Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım tam bilmemekle birlikte kürler var internette araştır istersen;İbrahim Saraçoğlu falan diyorlar ama ne kadar doğrudur ne kadar etkilidir bilemiyorum

Allahım sana peygamber sabırları versin herkesi de seni de benzerinden beterinden korusun sevgili arkadaşım. Dilerim evlatlarınla o kadar mutlu o kadar iyi ol ki seni diğer tarafta bekleyen o evladını da güzel yüreklerle hatırla. Gerçektenn yürekten diliyorum bunu. Aminn

Canım çok teşekkür ederim,bin kez aminnn.. Allah hepimize güzel günler görmeyi nasip etsin

Çok üzüldüm rabbim pergamber sabrı versin ne diyeceğimide bilmiyorum inşallah kalbinden gecn her duan kabul olur

Merhaba. Benim Çarşamba günü yumurta toplama işlemim olacak. Hatta biraz önce lucrin vuruldum. Ohss riski nedeniyle transfer bu ay yapılmayacak. Peki ne kadar bekletiyorlar bir bilginiz var mı? Mesela hemen adetten sonraki ay transfer oluyor mu?

Kızlar selam, opu zamanı ve öncesi sigarayı bırakmıştım, şimdi transfere 1 ay var diye yine başladım ofhh nasıl bıraksam napsam aranızda sigara için var mı ne zaman bıraktınız?
Ben tedavi başlamadan 2 ay önce bıraktım. Yumurta kalitesini etkiler dediler. Keşke dönmeseydin hiç. İçmiyorken devam ederdin öyle..

KIzlar size önemli bir şey sormam lazım; yumurta büyütme ilaçları için regl olmayı bekliyordum şimdi yavaş yavaş belirti vermeye başladı yarın tam başlar sanırım;ama Çarşamba günü iş yerim için çok önemli bir gün;izin almam imkansıza yakın; reglin 2. Değil de 3. Günü gitmemizi kabul etmezler mi acaba ya da akşam saat kaça kadar gidebilirim bilen varsa lütfen cevaplayın; izin alma durumum çok çok sıkıntılı gelecek aya da kalsın istemiyorum resmen gün saydım Bunun için;ama denk geldi geldi en kötü güne

Çatlatma için lucrin kullanınca ovitrelle e göre daha erken adet olunuyor. Ben opudan sonra 5.gün olmuştum lucrinle. O ilk adet sayılıyor bi sonrakinde yanı 2. adetin 2.günü kontrole gidiyorsunuz ve uygun görülürse transfer hazırlığı başlıyor. 20.gün civarında da transfer oluyor.

Yumurta geliştirme aşamasındaki hastaların randevuları sabah 8.30-10.00 arası oluyor. Durumunuzu söyleyip 8.30 için randevu isteyip ilk muayene olup gidebilirsiniz.3.gün geç olur muhtemelen.

1 adet sonrarı diye biliyorum

Öyle mi yalnızca o saatler arası mı randevu veriyorlar
8.30-10 arası tedavidekiler yani opu hazırlığı 10-12 arası transfer hazırlığı.
Yani takipteki hastalar sabah. Öğleden sonra diğer randevular. Ön görüşme negatif görüşmesi gibi. En son da 4den sonra gebelerin kese kalp atışı muayeneleri. Aşağı yukarı bu şekilde işliyor düzen.
Ayrıca aktif kanama başlayınca ilk gün sayılıyor ve 2.gün için randevu alıyorsunuz. Eğer sabah aktif kanama başlarsa çarşamba sabah gitmeniz gerek. Eğer öğleden sonra aktiflesirse o zaman perşembe sabah gidiyorsunuz. Siz yine arayıp durumunuzu izah edip esneme payını görüşebilirsiniz.

Cetroide 100 tl avrupa yakasindaysaniz eczanenin ismini verebilirim

Allah ım sabırlar versin canım çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…