anladım cnm drla yüzyüze görüşmek daha mantıklı psikolojim bu ay hali ile iyi değil biraz dinlenmek toparlanmak istiyorum dondurulmuşumda yok sil baştan başlamak daha zor maalesefCnm naturel olduğu için hmn tedaviye başlayabilirsin kendini psikolojikmen hazır hissediyorsan tabi. Vallahi beni ne negatifte ne de pozitifte aramadı doktor. Sadece hemşire aradı cnm
anladım cnm drla yüzyüze görüşmek daha mantıklı psikolojim bu ay hali ile iyi değil biraz dinlenmek toparlanmak istiyorum dondurulmuşumda yok sil baştan başlamak daha zor maalesef
Haklısın cnm biraz vücut kendini toparlasın yeniden hormon iğneleri kullanıcam şu an hazır hissetmiyorum ama eşimin sperm morfoloji ve hızı için bir tavsiyeniz var mı beklerken onları kullandırayım bari memorial sadece neofortil vermiştiCanım kendini hazır hissediyorsan başla Ama bence en azından 1 ay bekle daha iyi toparlanirsin.
İnşallah kürtaja gerek kalmaz cnm burda okuduğum kadarı ile drlar çok uzun ara vermek tarafı değiller vücut kendini hazırlıyormuş zaten ama iki ay ara vermek makul bence drun muayenede bakar bir sorun görmezse başlatır drum kimdi dondurulmuşun kalmış mıydıBana da değerin sıfırlanmasını bekleyeceğiz, sıfırlanınca doktorla görüştüreceğiz sizi dendi. Benimki kimyasal oldu, Kürtaja gerek kalmadan sıfırlanırsa 2.adette başlayabilirmişim dondurulmuşla. İlaçlıydı benim. 2.adette başlamam mı daha iyi, vücudu dinlendirmem mi iyi bilmiyorum.doktora soracağım
Haklısın cnm biraz vücut kendini toparlasın yeniden hormon iğneleri kullanıcam şu an hazır hissetmiyorum ama eşimin sperm morfoloji ve hızı için bir tavsiyeniz var mı beklerken onları kullandırayım bari memorial sadece neofortil vermişti
Allah razı olsun cnm önerilerin için eşime bunların içinden anca neofortil e vitamini bide omepa yı kullandırabilirim diğerlerini asla ağzına sürmüyor midesi kalkıyor maalesefNeofortil e devam etsin . Kuru İncir , keçi boynuzu, arı sütü bal polen karışımı yesin . Havuç tüketsin bol bol e vitamini . Omepa q10 da kullanmıştı benim eşim . Bi kaç dr tavsiye etmişti .
İnşallah kürtaja gerek kalmaz cnm burda okuduğum kadarı ile drlar çok uzun ara vermek tarafı değiller vücut kendini hazırlıyormuş zaten ama iki ay ara vermek makul bence drun muayenede bakar bir sorun görmezse başlatır drum kimdi dondurulmuşun kalmış mıydı
Allah razı olsun cnm önerilerin için eşime bunların içinden anca neofortil e vitamini bide omepa yı kullandırabilirim diğerlerini asla ağzına sürmüyor midesi kalkıyor maalesef
Maalesef keşke yese tatlısını da yaparım ama onunda elinde değil bikaç kez zorlayıp yedirdiğim şeylerde midesi bulandı istifra etti anca kuru hapları yutabiliyor:)Senden de razı olsun canım benim . Eşler yeme içme konusunda biraz hassas lar benim ki de çok yiyen bir tip değil . En azından kuru incir yiyebiliyorsa günde 2 tane iyi olur.
İyi bari dondurulmuşun varmış inşallah 3.transferin başarılı sonuç verir emre beyde yücel beyde çok iyi drlar birer kez muayene oldum benim transferimide yücel bey yapmıştı ama kısmet değilmiş sor bakalım 3.ye de illahki vardır indirimleriBu tedaviden dondurulmuşum oldu çok şükür. Çok ara vermeden gitmeyi düşünüyorum ben de. Emre beydi takip doktorum. Transferimi yücel bey yapmıştı, bir de muayenede görmüştüm. İl dışından geliyorum ben, bu sefer bulunduğum ilde hazırlayacaklar sadece transfer için gideceğim.
Benim de 2.tedavimdi orada, 1000 tl indirim yapmışlardı. İnşallah 3.de de yaparlar :)
Evet canim perşembe gunu kontrolum var benim tahminim 24-25 i gibi heyecanliyim olur transferimİnş canım hep buraya inş pozitif almışızdır diye bakıyorum. Seninde bu haftaydı değil mi kontrol?
Çok iyi Balım kaçta kaç sağlıklı geldi Allahım hepsini evlat yapsın sanaEvet canım çok şükür pgt sonucum geldi adeti bekliyordum. O da geçti. Yalnız opudan sonraki 2.adetim bu biraz az oldu gibi geldi bana. Bilmiyorum öyle olan var mı? İlk kontrolü geçen hafta oldum. Bu hafta yine gidceğim bi sonraki haftaya transfer olur demişti dr.
Hemen bırak bence eşim içiyor elektronik iç olmazsa sigara çok etkiliyorKızlar selam, opu zamanı ve öncesi sigarayı bırakmıştım, şimdi transfere 1 ay var diye yine başladımofhh nasıl bıraksam napsam aranızda sigara için var mı ne zaman bıraktınız?
Seni çok iyi anlıyorum cnm benım de toparlanmam 3 ayı bulmuştu . Bu topikte çok vat ikinci tedavi ile hamile kalan, sil baştan tedavi ile hamile kalan. Herseyin zamanı var dualarımız seninleanladım cnm drla yüzyüze görüşmek daha mantıklı psikolojim bu ay hali ile iyi değil biraz dinlenmek toparlanmak istiyorum dondurulmuşumda yok sil baştan başlamak daha zor maalesef
Aminnnn inş 5 tane gönderdik canım 3 ü sağlıklı geldi. Hayırlısı ile inş olurlar benimde duam öyle..Çok iyi Balım kaçta kaç sağlıklı geldi Allahım hepsini evlat yapsın sana
5 tane ücreti ne kadara mal oldu acabaAminnnn inş 5 tane gönderdik canım 3 ü sağlıklı geldi. Hayırlısı ile inş olurlar benimde duam öyle..
Senin pgt ne kadar sürede çıktı acabaAmin inş canım çok saloun
Amşn amin amin,inşallah bir dahakine hayırlı güzel haberler alıcaz senden de canımadasu_deniz canım Allahım gönlünü ferahlatsın herşey bir sonraki Sefer daha güzel olsun inşaAllah
Herkesin nasibi farklıdır;herkesin nasibi kendinedir canım..Ben hep öyle düşünüp rahatlıyorum..2 yaşında kızımı verdim toprağa ben.. Böyle düşünemeseydim dışarıya çıkıp anneciyle gezen çocukları görmeye nasıl dayanabilir miydim isyan etmeden bilemiyorum.. Nasibinde inşallah güzel şeyler vardır...Canım bu hafta tekrar kontrolüm var aksi bişey olmazsa 21 i gb transfer olur demişti dr. Heyecanlıyım çok. İlk denemem. Birde naturel olacağı için endişelendim sanki bu aralar kötü haberler alınca. Hakkımızda inş hayırlısı olsun. Rabbim hepimize nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?