Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm naturel olduğu için hmn tedaviye başlayabilirsin kendini psikolojikmen hazır hissediyorsan tabi. Vallahi beni ne negatifte ne de pozitifte aramadı doktor. Sadece hemşire aradı cnm
anladım cnm drla yüzyüze görüşmek daha mantıklı psikolojim bu ay hali ile iyi değil biraz dinlenmek toparlanmak istiyorum dondurulmuşumda yok sil baştan başlamak daha zor maalesef

Canım kendini hazır hissediyorsan başla Ama bence en azından 1 ay bekle daha iyi toparlanirsin.
Haklısın cnm biraz vücut kendini toparlasın yeniden hormon iğneleri kullanıcam şu an hazır hissetmiyorum ama eşimin sperm morfoloji ve hızı için bir tavsiyeniz var mı beklerken onları kullandırayım bari memorial sadece neofortil vermişti

İnşallah kürtaja gerek kalmaz cnm burda okuduğum kadarı ile drlar çok uzun ara vermek tarafı değiller vücut kendini hazırlıyormuş zaten ama iki ay ara vermek makul bence drun muayenede bakar bir sorun görmezse başlatır drum kimdi dondurulmuşun kalmış mıydı

Neofortil e devam etsin . Kuru İncir , keçi boynuzu, arı sütü bal polen karışımı yesin . Havuç tüketsin bol bol e vitamini . Omepa q10 da kullanmıştı benim eşim . Bi kaç dr tavsiye etmişti .

Neofortil e devam etsin . Kuru İncir , keçi boynuzu, arı sütü bal polen karışımı yesin . Havuç tüketsin bol bol e vitamini . Omepa q10 da kullanmıştı benim eşim . Bi kaç dr tavsiye etmişti .
Allah razı olsun cnm önerilerin için eşime bunların içinden anca neofortil e vitamini bide omepa yı kullandırabilirim diğerlerini asla ağzına sürmüyor midesi kalkıyor maalesef

Bu tedaviden dondurulmuşum oldu çok şükür. Çok ara vermeden gitmeyi düşünüyorum ben de. Emre beydi takip doktorum. Transferimi yücel bey yapmıştı, bir de muayenede görmüştüm. İl dışından geliyorum ben, bu sefer bulunduğum ilde hazırlayacaklar sadece transfer için gideceğim.
Benim de 2.tedavimdi orada, 1000 tl indirim yapmışlardı. İnşallah 3.de de yaparlar :)

Allah razı olsun cnm önerilerin için eşime bunların içinden anca neofortil e vitamini bide omepa yı kullandırabilirim diğerlerini asla ağzına sürmüyor midesi kalkıyor maalesef

Senden de razı olsun canım benim . Eşler yeme içme konusunda biraz hassas lar benim ki de çok yiyen bir tip değil . En azından kuru incir yiyebiliyorsa günde 2 tane iyi olur.

Senden de razı olsun canım benim . Eşler yeme içme konusunda biraz hassas lar benim ki de çok yiyen bir tip değil . En azından kuru incir yiyebiliyorsa günde 2 tane iyi olur.
Maalesef keşke yese tatlısını da yaparım ama onunda elinde değil bikaç kez zorlayıp yedirdiğim şeylerde midesi bulandı istifra etti anca kuru hapları yutabiliyor:)

İyi bari dondurulmuşun varmış inşallah 3.transferin başarılı sonuç verir emre beyde yücel beyde çok iyi drlar birer kez muayene oldum benim transferimide yücel bey yapmıştı ama kısmet değilmiş sor bakalım 3.ye de illahki vardır indirimleri

Çok iyi Balım kaçta kaç sağlıklı geldi Allahım hepsini evlat yapsın sana

Kızlar selam, opu zamanı ve öncesi sigarayı bırakmıştım, şimdi transfere 1 ay var diye yine başladım ofhh nasıl bıraksam napsam aranızda sigara için var mı ne zaman bıraktınız?

Kızlar selam, opu zamanı ve öncesi sigarayı bırakmıştım, şimdi transfere 1 ay var diye yine başladım ofhh nasıl bıraksam napsam aranızda sigara için var mı ne zaman bıraktınız?
Hemen bırak bence eşim içiyor elektronik iç olmazsa sigara çok etkiliyor

anladım cnm drla yüzyüze görüşmek daha mantıklı psikolojim bu ay hali ile iyi değil biraz dinlenmek toparlanmak istiyorum dondurulmuşumda yok sil baştan başlamak daha zor maalesef
Seni çok iyi anlıyorum cnm benım de toparlanmam 3 ayı bulmuştu . Bu topikte çok vat ikinci tedavi ile hamile kalan, sil baştan tedavi ile hamile kalan. Herseyin zamanı var dualarımız seninle

Herkesin nasibi farklıdır;herkesin nasibi kendinedir canım..Ben hep öyle düşünüp rahatlıyorum..2 yaşında kızımı verdim toprağa ben.. Böyle düşünemeseydim dışarıya çıkıp anneciyle gezen çocukları görmeye nasıl dayanabilir miydim isyan etmeden bilemiyorum.. Nasibinde inşallah güzel şeyler vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…