Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Semra hanım filmde aklını kurcalayan emin olamadığı bir şey görürse istiyor sadece yada filmden sonra bir operasyon gecirdiysen.
Ben Semra hanımla görüşemeyeceğim canım müsait değilmiş bu hafta.randevuyu gönül hanımdan aldım.bütün tedavi olacaklara Semra hanım bakıyormuş dosyalarına demişlerdi buradaki ARkadaşlar

canım benim Allah sana peygamber sabrı versin çok zor bir olay atlatmışsın inşallah herşey gönlünce olur rabbim yüzüne bakar
Allah razı olsun canım;biz bununla yaşamaya çalışıyoruz; şimdi boş kalan kucağımızı boş kalan evimizi doldurmaya çalışıyoruz..Allah gönlümüzdeki şeyi elimizle tutmayı nasip etsin hepimize inşallah

Ayni merkezde bende saskinim
Amh ın öyle 3-5 ayda fark olmaz yıldan yıla değişir demişti Emre bey bana;sen o değere çok takılma canım;önemli olan ultrasonla bakıp gördükleri; Emre bey öyle söylemişti bana;hatta belki ultrasonografig görüntün ile kan testi amh uyumlu bile olmayabiliyor;üzülüp takılacağın bir şey değil inan

Saklamak daha zor degilmi kızlar yaa benim is yerimde calisma arkadaslarim biliyor ailelerimizde biliyor ben hic bilmelerimden yana sorun yasamadim hatta bana destek oluyorlar saklasam daha cok zorlanirim
Evet cnm saklamak gerçekten zor tabiki destek oluyorlar ama daha çok meraktan soranlarda oluyor her gören ayrı soruyor zaten yıpratıcı bir süreç negatif olunca hemen atlatmak istiyorsun ama ne kadar çok kişi biliyosa bide onlara tek tek şundan böyle oldu vs anlatmak zorunda kalmak bence daha kötü bir duygu

ARkadaşlar kafama takıldı şimdi ben gönül hanımdan randevu aldım ama en tecrübeli Semra hanım. Kullanacağımız iğnelere ilaçlara Semra hanım mı karar veriyor nasıl oluyor ki bilen var mı

Aynen katılıyorum sana canım. Destek oluyor gibi gözükenler iyice insanın sinirini bozuyor en iyisi bilmesinler

Ben sıkılmadan anlatıyorum onlar sıkılıyorlar bıkıyorlar ve kaçıyorlar

Bende fsh hep yüksek mesela. Bu tedavimde tahlil sonuçlarımı mail attığımda gönül hanım aradı, fsh 15 ise amh 2 olamaz, amh yanlış çalışılmış dedi. Durumumu anlatmaya çalıştım o hep öyle takılıyor diye ama olmadı tabi :) Geldiğinizde mutlaka burda bakılsın dedi. Ertesi ay yine baktırdım yine 2 idi.
Sonra tedavide emre bey fsh ile yumurtlaman uyumlu değil, demekki öyle seyrediyor fsh sende dedi. Oh be dedim, anladılar :) Tabi ben biliyorum bu durumu ama doktorlara zor anlatıyorum. Tekrar tekrar istiyorlar yanlış bu tahlil diye

Arkadaşlar eşimin sperm testi çıkmış;Perşembe’ye randevu verdiler ama bilen biri yorumlayabilir mi bu testi biz anlamadık hiç.. Morfoloji Notu: %12 pin-head; %13 uzun baş; % 16 dag defekti diyor ;Allah aşkına ne demek bunlar

K Katrem123 S sinkar maalesef benim durumuma bende şaşırdım yanlış anlaşılmasın ilk denemede tutmamasına değil hiç embriyomun kalmamasına şaşkınım yaşım 33 amh 2.98 semra hnm rezervin çok iyi dedi rahim filmimde vs hiç bir sıkıntı yok kilolu değilim sağlıklıklı besleniyorum yumurta kalitesi için arısütü bal polen omepa dvit vs de kullandım 17yumurtanım 13 tanesi 3.güne kadar 10tanesi 4.güne kadar ulaşmıştı bazıları geriden geliyodu 5.gün 4embriyo blast olmuş 6.günde 1embriyo blast olmuş biranda sayı 10dan 5e düştü yani K Katrem123 anlatmak istediğim sperm kaliteli olursa daha çok embriyomuz 5.güne ulaşır çok yumurta üretiyoruz ama sperm zayıfsa benim gibi oluyor durum bide pgt ye gönderdiğinde elde kaldı 1embriyo pgtye göndermeseydimde Allah korusun 5kez transfer ve tutmama riski olucakmış cnm genetik test raporunu aldım 12.ve14. Kromozomlar mozaik tirozomi 4.ve8.kromozomda azalma 9.kromozomdada parsiyel kromozomal artış varmış bunlar ne demek oluyor bilimsel kısmını bilemiyorum durum bu yani

Evet çok iyi yumurta oluşmuş canım. Sende pko yoktu dimi. Benim amh 3.4,, 10 yumurta toplanmıştı

Amin cnm benim inşallah eviniz ikiz bebeklerinizin şen kahkahalarıyla dolar içimden ikiz geçti senin için hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…