindim senin adına neticeye. musmutlu, güzel ve keyifli bir hamilelik geçirirsin umarım. tadını çıkar :)

Canim senin haftayami transferin belli oldumu tarihi ? Hadi hayırlısı Rabbim yüzünüzü güldürsün
Canım bu hafta tekrar kontrolüm var aksi bişey olmazsa 21 i gb transfer olur demişti dr. Heyecanlıyım çok. İlk denemem. Birde naturel olacağı için endişelendim sanki bu aralar kötü haberler alınca. Hakkımızda inş hayırlısı olsun. Rabbim hepimize nasip etsin.

Hmm anladim canim doktorun ongordugu tarihi duaunerek yazmissin bende sasirdim ayni gundu kontrolümüz diye. Insallah uzun bir sure hep pozitif haberler duyariz negatif hic duymasak keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…