- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Iyi haber gelmis. Morfoloji 1 bile olsa sonucta 100 tane spermden 1 tanesi normal demek. Insallah pozitif guzel haberler alirsiniz..Normal morfoloji % 1 >4 (3,0-4,0) yazıyo KIzlar,ama memorialden eşime mesaj gelmiş bugün,şimdi söyledi;testinizde herhangi önemli bir anomali yoktur olarak
Aynen cnm yapılsa daha iyi olurdu belki daha çok embriyomuz kalırdı ama her şerde bir hayır vardır bol bol fıstık ye diyorm eşime omepayı ve dvitaminini yaklaşık 5aydır içiyor cnm yarın neofortilide alıcam e vitamini dediğin gibi yapay e vitaminleri iyi değilmiş doğal hali en çok brezilya cevizinde varmış brezilya cevizinin faydaları diye bunları yazmışlar ama bayağı pahalı ilaç niyetine yemek gerekiyor 120tl falandı E vitamini açısından çok güçlü bir kaynak olan bu ceviz başlı başına bir E vitamini deposu. tüm faydalarını deneyimlemek için her gün 5-6 tane yiyebilirsiniz. ve doğal selenyum kaynağıymış
Amerika’da yayınlanan Science bilim dergisinde yazan bilimsel bir makaleye göre selenyumun erkeklerde kısırlığı önlediği ortaya çıkmıştır. Araştırma sonuçlarına göre selenyum, proteini harekete geçirerek sperm hücrelerinin oksitlenmesini engelliyor ve kalitesini artırıyor.
Normal morfoloji % 1 >4 (3,0-4,0) yazıyo KIzlar,ama memorialden eşime mesaj gelmiş bugün,şimdi söyledi;testinizde herhangi önemli bir anomali yoktur olarak
Bende de pko yok canım önceki tedavimde rezervin çok iyi süper 10 un üstünde yumurta toplarız demişti doktor 10 yumurta toplanmıştı biraz az gibi gelmişti bana.amh yumurta sayısını gösteriyorsa bi yanlışlık var senin benden daha fazla yumurta toplanmış belki de uygulan sistem farklı bilemedim.amh tam olarak ne demekkiPko yok cnm semra hnm rezervin iyi diyince bende o zaman bilmiyordum hiçbişey iyi beslenmeye çalışıyorum balık yağı arı sütü vs kullandım acaba onlarmı arttırıyor dedim semra hnm rezerv doğuştan gelen bir şey dedi onlar sayısını arttırmaz demişti sende pko mu var amh ın çok iyiymiş maşallah belki buradaki tedavide daha çok yumurta toplanır
Defrent canım morfoloji sıfır yaZmıyo yukarıdaki gibi yazıyo valla çok moralim bozuldu; kötü mü o kadar ya..
Bizim de morfoloji 1, ilk denemede olmadı. İnşallah bu denemede olurNormal morfoloji % 1 >4 (3,0-4,0) yazıyo KIzlar,ama memorialden eşime mesaj gelmiş bugün,şimdi söyledi;testinizde herhangi önemli bir anomali yoktur olarak
Defrent imsi nedir kuzm yaa;ücretli bişey mi;bizim masraflar aldı başını gitti genetik bizi çok yordu maalesef maddi olarak, 13.000 tl set up a verdik şimdi tüp bebek masrafları ;2şer kez pgt yapılacak Of off
Bizim de morfoloji 1, ilk denemede olmadı. İnşallah bu denemede olur
İyi ki varsınızz
Yok canım morfoloji ye bağlamıyorum çünkü morfoloji 0 olup o kadar çok hamile kalan var ki. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacakCanım hemen ona bağlama biliyorsun bütün durumlar bir değil . Sen inşallah bu sefer muradına kavuşursun . Kendinin de arkadaşların da moralini düşürme canım .
Allah büyük canım inşallah bu sefer olurBizim de morfoloji 1, ilk denemede olmadı. İnşallah bu denemede olur
Yok canım morfoloji ye bağlamıyorum çünkü morfoloji 0 olup o kadar çok hamile kalan var ki. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak
Yok canim senin morfoloji 1 degil galiba daha iyi.... sen stres yapma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?