Endişelenme Allhın izniyle inşallah güzel haberler alısnCanım bu hafta tekrar kontrolüm var aksi bişey olmazsa 21 i gb transfer olur demişti dr. Heyecanlıyım çok. İlk denemem. Birde naturel olacağı için endişelendim sanki bu aralar kötü haberler alınca. Hakkımızda inş hayırlısı olsun. Rabbim hepimize nasip etsin.
Teşekkür ederim İnşallah canım bizlere ve bütün isteyenlere nasip etsinçok çekmişsiniz canım. vallahi gözlerim doldu okurken. allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına alırsın umarım. çok sevindim senin adına neticeye. musmutlu, güzel ve keyifli bir hamilelik geçirirsin umarım. tadını çıkar :)
Maşallah Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım aminnnAyyy kızlar ildeki hastaneye gittik kan vermeye yarın akşam Zaten verecem bu akşam eşimle beraber aklımdan çıkmıyo gittik verdik 209 du 24 satte 304. Olmuş
amin cnm inşallah sağolasınadasu_deniz canım Allahım gönlünü ferahlatsın herşey bir sonraki Sefer daha güzel olsun inşaAllah
sağol cnm seninde ilk tedavin memorialde mi negatif olmuştu 2. de farklı olarak bir şey uyguladılar mı rahime çizik atma vs gibiCnm hiç üzülme benim de ilk tedavim negatif ti birdahakine olucak inş
Merhaba hanımlar. İlaçların güncel fiyatlarını bilen var mı? Uygun veren civar eczanelerde özellikle.
Fiyatı hatırlamıyorum ama Okmeydanı deniz eczanesinde İdil e göre daha ucuz yazıyorlardı sanki kızlarMerhaba hanımlar. İlaçların güncel fiyatlarını bilen var mı? Uygun veren civar eczanelerde özellikle.
Teşekkür ederim. Sanırım siz toz+su olandan kullandınız. Kalem olanı 260tl. Cetrotide kullandınız mı siz? Aslında asıl onu öğrenmek istiyorum.Gonalf 450 en uygun Deniz eczanesinden almıştım 1 ay önce. 300 tl. Merional 75, 35 tlydi
Evet burda o şekilde gördüğüm için oraya gittik. Hastaneye getiren de onlarmış. Yalnız cetrotide 120tl dediler.Fiyatı hatırlamıyorum ama Okmeydanı deniz eczanesinde İdil e göre daha ucuz yazıyorlardı sanki kızlar
Teşekkür ederim. Sanırım siz toz+su olandan kullandınız. Kalem olanı 260tl. Cetrotide kullandınız mı siz? Aslında asıl onu öğrenmek istiyorum.
Evet burda o şekilde gördüğüm için oraya gittik. Hastaneye getiren de onlarmış. Yalnız cetrotide 120tl dediler.
İnş canım hep buraya inş pozitif almışızdır diye bakıyorum. Seninde bu haftaydı değil mi kontrol?Hmm anladim canim doktorun ongordugu tarihi duaunerek yazmissin bende sasirdim ayni gundu kontrolümüz diye. Insallah uzun bir sure hep pozitif haberler duyariz negatif hic duymasak keske
Cnm ikisi de Memorial de oldu farklı birsey uygulanmadı. Sadece ilk tedavim ilaçlıydı , ikinci tedavim naturel oldusağol cnm seninde ilk tedavin memorialde mi negatif olmuştu 2. de farklı olarak bir şey uyguladılar mı rahime çizik atma vs gibi
Cnm naturel olduğu için hmn tedaviye başlayabilirsin kendini psikolojikmen hazır hissediyorsan tabi. Vallahi beni ne negatifte ne de pozitifte aramadı doktor. Sadece hemşire aradı cnmKızlar bugün hastaneye değerimi attım yarın tekrar baktırmama gerek varmı kanamam başladı dedim baktırsanız iyi olur bizim için değerin sıfırlanması da önemli dediler ama dr aramadı beni olumsuz olunca dr aramıyor mu 2.denemede indirim oluyor mu dedim 1000tl indirim yapıyorlarmış sizce hemen devam etmek başarı şansını artırır mı yoksa birkaç ay ara verip öylemi başlayayım
İdil eczanesinden almıştım ılaçlarimi 260 tl gonal f. 1 ay önce aldım. Ateş eczanesinde 250tl ydi ama ellerinde yoktu ben alırkenGonalf 450 en uygun Deniz eczanesinden almıştım 1 ay önce. 300 tl. Merional 75, 35 tlydi
Kızlar bugün hastaneye değerimi attım yarın tekrar baktırmama gerek varmı kanamam başladı dedim baktırsanız iyi olur bizim için değerin sıfırlanması da önemli dediler ama dr aramadı beni olumsuz olunca dr aramıyor mu 2.denemede indirim oluyor mu dedim 1000tl indirim yapıyorlarmış sizce hemen devam etmek başarı şansını artırır mı yoksa birkaç ay ara verip öylemi başlayayım
Kızlar bugün hastaneye değerimi attım yarın tekrar baktırmama gerek varmı kanamam başladı dedim baktırsanız iyi olur bizim için değerin sıfırlanması da önemli dediler ama dr aramadı beni olumsuz olunca dr aramıyor mu 2.denemede indirim oluyor mu dedim 1000tl indirim yapıyorlarmış sizce hemen devam etmek başarı şansını artırır mı yoksa birkaç ay ara verip öylemi başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?