Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm amh yumurtalık rezervini gösteren testmiş ama ultrasonla görünen rezervle uyumlu olmayabiliyormuş belki sende de böyle bir durum vardır

canım benim ilk görüşmemde bizim labaratuvarda amh ve sperm testi yaptırmanız gerekiyor dediler ... ben de o yüzden öyle dedim demek ki istekleri kişiye göre değişiyor

canım benim ilk görüşmemde bizim labaratuvarda amh ve sperm testi yaptırmanız gerekiyor dediler ... ben de o yüzden öyle dedim demek ki istekleri kişiye göre değişiyor
Benden istemediler mesela iki farklı laboratuar da farklı farklı olmasına rağmen sperm fish istediler rahim filmini tekrar istediler .

anladım cnm senın eşinin değerleride bana kötü gelmemişti o yüzden şaşırdım ama hiç üzelme bütü ntedavilerin böyle olacak değil ... ben inanıyorum kı 2. tedavide dondurulacak embriyoların kalacak ... burda bir arkadaşımız vardı Ceylin_naz ilk tedavide embriyo dahil oluşmamıştı tedavisi iptal oldu, transfer aşamasına gelemedi yane ama 2. tedavide hamile kaldı ... Senden de iyi haberler alacagız Allahın izniyle

aynen bana da bu şekilde söylediler spermiyogram ve amh memorialde yapılmalı dendi bizde öyle yaptırmıştık

evet cnm yumurta ve sperm kalitesi her tedavide değişebiliyor. dr en iyisini bulana kadar devam etmelisiniz pes etmek yok dedi bi aksilik çıkmazsa birkaç ay sonra devam ederim diye düşünüyorum Allah sizden razı olsun çok güzel destek oluyorsunuz

2200 de ilaçlar tutsa 10 bin.git gel masrafı dondurma masrafı derken sanırım 13-14 bini buluyor
Bizde birde pgt olacak ben İstanbul dayım zaten de raporum var ilaçlar vs bahçeci de baya uygun olur ama memorial i herkes övüyor birde sperm seçerken 8000 kat büyütüyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…