Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım o zaman pgt yapmak gerekiyor heralde. AMA demekki gebe kalabiliyorsun canım bu çok iyi bişi. Bu tedavinde sağlıklı embriyoların olup tutunsun inşallah canım.yaş kaçtı

Anladım canım o zaman pgt yapmak gerekiyor heralde. AMA demekki gebe kalabiliyorsun canım bu çok iyi bişi. Bu tedavinde sağlıklı embriyoların olup tutunsun inşallah canım.yaş kaçtı
İnş cnm
36 yaşındayım

Merhaba bir sorun gormezlerse baslarlar. Ama adetin 2. Gunu yapilan hormon testleri senin yumurta rezervin hakkinda bilgi veriyor yaptirsan iyi olurdu bugun adetinin kacinci gunu.

Merhaba bir sorun gormezlerse baslarlar. Ama adetin 2. Gunu yapilan hormon testleri senin yumurta rezervin hakkinda bilgi veriyor yaptirsan iyi olurdu bugun adetinin kacinci gunu.
Bugün 3.günümdü canım. Ulturasyonda yumurtalık rezervi anlaşılmaz mı ki.isterlerse tabi yaptıracağım bi sonraki adetimle. Hiçbir şeyi atlamak istemiyorum

Canim mesajlari yeni okudum om gorumede istenen testlerde hic adetin 2. Gunu olan testler yok en azindan benimkilerde yoktu tsh t4 prolaktin amh antihbs kan grubu hcv hbsag vs istenmişti bunların hicbiri adetin ikinci gunu istenmiyor ama mesela prolaktinin yuksektir atıyorum tedaviye baslayana kadar ilac kullanir dusurursun tsh yuksektir olac baslanir yada bu testleri goruo ekstra baska biseyler istenebilir bu yuzden on gorusmeye giderken istenen testleri yaptırıp götürursun zaman tasarrufu yapmis olursun. Ayrica esin sperm testi verecek ya merkez 15.30 dan sonra bunu kabuk etmiyor saat 11den oncede almiyor yani 11.00-15.30 arasi verebiliyorsunuz randevu saatini ona gore ayarlamalisin biz on gorusme icin saat 2 ye randevu almıştık ama biraz gec girip gorusme uzun surunce sperm testini o gun veremedik bunlari hesaplayin canim muayene öncesinde de verdirtmediler söylemiştim bankoya kabul etmemislerdi tedaviye baslayinca yaptirdik bizde

Bizim randevu da saat 2 de.o zaman ben bidahaki ay başlayamayacağım. Çünkü yeni hiçbir testimiz yok.randevuyu bugün aldım cumaya.sanırım testler için benim tedavi uzayacak

Bizim randevu da saat 2 de.o zaman ben bidahaki ay başlayamayacağım. Çünkü yeni hiçbir testimiz yok.randevuyu bugün aldım cumaya.sanırım testler için benim tedavi uzayacak
Istenen testlerin hepsini yarin yaptirabilirsin canim yada sonrasinda yaptırıp mail atabilirsin ama elinde olunca daha iyi oluyor ben mesela rahim filmimi cektirememistim adetim bitmemisti on gorusmeye gittigimizde bana opudan sonrada çektirebilirsin zaten dondurulmus olacak dediler kolaylik sagliyorlar sen en azindan yarin prolaktin tsh t4 ve tam kan sayimi (hemogram) yaptir cuma götür

Benim rahim filmim var canım önceki tedavimden. Dediğin gibi yapayım. Maille kabul ediliyorsa iyi olur, amh sağlık ocağında yapılıyor mu acaba

Benim rahim filmim var canım önceki tedavimden. Dediğin gibi yapayım. Maille kabul ediliyorsa iyi olur, amh sağlık ocağında yapılıyor mu acaba
Yok canim yapılmıyor genelde üniversite hastaneleri ve ozeller yapiyor onu bence memorialde yaptirman daha iyi olur hem fiyati uygun bircok yere gore hemde kendileri guvenmeyip bi daha yaptirmak zorunda kalmazsin birileri 100 tl yazmis ben buralarda hep 200 civari sormustum en son 125 tl yapan bir yer bulup orada yaptirdim birde sonucu kendileride takip ediyorlar sanirim bir daha bildirmeyle ugrasmamis olursun

Bugün 3.günümdü canım. Ulturasyonda yumurtalık rezervi anlaşılmaz mı ki.isterlerse tabi yaptıracağım bi sonraki adetimle. Hiçbir şeyi atlamak istemiyorum
İlk görüşmeye gelirken adetle istenen testler yok rutin size ve eşinize ait testler isteniyor;ben de yarısını yaptırıp gitmiştim;eksik olanları ilk görüşmeden sonraki zamanlarda yaptırıp bir sonraki görüşmeye gelirken yanımda getirip dosyama ekletmiştim;sıkma canını canım;zaten ilk görüşmede senden istedikleri ek bir şey varsa söyleyip istiyorlar; ama rahim filmi ve sperm testini tam tedaviye karar verip zaman planlayınca söylediler bize;herkese gerek görüyorlar mı bu ikisini bilemiyorum; sen elinde ne testlerin varsa özellikle tarihlerini fosforlu kalemle çiz öyle götür yanında canım,doktorlar karar versin

Ücret konusuna gelince evet bize de 7800 denildi;yolda bir kez artıyor sanırım ücretler ama yıl sonu yıl başı değil yolun bu zamanları değişiyormuş;bize de denk geldi

Hadi ya ne çabuk bi milyar arttı böyle ya .çok hızlı zam yapıyorlar . Sen daha önce görüştüğünü için indirim yapmadılar mi ? Nasıl bir yol izleyecekler ?
Günaydın canım
Bu ya da bir daha ki adetim olursa indirim olacak inşallah canım eşimi bekliyorum işte tatlım daha o sprem fish verecek

Kızlar ya 33gün oldu adet olamadm ağrm var bir haftadr ama olamyorm soğan suyu kekik çayı dereotu suyu herşeyi denedm içince ağrm olyo aonra tık yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…