Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Günaydın canım
Bu ya da bir daha ki adetim olursa indirim olacak inşallah canım eşimi bekliyorum işte tatlım daha o sprem fish verecek
Merhaba menekse hanımla fiyat konusup anlaşma yapsaydin en azindan zamdan etkilenmezsin. Ben oyle yaptim birdahaki adetimle baslicam

Merhaba menekse hanımla fiyat konusup anlaşma yapsaydin en azindan zamdan etkilenmezsin. Ben oyle yaptim birdahaki adetimle baslicam
Ben de öyle diyorum ama işte eşimi bekliyorum terslik çıkarsa diye

Sen nerede çektirdin özel sigorta ile filmi canım? Aklımda olsun benim de. 570 lira olmuş echomar da. 4 kere çektirdim, 5 de gerekecek bi sorayım dedim:)
Niye o kadar çektirdin canım ağrılı oluyor mu anestezi falan nasıl oluyor

Sen nerede çektirdin özel sigorta ile filmi canım? Aklımda olsun benim de. 570 lira olmuş echomar da. 4 kere çektirdim, 5 de gerekecek bi sorayım dedim:)
Yeniyüzyıl Gop ta benim arkamdan başka koz girdi o 600 tl ödedi aynı işlem özel sigorta olunca 170 tl

ARkadaşlar memorial da genetikten randevu alan var mı ücret veriliyor mu,test yaptıranlar genetikle ilgili nerede yaptırdınız, süreç nasıl

ARkadaşlar memorial da genetikten randevu alan var mı ücret veriliyor mu,test yaptıranlar genetikle ilgili nerede yaptırdınız, süreç nasıl
Ben devlette yaptırdım ama onlar isterse bir form var dolduruyorlar
Eşimden genetik sperm fish istediler ben de aradım mail attım önce konuştum uzun uzun anlattı genetikçi hoca

Ben devlette yaptırdım ama onlar isterse bir form var dolduruyorlar
Eşimden genetik sperm fish istediler ben de aradım mail attım önce konuştum uzun uzun anlattı genetikçi hoca
Memorialde ki genetik bölümünden randevu alınca ücret veriliyor mu doktor yönlendirdiğinde

Memorialde ki genetik bölümünden randevu alınca ücret veriliyor mu doktor yönlendirdiğinde
Onu bilmiyorum ama zaten gerekli testlere yönlendirirler ben aradım uzun uzun anlatmıştı hoca

Bi erkekte genetik problemlerin olması çocuğunun olmayacağı anlamına mı gelir ARkadaşlar.genetik problemi olanlar var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…