Cnm amh yumurtalık rezervini gösteren testmiş ama ultrasonla görünen rezervle uyumlu olmayabiliyormuş belki sende de böyle bir durum vardırBende de pko yok canım önceki tedavimde rezervin çok iyi süper 10 un üstünde yumurta toplarız demişti doktor 10 yumurta toplanmıştı biraz az gibi gelmişti bana.amh yumurta sayısını gösteriyorsa bi yanlışlık var senin benden daha fazla yumurta toplanmış belki de uygulan sistem farklı bilemedim.amh tam olarak ne demekki
canım benim ilk görüşmemde bizim labaratuvarda amh ve sperm testi yaptırmanız gerekiyor dediler ... ben de o yüzden öyle dedim demek ki istekleri kişiye göre değişiyorCanım benim ilk görüşmem ve tedavim aynı gün başladı, amh istemediler, eşimin önceki sperm testi vardı ayrıca aşılama zamanındaki sonucu da eşimden sperm testi de istemediler. Eksik testlerimi yaptırdım sonrasında,
Benden istemediler mesela iki farklı laboratuar da farklı farklı olmasına rağmen sperm fish istediler rahim filmini tekrar istediler .canım benim ilk görüşmemde bizim labaratuvarda amh ve sperm testi yaptırmanız gerekiyor dediler ... ben de o yüzden öyle dedim demek ki istekleri kişiye göre değişiyor
anladım cnm senın eşinin değerleride bana kötü gelmemişti o yüzden şaşırdım ama hiç üzelme bütü ntedavilerin böyle olacak değil ... ben inanıyorum kı 2. tedavide dondurulacak embriyoların kalacak ... burda bir arkadaşımız vardı@Katrem123 S sinkar maalesef benim durumuma bende şaşırdım yanlış anlaşılmasın ilk denemede tutmamasına değil hiç embriyomun kalmamasına şaşkınım yaşım 33 amh 2.98 semra hnm rezervin çok iyi dedi rahim filmimde vs hiç bir sıkıntı yok kilolu değilim sağlıklıklı besleniyorum yumurta kalitesi için arısütü bal polen omepa dvit vs de kullandım 17yumurtanım 13 tanesi 3.güne kadar 10tanesi 4.güne kadar ulaşmıştı bazıları geriden geliyodu 5.gün 4embriyo blast olmuş 6.günde 1embriyo blast olmuş biranda sayı 10dan 5e düştü yani @Katrem123 anlatmak istediğim sperm kaliteli olursa daha çok embriyomuz 5.güne ulaşır çok yumurta üretiyoruz ama sperm zayıfsa benim gibi oluyor durum bide pgt ye gönderdiğinde elde kaldı 1embriyo pgtye göndermeseydimde Allah korusun 5kez transfer ve tutmama riski olucakmış cnm genetik test raporunu aldım 12.ve14. Kromozomlar mozaik tirozomi 4.ve8.kromozomda azalma 9.kromozomdada parsiyel kromozomal artış varmış bunlar ne demek oluyor bilimsel kısmını bilemiyorum durum bu yani
Amh bana da burda yapılacak dediler ..canım benim ilk görüşmemde bizim labaratuvarda amh ve sperm testi yaptırmanız gerekiyor dediler ... ben de o yüzden öyle dedim demek ki istekleri kişiye göre değişiyor
aynen bana da bu şekilde söylediler spermiyogram ve amh memorialde yapılmalı dendi bizde öyle yaptırmıştıkcanım benim ilk görüşmemde bizim labaratuvarda amh ve sperm testi yaptırmanız gerekiyor dediler ... ben de o yüzden öyle dedim demek ki istekleri kişiye göre değişiyor
evet cnm yumurta ve sperm kalitesi her tedavide değişebiliyor. dr en iyisini bulana kadar devam etmelisiniz pes etmek yok dedi bi aksilik çıkmazsa birkaç ay sonra devam ederim diye düşünüyorum Allah sizden razı olsun çok güzel destek oluyorsunuzanladım cnm senın eşinin değerleride bana kötü gelmemişti o yüzden şaşırdım ama hiç üzelme bütü ntedavilerin böyle olacak değil ... ben inanıyorum kı 2. tedavide dondurulacak embriyoların kalacak ... burda bir arkadaşımız vardıCeylin_naz ilk tedavide embriyo dahil oluşmamıştı tedavisi iptal oldu, transfer aşamasına gelemedi yane ama 2. tedavide hamile kaldı ... Senden de iyi haberler alacagız Allahın izniyle
CANIM merhaba nasılsın tedaviye başladın mi uzun süredir kkda yoktunBenden istemediler mesela iki farklı laboratuar da farklı farklı olmasına rağmen sperm fish istediler rahim filmini tekrar istediler .
Canım bir dahaki ay başlayacağım ama fiyat 7800 olmuş ;(CANIM merhaba nasılsın tedaviye başladın mi uzun süredir kkda yoktun
Transfer+tedavi ilaç hariç fiyat 7800 dimi canımCanım bir dahaki ay başlayacağım ama fiyat 7800 olmuş ;(
Anca para denkleştırdim
Transfer için içinde ilaç yokTransfer+tedavi ilaç hariç fiyat 7800 dimi canım
Transfer+tedavi ilaç hariç fiyat 7800 dimi canımCanım bir dahaki ay başlayacağım ama fiyat 7800 olmuş ;(
Anca para denkleştırdim
2200 de ilaçlar tutsa 10 bin.git gel masrafı dondurma masrafı derken sanırım 13-14 bini buluyorTransfer için içinde ilaç yok
Bizde birde pgt olacak ben İstanbul dayım zaten de raporum var ilaçlar vs bahçeci de baya uygun olur ama memorial i herkes övüyor birde sperm seçerken 8000 kat büyütüyorlarmış2200 de ilaçlar tutsa 10 bin.git gel masrafı dondurma masrafı derken sanırım 13-14 bini buluyor
İndirim isteyin en azından bir 500 tl falan düşüyorlar bizden 400 düşmüştü :)Canım bir dahaki ay başlayacağım ama fiyat 7800 olmuş ;(
Anca para denkleştırdim
Konuşurum sprem fish i eşim yaptırırken cnm onun çıkması da sürer birazİndirim isteyin en azından bir 500 tl falan düşüyorlar bizden 400 düşmüştü :)
Herkese indirim yaparlar mı acabaİndirim isteyin en azından bir 500 tl falan düşüyorlar bizden 400 düşmüştü :)
Çoğu kişiye yapılmıştı fiyatlar burda hep farklı söylenmişti .. 6400 verende oldu 6800 de bi konuşun belki yaparlarHerkese indirim yaparlar mı acaba
Tamam canım teşekkür ederimÇoğu kişiye yapılmıştı fiyatlar burda hep farklı söylenmişti .. 6400 verende oldu 6800 de bi konuşun belki yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?