- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Amin canımm inşallah ah inşallahAmin cnm benim inşallah eviniz ikiz bebeklerinizin şen kahkahalarıyla dolar içimden ikiz geçti senin için hakkımızda hayırlısı olsun cnm
Of yaa,hiç bi değerinden bi şey anlaşılmıyor eşim bile diyo sen sor grubuna onlar yorumlasın diye:) Valla yorumlayan olursa ya da testte hangi değer önemli hangisine bakmak gerekir diye çook sevinirimCanım o kadar araştırma yaptım sperm sonuçlarıyla ilgili ama sizinkinden bir şey anlamadım.keşke yardımcı olabilseydim
Arkadaşlar şu testi bi yorumlar mısınız? Ben bu gece uyuyamam artık
Baş anomalisi 0 olamaz labaratuvar notuna göre iğne baş uzun baş var diyorsun .Fotoğraf eklemeye çalıştım ama beceremedim canım ya;baş anomalisi sıfır ana boyun anomalisi yüzde 7; kuyruk anomalisi yüzde 21
Eminim cnm dondurulmuş transfer epikriz raporunu verdiler orda icsiyi işaretlediklerini görünce embriyoloğa sordum bize neden imsi uygulanmadı morfolojimiz düşüktü dedim sperm sayısından dolayı drunuz gerek duymamış dedi bugün fulya hnm aradı sağolsun ona da belirttim bu durumu 2.tedavimizde imsi uygulansın istiyorum dedim tabiki bunları tedavinizde konuşulur dedi eşim neofortile başlasın mı yine dedim başlayabilir dedi öyle işteCanım sen eminmisin imsi kullanilmadigindan.
Hafif baş anomalisi yüzde 6, şiddetli baş anomalisi yüzde 67 ,
Canım benim ilk görüşmem ve tedavim aynı gün başladı, amh istemediler, eşimin önceki sperm testi vardı ayrıca aşılama zamanındaki sonucu da eşimden sperm testi de istemediler. Eksik testlerimi yaptırdım sonrasında,cnm tabi ayrıntılı muane ediyolar eğer gerek görürlerse rahiim filmi isteyebilirler
ama sana muhakkak amh testi ve eşine sperm testi isteyecekler bunları memorlde yaptırman gerekıyor ... eğer eşin o gün sperm testi yaptırmak isterse 3 -5 gün arası perhiz gerkiyor cnm :))
Eminim cnm dondurulmuş transfer epikriz raporunu verdiler orda icsiyi işaretlediklerini görünce embriyoloğa sordum bize neden imsi uygulanmadı morfolojimiz düşüktü dedim sperm sayısından dolayı drunuz gerek duymamış dedi bugün fulya hnm aradı sağolsun ona da belirttim bu durumu 2.tedavimizde imsi uygulansın istiyorum dedim tabiki bunları tedavinizde konuşulur dedi eşim neofortile başlasın mı yine dedim başlayabilir dedi öyle işte
Lökosit: < 1 , konsantrasyon 26 , sayı dediğin ne sayısı canımCanım görmeden çok da anlayamayiz ama ağırlıklı pin head ve uzun baş var . Hafif anomali olması güzel saglikli sperm olmayan durumlarda onları kullanıyorlar .
Sayı nasıl konsantrasyon kaç yazıyor mesela lökosit kaç yazıyor
Total sayı 117 milyon;Canım görmeden çok da anlayamayiz ama ağırlıklı pin head ve uzun baş var . Hafif anomali olması güzel saglikli sperm olmayan durumlarda onları kullanıyorlar .
Sayı nasıl konsantrasyon kaç yazıyor mesela lökosit kaç yazıyor
Sabırlıymışsın maşallah cnm ben samimi olmadığım insanlarla pek konuşmayı seven biri değilim belki ondan benim hoşuma gitmemiştir bu durum:)Ben sıkılmadan anlatıyorum onlar sıkılıyorlar bıkıyorlar ve kaçıyorlar
Lökosit: < 1 , konsantrasyon 26 , sayı dediğin ne sayısı canım
Pko yok cnm semra hnm rezervin iyi diyince bende o zaman bilmiyordum hiçbişey iyi beslenmeye çalışıyorum balık yağı arı sütü vs kullandım acaba onlarmı arttırıyor dedim semra hnm rezerv doğuştan gelen bir şey dedi onlar sayısını arttırmaz demişti sende pko mu var amh ın çok iyiymiş maşallah belki buradaki tedavide daha çok yumurta toplanırEvet çok iyi yumurta oluşmuş canım. Sende pko yoktu dimi. Benim amh 3.4,, 10 yumurta toplanmıştı
Aynen cnm yapılsa daha iyi olurdu belki daha çok embriyomuz kalırdı ama her şerde bir hayır vardır bol bol fıstık ye diyorm eşime omepayı ve dvitaminini yaklaşık 5aydır içiyor cnm yarın neofortilide alıcam e vitamini dediğin gibi yapay e vitaminleri iyi değilmiş doğal hali en çok brezilya cevizinde varmış brezilya cevizinin faydaları diye bunları yazmışlar ama bayağı pahalı ilaç niyetine yemek gerekiyor 120tl falandı E vitamini açısından çok güçlü bir kaynak olan bu ceviz başlı başına bir E vitamini deposu. tüm faydalarını deneyimlemek için her gün 5-6 tane yiyebilirsiniz. ve doğal selenyum kaynağıymışAnladım canım . Evet morfoloji 1 miş ama demek ki yapılsa daha iyi olurmuş . Canım e vitaminini doğal olarak yedirmeye çalış bol bol havuç salatası yap eşine . Omepa demiştim sana onu da muhakkak kullansın neofortil le beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?