Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
İş yerleri yaptırıyor genel yaşam gibi özel sağlık sigortası özel hastaneler de kullanılıyor ya oÖzel sigorta ne canım ?
Yok ilacli canimNaturel mi senin canım
Amh saglik ocaginda yokBenim rahim filmim var canım önceki tedavimden. Dediğin gibi yapayım. Maille kabul ediliyorsa iyi olur, amh sağlık ocağında yapılıyor mu acaba
Bilmiyorum kuzum bizim yoktu o yüzüden hic orasini sormadikSigorta olunca indirim oluyor mu acaba
Ben sordum indirim yapmıyorlarBilmiyorum kuzum bizim yoktu o yüzüden hic orasini sormadik
Merhaba menekse hanımla fiyat konusup anlaşma yapsaydin en azindan zamdan etkilenmezsin. Ben oyle yaptim birdahaki adetimle baslicamGünaydın canım
Bu ya da bir daha ki adetim olursa indirim olacak inşallah canım eşimi bekliyorum işte tatlım daha o sprem fish verecek
Ben de öyle diyorum ama işte eşimi bekliyorum terslik çıkarsa diyeMerhaba menekse hanımla fiyat konusup anlaşma yapsaydin en azindan zamdan etkilenmezsin. Ben oyle yaptim birdahaki adetimle baslicam
Amh gerek yokAmh saglik ocaginda yok
ben ecdomar da rahim filmi çektireceğim ağrılı oluyor mu acaba.benim önceki testtte genel anestezi uygulanmıştı.snırım burda anestezisiz oluyor muş .Ben aralikta cektirdim canim 550 liraydi
Sen nerede çektirdin özel sigorta ile filmi canım? Aklımda olsun benim de. 570 lira olmuş echomar da. 4 kere çektirdim, 5 de gerekecek bi sorayım dedim:)Ben sordum indirim yapmıyorlar
Niye o kadar çektirdin canım ağrılı oluyor mu anestezi falan nasıl oluyorSen nerede çektirdin özel sigorta ile filmi canım? Aklımda olsun benim de. 570 lira olmuş echomar da. 4 kere çektirdim, 5 de gerekecek bi sorayım dedim:)
Benim hikayem uzun, o yüzden biraz fazla gerekti. Ağrı olmuyor echomar da rahat olabilirsinNiye o kadar çektirdin canım ağrılı oluyor mu anestezi falan nasıl oluyor
Yeniyüzyıl Gop ta benim arkamdan başka koz girdi o 600 tl ödedi aynı işlem özel sigorta olunca 170 tlSen nerede çektirdin özel sigorta ile filmi canım? Aklımda olsun benim de. 570 lira olmuş echomar da. 4 kere çektirdim, 5 de gerekecek bi sorayım dedim:)
Peki doktor vs yazması gerekiyor mu yoksa direk çektirirken de indirim yaparlar mı?Yeniyüzyıl Gop ta benim arkamdan başka koz girdi o 600 tl ödedi aynı işlem özel sigorta olunca 170 tl
Dr a gidince yazıyor cnm zatenPeki doktor vs yazması gerekiyor mu yoksa direk çektirirken de indirim yaparlar mı?
Kaç dk sürüyor canım anestezi uygulanmıyor dimi, diğer sayfalarda ağrılı oldu yazmışlar korktum:/Benim hikayem uzun, o yüzden biraz fazla gerekti. Ağrı olmuyor echomar da rahat olabilirsin
Ben devlette yaptırdım ama onlar isterse bir form var dolduruyorlarARkadaşlar memorial da genetikten randevu alan var mı ücret veriliyor mu,test yaptıranlar genetikle ilgili nerede yaptırdınız, süreç nasıl
Memorialde ki genetik bölümünden randevu alınca ücret veriliyor mu doktor yönlendirdiğindeBen devlette yaptırdım ama onlar isterse bir form var dolduruyorlar
Eşimden genetik sperm fish istediler ben de aradım mail attım önce konuştum uzun uzun anlattı genetikçi hoca
Onu bilmiyorum ama zaten gerekli testlere yönlendirirler ben aradım uzun uzun anlatmıştı hocaMemorialde ki genetik bölümünden randevu alınca ücret veriliyor mu doktor yönlendirdiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?