Evet yaparlar isteHerkese indirim yaparlar mı acaba
6 aylık isteniyor en geçKızlar ben şimdi eskiden kalan bütün testlerimizi götüreceğim. SMS ile istenilen testleri yaptırmadım 2 yıl önceki testleri götüreceğim. Sıkıntı olur mu ki sonuçta bu ilk görüşme olacak. Tekrar istediği testler olduğunda yaptırsam olur herhalde
Peki o testleri ilk görüşmede yapmak şart mı??6 aylık isteniyor en geç
Sağlık ocağında yapıyorlar cnm
Onlara bakıp iyi yönlendirir tmm seni ultrason a da alacaklar ama tüm verilerle gidersen net yönlendirme olur yoksa testleri yaptır yolla derler dr lara ulaşmak biraz zor cnm ilk seferde olursa çok iyi olur randevun ne zamanPeki o testleri ilk görüşmede yapmak şart mı??
Ultrasonu duymamıştım yeni öğrendim. Bizde problem genel olarak sperm morfolojisi canım eşim gidince test yaptıracak. Bende şuana kadar bi problem yoktu eğer test istenirse bir ay geç başlarım.Randevum cuma günüOnlara bakıp iyi yönlendirir tmm seni ultrason a da alacaklar ama tüm verilerle gidersen net yönlendirme olur yoksa testleri yaptır yolla derler dr lara ulaşmak biraz zor cnm ilk seferde olursa çok iyi olur randevun ne zaman
Semra hanım bana çatal da ultrason la bakmıştı istenen testleri götürdüm oda zaten test ekledi ama msjla gelenleri yaptırıp gittim öyle yaparsın cnm yaptırıp mail atarsın orayaUltrasonu duymamıştım yeni öğrendim. Bizde problem genel olarak sperm morfolojisi canım eşim gidince test yaptıracak. Bende şuana kadar bi problem yoktu eğer test istenirse bir ay geç başlarım.Randevum cuma günü
Tamam canım öyle yaparım bende öyle düşünmüştüm.o testleri yaptırmak için adetli olmak gerekiyor mu ki canımSemra hanım bana çatal da ultrason la bakmıştı istenen testleri götürdüm oda zaten test ekledi ama msjla gelenleri yaptırıp gittim öyle yaparsın cnm yaptırıp mail atarsın oraya
Amh adet in 3. GünüTamam canım öyle yaparım bende öyle düşünmüştüm.o testleri yaptırmak için adetli olmak gerekiyor mu ki canım
Prolaktin , tam kan sayımı, rubella vs yazıyor. Bende ilk tedavide ilk muayene oldum rubelle tam kan sayımı tedaviye başlayınca götürmüştüm doktor bakmadı bileAmh adet in 3. Günü
Fsh lh falan öyle biliyorum diğerleri neydi cnm ?
Tam sayım ı yarın sağlık ocağında yaparsınProlaktin , tam kan sayımı, rubella vs yazıyor. Bende ilk tedavide ilk muayene oldum rubelle tam kan sayımı tedaviye başlayınca götürmüştüm doktor bakmadı bile
Adetim yeni bitti randevuyu da yeni aldımTam sayım ı yarın sağlık ocağında yaparsın
Rubella ıgg mı cnm antikor oluşmuşsan 2 sene önceki yeterli
Prolaktin adetliyken miydi unuttum cnm
Başlanır cnm tedirgin olma tatlımAdetim yeni bitti randevuyu da yeni aldımyani o testleri şimdi yaptıramacağım. Bu gittiğimde ultırasyonla muayene etse, eşim de test yaptırsa bi sonraki adetimle hem testleri yaptırsam hemde tedaviye başlanır mı ki. Ay tedirgin oldum
Sağol canım ya allah razı olsun tüm sorularımı cevapladın. Bu ikinci tedavim ama unutmuşum çoğu şeyi panik oldum. Aniden tekrar başlamaya karar verdik. Aslında ben bu sene sonu gibi düşünüyordum. Herşeyde vardır bir hayır. Sen ne aşamadaydın canımBaşlanır cnm tedirgin olma tatlım
Başarısız bir denemem var Ben de bütçe oluşturuyorum işte cnm 10 gün sonra adet im ikinci adetle olacak ama indirim olmazsa kötü olacak konuştum Menekşe hnm la elini çabuk tut dedi .Sağol canım ya allah razı olsun tüm sorularımı cevapladın. Bu ikinci tedavim ama unutmuşum çoğu şeyi panik oldum. Aniden tekrar başlamaya karar verdik. Aslında ben bu sene sonu gibi düşünüyordum. Herşeyde vardır bir hayır. Sen ne aşamadaydın canım
Neden çabuk ol dedi, problem neydi canım sizde. Dondurulmuş var mıydı. Benim ilk tedavimde hiç kalmadı. Yeni bi tedavi olacakBaşarısız bir denemem var Ben de bütçe oluşturuyorum işte cnm 10 gün sonra adet im ikinci adetle olacak ama indirim olmazsa kötü olacak konuştum Menekşe hnm la elini çabuk tut dedi .
Yok cnm muhasebeci o indirim için dedi oNeden çabuk ol dedi, problem neydi canım sizde. Dondurulmuş var mıydı. Benim ilk tedavimde hiç kalmadı. Yeni bi tedavi olacak
Translasyon ne canım, doktor mu istedi nasıl öğrendinizYok cnm muhasebeci o indirim için dedi o
Dondurulmuşlarım yok başka merkezde yaptım 3.güne 9 embriyo gitti 4. Gün gelişimleri durdu biri 6. Güne gitti oda sağlıksızdı bizim eşimde translasyon var
İnsanda bulunan 23 çift kromozom ın bir parçası nin kopup diğerime yapışması 2 düşüğüm bir erken doğumum var değişik genetik bir problem cnm erken Doğum sonrası genetik dr a giderek öğrendikTranslasyon ne canım, doktor mu istedi nasıl öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?