Canim ben reglinin 3. Gunu gittim yumurta toplanacağı zaman sehir disindan geldigimiz icin islerimizi ayarlamamiz gitmemiz ancak o gunu buldu aten telefondaki hemsireye adetim basladi diyordum yok yok o ogleden sonra yogunlasir yarini 1. Gun sayariz diyordu acikcasi bende sorun olmadi olacağınıda sanmiyorumKIzlar size önemli bir şey sormam lazım; yumurta büyütme ilaçları için regl olmayı bekliyordum şimdi yavaş yavaş belirti vermeye başladı yarın tam başlar sanırım;ama Çarşamba günü iş yerim için çok önemli bir gün;izin almam imkansıza yakın; reglin 2. Değil de 3. Günü gitmemizi kabul etmezler mi acaba ya da akşam saat kaça kadar gidebilirim bilen varsa lütfen cevaplayın; izin alma durumum çok çok sıkıntılı gelecek aya da kalsın istemiyorum resmen gün saydım Bunun için;ama denk geldi geldi en kötü güne
evet cnm herkes soruyor birde ne oldu sonuç aldınmı vs diye iyice moralim bozuluyor bidahaki sefer kimseye söylemeyi düşünmüyorum, sizin sperm sayısı kaçtı cnm bize imsi uygulamamışlar sayıdan dolayıSeni çok iyi anlıyorum cnm benım de toparlanmam 3 ayı bulmuştu . Bu topikte çok vat ikinci tedavi ile hamile kalan, sil baştan tedavi ile hamile kalan. Herseyin zamanı var dualarımız seninle
cnm bende de sormuşlardı ilk tedavide , ikinci tedaviyi kimseye söylemedim daha rahattım sende daha rahat olucaksın inşevet cnm herkes soruyor birde ne oldu sonuç aldınmı vs diye iyice moralim bozuluyor bidahaki sefer kimseye söylemeyi düşünmüyorum, sizin sperm sayısı kaçtı cnm bize imsi uygulamamışlar sayıdan dolayı
Kesinlikle söyleme canım bende kendi aileme ve eşimin ailesine söylemiştim.şimdi sadece kendi ailem biliyor eşimin ailesine söylemem insan daha çok stres oluyor olumsuz olmasından çok ne derim düşüncesi insanı bunaltıyorevet cnm herkes soruyor birde ne oldu sonuç aldınmı vs diye iyice moralim bozuluyor bidahaki sefer kimseye söylemeyi düşünmüyorum, sizin sperm sayısı kaçtı cnm bize imsi uygulamamışlar sayıdan dolayı
merhaba canım. okyanus deniz eczanesi kesinlikle en uygunu. idille arasında 20 tl oynuyordu benim zamanımda. yakın hastaneye ama istersen arayıp getirtebiliyorsun iğneleri memoriale.Merhaba hanımlar. İlaçların güncel fiyatlarını bilen var mı? Uygun veren civar eczanelerde özellikle.
Anladım canım çok haklısın. Rabbim sabır versin inşallah çok üzüldüm... bende dua edip iyi düşünmeye çalışıyorum. Hayırlısını istiyorum.Herkesin nasibi farklıdır;herkesin nasibi kendinedir canım..Ben hep öyle düşünüp rahatlıyorum..2 yaşında kızımı verdim toprağa ben.. Böyle düşünemeseydim dışarıya çıkıp anneciyle gezen çocukları görmeye nasıl dayanabilir miydim isyan etmeden bilemiyorum.. Nasibinde inşallah güzel şeyler vardır...
Canım benim 12. İş günü aramışlardı 3. Hafta gibi oluyor. Sen pgt sonucu mu bekliyorsun?Senin pgt ne kadar sürede çıktı acaba
Embriyo başı 295 usd diye hatırlıyorum canım.5 tane ücreti ne kadara mal oldu acaba
canım benim Allah sana peygamber sabrı versin çok zor bir olay atlatmışsın inşallah herşey gönlünce olur rabbim yüzüne bakarHerkesin nasibi farklıdır;herkesin nasibi kendinedir canım..Ben hep öyle düşünüp rahatlıyorum..2 yaşında kızımı verdim toprağa ben.. Böyle düşünemeseydim dışarıya çıkıp anneciyle gezen çocukları görmeye nasıl dayanabilir miydim isyan etmeden bilemiyorum.. Nasibinde inşallah güzel şeyler vardır...
anladım tatlım bende bu tedavide imsi yöntemini sorucam bizim morfolojide de baş ve kuyruk kısmı değerleri düşüktü diye hatırlıyorum zaten %1morfoloji 60milyon toplam sayı vardı acaba diyorum genetiğe gönderdiğim 5embriyodan 1tane sağlıklı dönmesinin sebebi de sperm morfolojisinden mi kaynaklandı 17 yumurtamdan geriye sıfır embriyo kaldı erkek inferlitesi daha zormuş kızlar az yumurta rezervi olanlar üzülmesin yanicnm bende de sormuşlardı ilk tedavide , ikinci tedaviyi kimseye söylemedim daha rahattım sende daha rahat olucaksın inş
bizim sayı 260.000.000, morfoloji %1 ileri ve yerinde hareketlilik toplam %34 idi ve bize imsi uyguladılar ben bilmiyordum bu yöntemi dosyamda tesadüfen gördüm imsi uygulanacak diye ... sonra gönül hocaya sordum oda evet dedi ... bizim spermın baş gövdesinde sıkıntı vardı , en önemlı yeri orası genetiği belirliyormuş
iyi yapmışsın cnm neyse birinci sefer herşeyde acemilik çektim şimdi daha bilinçliyim ama iş yerinde hemen duyuluyor izin almaya gidiyoruz zırt pırt ordan ele veriyorum kendimi bu kadar sık niye hastaneye gidiyorsun diye soruyorlar saklayabildiğim kadar saklıycam bendeKesinlikle söyleme canım bende kendi aileme ve eşimin ailesine söylemiştim.şimdi sadece kendi ailem biliyor eşimin ailesine söylemem insan daha çok stres oluyor olumsuz olmasından çok ne derim düşüncesi insanı bunaltıyor
Saklamak daha zor degilmi kızlar yaa benim is yerimde calisma arkadaslarim biliyor ailelerimizde biliyor ben hic bilmelerimden yana sorun yasamadim hatta bana destek oluyorlar saklasam daha cok zorlanirimiyi yapmışsın cnm neyse birinci sefer herşeyde acemilik çektim şimdi daha bilinçliyim ama iş yerinde hemen duyuluyor izin almaya gidiyoruz zırt pırt ordan ele veriyorum kendimi bu kadar sık niye hastaneye gidiyorsun diye soruyorlar saklayabildiğim kadar saklıycam bende
Sen hamile misin canım. Sonuç olumsuz olduğunda sıkıntı oluyor bide onlara laf anlatıyorsun ahlar vahlar beni deli ediyorSaklamak daha zor degilmi kızlar yaa benim is yerimde calisma arkadaslarim biliyor ailelerimizde biliyor ben hic bilmelerimden yana sorun yasamadim hatta bana destek oluyorlar saklasam daha cok zorlanirim
Bende canım anlamıyorum embriyo sağlıklı gelince pgt den erkek faktörü atlatılmış mı oluyor? Bir doktor sperm kaynaklı embriyoda sıkıntı varsa 3.gün sonunda ölür zaten gibi bişey demişti. 5. Güne geliyorsa erkek faktörü geçer. Sonrası yumurta ve rahim demişti. Bizde de erkek faktörü. Embriyo oluşup yaşadı yani morf hız sıkıntı yok mu oluyor bunu bende anlamıyorum. Sizin 5. Güne ulaşmıştı değil mi?anladım tatlım bende bu tedavide imsi yöntemini sorucam bizim morfolojide de baş ve kuyruk kısmı değerleri düşüktü diye hatırlıyorum zaten %1morfoloji 60milyon toplam sayı vardı acaba diyorum genetiğe gönderdiğim 5embriyodan 1tane sağlıklı dönmesinin sebebi de sperm morfolojisinden mi kaynaklandı 17 yumurtamdan geriye sıfır embriyo kaldı erkek inferlitesi daha zormuş kızlar az yumurta rezervi olanlar üzülmesin yani
canım morfoloji demek sperm şeklinin bozuk olması demek yane genetikle ilgisi yok zaten yumurtayı döllerken şekıl olarak en iyi spermi seçiyorlar , o yüzden tüp bebekte morfoloji çokta önemlı değil... Açık konuşmak gerekırse senın durumuna çok şaşırdım 17 yumurta toplanıyor ve geriye dondurulacak embriyo kalmıyor... 17 yumurtadan kaçı 5. güne ulaştı? bide pgt ye yollayıpta sağlıklı gelmeyen embriyoların durumunu sor yane neden sağlıklı değil, hangi kromozomda sorun var? bu kadar yummurta toplanıyor neden sadece 1 tanesi transfere uygun görünüyor? eminim bu sorular senın de kafanı kurcalamıştır. Muhakkak mantıklı açıklama vereceklerdir diye düşünüyorumanladım tatlım bende bu tedavide imsi yöntemini sorucam bizim morfolojide de baş ve kuyruk kısmı değerleri düşüktü diye hatırlıyorum zaten %1morfoloji 60milyon toplam sayı vardı acaba diyorum genetiğe gönderdiğim 5embriyodan 1tane sağlıklı dönmesinin sebebi de sperm morfolojisinden mi kaynaklandı 17 yumurtamdan geriye sıfır embriyo kaldı erkek inferlitesi daha zormuş kızlar az yumurta rezervi olanlar üzülmesin yani
cnm ilk görüşmede öz geçmişini, geçirdiğin tedavileri, ailede genetik hastalıklar var mı diye soruyorlar ... hormon testlerini son 6 aya kadar olanı istiyorlar eğer 6 ayı geçmişse büyük ihtimalle tekrarlamanı isteyecekler... rahim filmini echomar diye bir yer var genellikle orda çekilmeni istiyorlar...Kızlar ben gönül hanımdan randevu aldım Semra hanım çok yoğunmuş daha sonra da görüşebilirsiniz dediler.çok heyecanlıyım ilk görüşmede neler soruyorlar. Son altı ay ki testler varsa getirin dedi ben ilk tedavimi iki yıl önce yaptırmıştım. Rahim filmi falan istenir mi ki tekrar
Suan hamile degilim ekim gibi bir transferim oldu olumsuz sonuc aldim ve desteklerini esirgemediler benim icimde yasasaydim birilerinin omzuna yaslanip icimdekileri paylasamasaydim cok daha kotu olurdumSen hamile misin canım. Sonuç olumsuz olduğunda sıkıntı oluyor bide onlara laf anlatıyorsun ahlar vahlar beni deli ediyor
Merhaba bizdede erkek faktoru benim ilk tedavimde 27 yumurta toplanmisti ve 5.gune sadece 2 tane kötü kalite embriyo kalmisti malesef erkek faktoru durumu çok zor... benim 6 denemem oldu ve elde var sıfırcanım morfoloji demek sperm şeklinin bozuk olması demek yane genetikle ilgisi yok zaten yumurtayı döllerken şekıl olarak en iyi spermi seçiyorlar , o yüzden tüp bebekte morfoloji çokta önemlı değil... Açık konuşmak gerekırse senın durumuna çok şaşırdım 17 yumurta toplanıyor ve geriye dondurulacak embriyo kalmıyor... 17 yumurtadan kaçı 5. güne ulaştı? bide pgt ye yollayıpta sağlıklı gelmeyen embriyoların durumunu sor yane neden sağlıklı değil, hangi kromozomda sorun var? bu kadar yummurta toplanıyor neden sadece 1 tanesi transfere uygun görünüyor? eminim bu sorular senın de kafanı kurcalamıştır. Muhakkak mantıklı açıklama vereceklerdir diye düşünüyorum
beni yanlış anlamayın sadece durumu anlamak için soruyorum mesala azosperm olan erkekler var sadece amelıyat ile sperm bulunabiliyor , eğer iyi sperm bulunabilirse o kişilerde bile döllenme oluyor, yane sizin eşinizde belli miktarda da olsa sperm var yane döllenmeyi etkileyen yada kötü kalitede embriyoya neden olan sadece bu mu etken? yumurta kalitesi, yada başka faktörde de olamaz mı? burda eskilerde bir arkadaş vardı eşi azospermdi amelıyatla sadece 17 sperm buldular ve bunun sadece 5 tanesi döllenmeye uygun buldular ... Ve 5 spermden 3 embriyo oluştu kaliteleride iyi seviyede idi belkı başka sayfada da okumuş olabilirim ama böyle birsey hatırlıyorum... canım gerçekten zor süreç sizi çok iyi anlıyorum ve RABBİM istyen herkese nasip etsin diye çok dua ediyorumMerhaba bizdede erkek faktoru benim ilk tedavimde 27 yumurta toplanmisti ve 5.gune sadece 2 tane kötü kalite embriyo kalmisti malesef erkek faktoru durumu çok zor... benim 6 denemem oldu ve elde var sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?