Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ilacli transfer olan arkadaşlar birsey sormak istiyorum bugun transfer icin ikinci kontrolum vardi rahim kalinligi 10 mm idi ben bugun transfer icin gun verirler diye bekliyordum ama bana pazartesi tekrar kontrol dediler birde kan testlerini istediler bi anda sasirdim bir daha kontrol olmaz diye dusunuyordum baskin folikulde yoktu muayenede neden istendi tekrar kontrol anlamadim hic boyle olaniniz oldumu strese soktum kendimi sacma sapan

ARkadaşlar rahim filmi ücreti ecdomar da ne kadar bilen var mı

ARkadaşlar rahim filmi ücreti ecdomar da ne kadar bilen var mı
550 tiydi en son fındıkzade de Hekimoğlu 230 tlymiş cnm ben de yeni başka yerde çektirdim 600 du özel sigorta indirimi oldu özel sigorta n varsa orda 600 ken 170 e düşüyor

Evet cnm naturel transferdi ikinci cizgi cikti ilacin etkisi olabilirmiki aceba
Anladm cnm bnde öğrendğmde 5 veya 6.gündü poztd çkmştı bnce var ama yrn tekrar yap ben dayanamayp erkenden kan testine başlamştmilk sonuç 36 idi rabbim hakkınd ahayırlısını versn

Sitrest yapma tatlım
Bazen tekrar görmek isteyebiliyorlar
Ben uzaktan takip olmuştum ona rağmen 3. kontrol istediler
Halbuki ilk tüp de 2 kez kontrol olmuştum uzaktan takip olduğu halde

Sitrest yapma tatlım
Bazen tekrar görmek isteyebiliyorlar
Ben uzaktan takip olmuştum ona rağmen 3. kontrol istediler
Halbuki ilk tüp de 2 kez kontrol olmuştum uzaktan takip olduğu halde
Bense uzaktan takip yaptiriyorum canim belkide ondan dolayidir son bi kez daha teyit etmek istiyorlar zaten kontrol olmasaydida transferi haftaya cumartesi yada pazar diye bekliyordum ama kontrol diyince acaba biseyler yanlismi oldu dedim sagol cevapladığın icin Allah razi olsun

Naturel mi senin canım

Transfer günün değişmez merak etme
Sadece en iyisini yapmak istiyorlar o kadar
Rabbim cümlemizden razı olsun
Sonu güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…