İlk görüşmede muayene yapılıyor mu, mutlaka rahim filmi istenir mi tekrar acaba her şey sil baştan çok yorucucnm ilk görüşmede öz geçmişini, geçirdiğin tedavileri, ailede genetik hastalıklar var mı diye soruyorlar ... hormon testlerini son 6 aya kadar olanı istiyorlar eğer 6 ayı geçmişse büyük ihtimalle tekrarlamanı isteyecekler... rahim filmini echomar diye bir yer var genellikle orda çekilmeni istiyorlar...
Çok kötü değil canım,senden tekrar mı istendiMerhaba kizlar yeni sonuclarimi aldim ve ben şok. .. amh ilk tedavimde 6 larda iken simdi 1.48 düşmüş zaten herşey çok zordu simdi dahada zorlaştı. ... sizce 1.48 nasil
cnm tabi ayrıntılı muane ediyolar eğer gerek görürlerse rahiim filmi isteyebilirlerİlk görüşmede muayene yapılıyor mu, mutlaka rahim filmi istenir mi tekrar acaba her şey sil baştan çok yorucu
cnm kötü değil tüp bebek için iyi bir değerMerhaba kizlar yeni sonuclarimi aldim ve ben şok. .. amh ilk tedavimde 6 larda iken simdi 1.48 düşmüş zaten herşey çok zordu simdi dahada zorlaştı. ... sizce 1.48 nasil
Yok istenmedi nisanda tedaviye baslicam adetin 2.gunu test yaptirdim burdaki dr sagolsun kendisi yaptirmis ama çok iyi olmus çünkü enson yaptirdigimda (5 ay önce ) 5 lerde idi ne kadar hizli düşmüşÇok kötü değil canım,senden tekrar mı istendi
Ayni merkezde bende saskinimcnm kötü değil tüp bebek için iyi bir değer
ama neden aniden bu kadar düştü ? farklı merkezlerde mı yaptrıdın? ilk testini ne zaman yaptırdın?
Adetin kaçıncı günü amh testi yaptırılıyor canım eşim o gün test verecek zaten bizim problem de sperm morfoloji ve hızıcnm tabi ayrıntılı muane ediyolar eğer gerek görürlerse rahiim filmi isteyebilirler
ama sana muhakkak amh testi ve eşine sperm testi isteyecekler bunları memorlde yaptırman gerekıyor ... eğer eşin o gün sperm testi yaptırmak isterse 3 -5 gün arası perhiz gerkiyor cnm :))
Ayni merkezde bende saskinim[/QUOT tekrardan verebilirsen ver bence Yanlışlık olmuştur belki
cnm amh testi için adetlı olmana gerek yok herzaman yapılabilen testAdetin kaçıncı günü amh testi yaptırılıyor canım eşim o gün test verecek zaten bizim problem de sperm morfoloji ve hızı
MerhabaAyni merkezde bende saskinim
Tabiki yap temiz hava iyi gelirKızlar sizce yürüyüş yapımmı pek evden çıkmıyom
cnm değerlerin gayet normal hiç üzülmeMerhaba
Adetin 2.gunu sonuclarim soyle
Estradiol 42
Fsh 8.42
Lh 5.45
Progestron 0.78
Serbest t4 0.92
Tsh 3.06
Amh 1.48
Sizce nasıl o kadar uzuldum ki
Insallah tesekkur ederim bizim esimin genetik olarak spermleri bozuk o yuzden zaten sorunumuz buyuk birde benim boyle olunca birden cok korktum acikcasicnm değerlerin gayet normal hiç üzülme
İllaki orda mı yaptırmak gerekiyor ücreti ne kadar acabacnm amh testi için adetlı olmana gerek yok herzaman yapılabilen test
İllaki orda mı yaptırmak gerekiyor ücreti ne kadar acabacnm amh testi için adetlı olmana gerek yok herzaman yapılabilen test
Canım korkma değerlerin normalInsallah tesekkur ederim bizim esimin genetik olarak spermleri bozuk o yuzden zaten sorunumuz buyuk birde benim boyle olunca birden cok korktum acikcasi
Ben memorialde yatırmadım elimdeki testtede birsey demediler kabul ettiler illaki orada olmasina gerek yok oyle olsa zaten mesajda amh testini yaptirip gelip diye gelmezdi. Semen analizi orada zorunlu ve rahim filmini eger yeni cekilecekseniz echomarin olmasini istiyorlar. Eger elinizde eski varsa cekilmesinin uzerinden düşük dogum veya operasyon gecirmediyseniz onuda kabul ediyorlarİllaki orda mı yaptırmak gerekiyor ücreti ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?