Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Endişelenme Allhın izniyle inşallah güzel haberler alısn

Teşekkür ederim İnşallah canım bizlere ve bütün isteyenlere nasip etsin

Ayyy kızlar ildeki hastaneye gittik kan vermeye yarın akşam Zaten verecem bu akşam eşimle beraber aklımdan çıkmıyo gittik verdik 209 du 24 satte 304. Olmuş
Maşallah Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım aminnn

Merhaba hanımlar. İlaçların güncel fiyatlarını bilen var mı? Uygun veren civar eczanelerde özellikle.

Gonalf 450 en uygun Deniz eczanesinden almıştım 1 ay önce. 300 tl. Merional 75, 35 tlydi
Teşekkür ederim. Sanırım siz toz+su olandan kullandınız. Kalem olanı 260tl. Cetrotide kullandınız mı siz? Aslında asıl onu öğrenmek istiyorum.

Fiyatı hatırlamıyorum ama Okmeydanı deniz eczanesinde İdil e göre daha ucuz yazıyorlardı sanki kızlar
Evet burda o şekilde gördüğüm için oraya gittik. Hastaneye getiren de onlarmış. Yalnız cetrotide 120tl dediler.

Evet toz+su olan
Yok Cetroide kullanmadım, Bahceci hastasıyım ben. Orada onu yazmadılar
Telefonla eczaneleri arayıp fiyat almıştım ben

Kızlar bugün hastaneye değerimi attım yarın tekrar baktırmama gerek varmı kanamam başladı dedim baktırsanız iyi olur bizim için değerin sıfırlanması da önemli dediler ama dr aramadı beni olumsuz olunca dr aramıyor mu 2.denemede indirim oluyor mu dedim 1000tl indirim yapıyorlarmış sizce hemen devam etmek başarı şansını artırır mı yoksa birkaç ay ara verip öylemi başlayayım

Hmm anladim canim doktorun ongordugu tarihi duaunerek yazmissin bende sasirdim ayni gundu kontrolümüz diye. Insallah uzun bir sure hep pozitif haberler duyariz negatif hic duymasak keske
İnş canım hep buraya inş pozitif almışızdır diye bakıyorum. Seninde bu haftaydı değil mi kontrol?

sağol cnm seninde ilk tedavin memorialde mi negatif olmuştu 2. de farklı olarak bir şey uyguladılar mı rahime çizik atma vs gibi
Cnm ikisi de Memorial de oldu farklı birsey uygulanmadı. Sadece ilk tedavim ilaçlıydı , ikinci tedavim naturel oldu

Cnm naturel olduğu için hmn tedaviye başlayabilirsin kendini psikolojikmen hazır hissediyorsan tabi. Vallahi beni ne negatifte ne de pozitifte aramadı doktor. Sadece hemşire aradı cnm

Canım kendini hazır hissediyorsan başla Ama bence en azından 1 ay bekle daha iyi toparlanirsin.

Jalapenoo 120 fazla gibi geldi bana da . Benim ilaç kullandığım zamanlarda en uygun okmeydani eczanesi veriyordu . 80 lira civarında olması lazımdı ağustos ayında

Bana da değerin sıfırlanmasını bekleyeceğiz, sıfırlanınca doktorla görüştüreceğiz sizi dendi. Benimki kimyasal oldu, Kürtaja gerek kalmadan sıfırlanırsa 2.adette başlayabilirmişim dondurulmuşla. İlaçlıydı benim. 2.adette başlamam mı daha iyi, vücudu dinlendirmem mi iyi bilmiyorum.doktora soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…