Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Yooo cnm nerden çıkardın benim eşimde var kayıplarımız var ama böyle genetik problemi olan çok kişi çocuk sahibi oldular korkmaBi erkekte genetik problemlerin olması çocuğunun olmayacağı anlamına mı gelir ARkadaşlar.genetik problemi olanlar var mı??
Ne stresli bu işler yaYooo cnm nerden çıkardın benim eşimde var kayıplarımız var ama böyle genetik problemi olan çok kişi çocuk sahibi oldular korkma
İlk muayene ücretsiz zaten sonrada tüp bebek paketi oluyorNe stresli bu işler yamuayene ücreti memorial de ne kadar biliyor musunuz
Mesela genetik doktora yönlendirirlerse ücret ödüyor muyuz bunu merak ettim.istedikleri testler başka bir yerde yapılır ama genetikten randevu alırsak nasıl olur acabaİlk muayene ücretsiz zaten sonrada tüp bebek paketi oluyor
Ben Semra hanıma muayene oldum birşey ödemedim
Sorma cnm midem ağrıyor gezdim biraz evde hep aklımda
Canım Semra hoca genetik dr u gibi ona git konuş demiyorlar sen özellikle konuşmak istersen ücretsiz muayene yi bilmem bir sıkıntı görürse özellikle orda test istiyor sperm fish burda olacak dedi sizin genetikleri isterse dışarda da olurdaMesela genetik doktora yönlendirirlerse ücret ödüyor muyuz bunu merak ettim.istedikleri testler başka bir yerde yapılır ama genetikten randevu alırsak nasıl olur acaba
Sperm fish ne testi canım. Kaçıncı tedaviydi senin yaş kaçtıCanım Semra hoca genetik dr u gibi ona git konuş demiyorlar sen özellikle konuşmak istersen ücretsiz muayene yi bilmem bir sıkıntı görürse özellikle orda test istiyor sperm fish burda olacak dedi sizin genetikleri isterse dışarda da olurda
Onlar yönlendirme yapar tatlım
Canım özelden yanıtlarım istersen burayı çok meşgul etmeyelim diğer arkadaşlara haksızlık olmasın yazdıkları arada kalmasınSperm fish ne testi canım. Kaçıncı tedaviydi senin yaş kaçtı
Canım bende ecomarda çektirdim aynı transfer işlemi gibi hiç ağrın falan olmuyo rahat olKaç dk sürüyor canım anestezi uygulanmıyor dimi, diğer sayfalarda ağrılı oldu yazmışlar korktum:/
Keşke bunu özelden yazsaydın niye azarlıyorsunuz milletin içinde çok rencide edici yazmışsınız .Lütfen arkadaşlar bu forumu her aklınıza geleni sormak için kullanmayın bunun için google da kullanabilirsiniz bazı şeyleri de hastaneden öğrenin lütfen bilgi kirliliği ve kafa karışıklığı oluyor istenen testleri zaten mail atıyorlar gerekli açıklamaları yapıyorlar ve sırf iki kişi uzun uzun yazışacaksanız da özelden yazın şahsen ben rahatsız oluyorum burda kimse kimseye akıl hocalığı yapmak zorunda değil hepimizin kafasına takılanlar oluyor soruyoruz paylaşıyoruz tabiki ama cılkını çıkarmadan insanları bıktırmamaya özen göstererek yapıyoruz benim nacizane fikrim budur
Herkes kendine yakışanı yapar sende yapmışsın. Al senin olsun burası.umarım herşey istediğin gibi olur.Ben sana yazmadım cnm bunu sen zaten arkadaşa belirtmişsin bu ince düşüncen için tşk ederim hatta üzerine alınma diye özelden şimdi sana yazıyodum fakat özel msj bölümün aktif değildi yazamadım kimseyi rencide etmek değil amacım burada hepimiz çok hassasız ve sinirlerimiz yıpranmış durumda maalesef bu yüzden daha duyarlı olunması taraftarıyım susayım susayım dedim ama artık uyarma gereği hissettim
Balım neden naturel istemedilerBilmiyorum kuzum bizim yoktu o yüzüden hic orasini sormadik
Ben opu sonrasi adette lucrin depot oldum bu yuzden yumurtlamam ve hormonlarim baskilandi adet olmayacagim icinde transfer icin estrojeni disaridan takvuye yaparak rahimi kalinlastiriyoruz yani benimki biraz daha farkli oldu canim ondan böyleBalım neden naturel istemediler
Anladım Balım zaten ilaçlı da güzel kalınlaşıyor Allah'ın izniyle. Hadi hayırlı güzel sonuçlarla dön inşaAllah canımBen opu sonrasi adette lucrin depot oldum bu yuzden yumurtlamam ve hormonlarim baskilandi adet olmayacagim icinde transfer icin estrojeni disaridan takvuye yaparak rahimi kalinlastiriyoruz yani benimki biraz daha farkli oldu canim ondan böyle
Genetige ücret ödenmiyor seni kim yönlerndirdi doktorunmuMesela genetik doktora yönlendirirlerse ücret ödüyor muyuz bunu merak ettim.istedikleri testler başka bir yerde yapılır ama genetikten randevu alırsak nasıl olur acaba
Evet canım doktor yönlendirdi.ilk tedavim olumsuz olunca bakmakta fayda var dedi.ayrıca cevabın için teşekkür ederim.Genetige ücret ödenmiyor seni kim yönlerndirdi doktorunmu
Bizide doktor yönlendir sekreter genetiği aradı randevu aldı canım öyle gittik murat bey herelde genetik doktoru veya mehmetEvet canım doktor yönlendirdi.ilk tedavim olumsuz olunca bakmakta fayda var dedi.ayrıca cevabın için teşekkür ederim.
Evet canım bizi de Murat beye yönlendirdi.cnım bazı ARkadaşlar kendileri dışında başkaları yazınca rahatsız oluyor. Ben sana özelden yazayımBizide doktor yönlendir sekreter genetiği aradı randevu aldı canım öyle gittik murat bey herelde genetik doktoru veya mehmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?