Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şaşırdım ben de;baya memorial dan doktorunuza iletilmek üzere diye mesaj gelmiş Foto ekleyemiyorum ki hata veriyor sürekli;

Normal morfoloji % 1 >4 (3,0-4,0) yazıyo KIzlar,ama memorialden eşime mesaj gelmiş bugün,şimdi söyledi;testinizde herhangi önemli bir anomali yoktur olarak
Iyi haber gelmis. Morfoloji 1 bile olsa sonucta 100 tane spermden 1 tanesi normal demek. Insallah pozitif guzel haberler alirsiniz..

Aynen canım hayırlısı olsun her işte bir hayır vardır dediğin gibi . Sen araştırmalarını yapmışsın zaten :) inşallah faydasını görürsünüz bu son tedavin olur canım .

Bende de pko yok canım önceki tedavimde rezervin çok iyi süper 10 un üstünde yumurta toplarız demişti doktor 10 yumurta toplanmıştı biraz az gibi gelmişti bana.amh yumurta sayısını gösteriyorsa bi yanlışlık var senin benden daha fazla yumurta toplanmış belki de uygulan sistem farklı bilemedim.amh tam olarak ne demekki

Defrent imsi nedir kuzm yaa;ücretli bişey mi;bizim masraflar aldı başını gitti genetik bizi çok yordu maalesef maddi olarak, 13.000 tl set up a verdik şimdi tüp bebek masrafları ;2şer kez pgt yapılacak Of off

Defrent canım morfoloji sıfır yaZmıyo yukarıdaki gibi yazıyo valla çok moralim bozuldu; kötü mü o kadar ya..

Yok yok bozma Allahın izniyle sıkıntı olmaz sağlıklı sperm varmış . Tedavi öncesi hiç stres yapma . Ben yazdıklarına göre tahminde bulundum ama şimdi doğrusu oldu işte .

Normal morfoloji % 1 >4 (3,0-4,0) yazıyo KIzlar,ama memorialden eşime mesaj gelmiş bugün,şimdi söyledi;testinizde herhangi önemli bir anomali yoktur olarak
Bizim de morfoloji 1, ilk denemede olmadı. İnşallah bu denemede olur

Bizim de morfoloji 1, ilk denemede olmadı. İnşallah bu denemede olur

Canım hemen ona bağlama biliyorsun bütün durumlar bir değil . Sen inşallah bu sefer muradına kavuşursun . Kendinin de arkadaşların da moralini düşürme canım .

Canım hemen ona bağlama biliyorsun bütün durumlar bir değil . Sen inşallah bu sefer muradına kavuşursun . Kendinin de arkadaşların da moralini düşürme canım .
Yok canım morfoloji ye bağlamıyorum çünkü morfoloji 0 olup o kadar çok hamile kalan var ki. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak

Yok canım morfoloji ye bağlamıyorum çünkü morfoloji 0 olup o kadar çok hamile kalan var ki. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak

Evet onlardan birisi de benim :)

Evet gerçekten bu iş nasip işi dr larda biz de ne kadar uğraşsak da can verecek olan Rabbim .

Bide yumurta ve amh ile ilgili soru sormuşsun canım o da kişiye özel bir durum bazen amh ve rezerv çok farklı yönde çıkabiliyor . Bugün yine yazdım çok fazla yumurta herzaman çok kaliteli yumurtalar anlamına gelmiyor öyle düşünme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…