Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kizlar yeni sonuclarimi aldim ve ben şok. .. amh ilk tedavimde 6 larda iken simdi 1.48 düşmüş zaten herşey çok zordu simdi dahada zorlaştı. ... sizce 1.48 nasil

İlk görüşmede muayene yapılıyor mu, mutlaka rahim filmi istenir mi tekrar acaba her şey sil baştan çok yorucu

Merhaba kizlar yeni sonuclarimi aldim ve ben şok. .. amh ilk tedavimde 6 larda iken simdi 1.48 düşmüş zaten herşey çok zordu simdi dahada zorlaştı. ... sizce 1.48 nasil
Çok kötü değil canım,senden tekrar mı istendi

İlk görüşmede muayene yapılıyor mu, mutlaka rahim filmi istenir mi tekrar acaba her şey sil baştan çok yorucu
cnm tabi ayrıntılı muane ediyolar eğer gerek görürlerse rahiim filmi isteyebilirler
ama sana muhakkak amh testi ve eşine sperm testi isteyecekler bunları memorlde yaptırman gerekıyor ... eğer eşin o gün sperm testi yaptırmak isterse 3 -5 gün arası perhiz gerkiyor cnm :))

cnm kötü değil tüp bebek için iyi bir değer
ama neden aniden bu kadar düştü ? farklı merkezlerde mı yaptrıdın? ilk testini ne zaman yaptırdın?

Çok kötü değil canım,senden tekrar mı istendi
Yok istenmedi nisanda tedaviye baslicam adetin 2.gunu test yaptirdim burdaki dr sagolsun kendisi yaptirmis ama çok iyi olmus çünkü enson yaptirdigimda (5 ay önce ) 5 lerde idi ne kadar hizli düşmüş

Adetin kaçıncı günü amh testi yaptırılıyor canım eşim o gün test verecek zaten bizim problem de sperm morfoloji ve hızı

İllaki orda mı yaptırmak gerekiyor ücreti ne kadar acaba
Ben memorialde yatırmadım elimdeki testtede birsey demediler kabul ettiler illaki orada olmasina gerek yok oyle olsa zaten mesajda amh testini yaptirip gelip diye gelmezdi. Semen analizi orada zorunlu ve rahim filmini eger yeni cekilecekseniz echomarin olmasini istiyorlar. Eger elinizde eski varsa cekilmesinin uzerinden düşük dogum veya operasyon gecirmediyseniz onuda kabul ediyorlar

A anka23 degerin normal geldi bana tsh icin ilac kullanaman gerilebilir gebelik icin 2.5 altinda olmasini istiyor. Amh aniden bu kadar dusmesi tuhaf ama suanda cok kotu bir rakam degil. Allah im insallah bu kez emeklerinin karşılığını verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…