Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bi erkekte genetik problemlerin olması çocuğunun olmayacağı anlamına mı gelir ARkadaşlar.genetik problemi olanlar var mı??
Yooo cnm nerden çıkardın benim eşimde var kayıplarımız var ama böyle genetik problemi olan çok kişi çocuk sahibi oldular korkma

Ne stresli bu işler ya muayene ücreti memorial de ne kadar biliyor musunuz
İlk muayene ücretsiz zaten sonrada tüp bebek paketi oluyor
Ben Semra hanıma muayene oldum birşey ödemedim
Sorma cnm midem ağrıyor gezdim biraz evde hep aklımda

İlk muayene ücretsiz zaten sonrada tüp bebek paketi oluyor
Ben Semra hanıma muayene oldum birşey ödemedim
Sorma cnm midem ağrıyor gezdim biraz evde hep aklımda
Mesela genetik doktora yönlendirirlerse ücret ödüyor muyuz bunu merak ettim.istedikleri testler başka bir yerde yapılır ama genetikten randevu alırsak nasıl olur acaba

Mesela genetik doktora yönlendirirlerse ücret ödüyor muyuz bunu merak ettim.istedikleri testler başka bir yerde yapılır ama genetikten randevu alırsak nasıl olur acaba
Canım Semra hoca genetik dr u gibi ona git konuş demiyorlar sen özellikle konuşmak istersen ücretsiz muayene yi bilmem bir sıkıntı görürse özellikle orda test istiyor sperm fish burda olacak dedi sizin genetikleri isterse dışarda da olurda
Onlar yönlendirme yapar tatlım

Sperm fish ne testi canım. Kaçıncı tedaviydi senin yaş kaçtı

Sperm fish ne testi canım. Kaçıncı tedaviydi senin yaş kaçtı
Canım özelden yanıtlarım istersen burayı çok meşgul etmeyelim diğer arkadaşlara haksızlık olmasın yazdıkları arada kalmasın

Lütfen arkadaşlar bu forumu her aklınıza geleni sormak için kullanmayın bunun için google da kullanabilirsiniz bazı şeyleri de hastaneden öğrenin lütfen bilgi kirliliği ve kafa karışıklığı oluyor istenen testleri zaten mail atıyorlar gerekli açıklamaları yapıyorlar ve sırf iki kişi uzun uzun yazışacaksanız da özelden yazın şahsen ben rahatsız oluyorum burda kimse kimseye akıl hocalığı yapmak zorunda değil hepimizin kafasına takılanlar oluyor soruyoruz paylaşıyoruz tabiki ama cılkını çıkarmadan insanları bıktırmamaya özen göstererek yapıyoruz benim nacizane fikrim budur

Keşke bunu özelden yazsaydın niye azarlıyorsunuz milletin içinde çok rencide edici yazmışsınız .
Kimse kimseye akıl hocalığı yapmıyor çok kırıcısınız zaten ben de özel yazışalım dedim

Ben sana yazmadım cnm bunu sen zaten arkadaşa belirtmişsin bu ince düşüncen için tşk ederim hatta üzerine alınma diye özelden şimdi sana yazıyodum fakat özel msj bölümün aktif değildi yazamadım kimseyi rencide etmek değil amacım burada hepimiz çok hassasız ve sinirlerimiz yıpranmış durumda maalesef bu yüzden daha duyarlı olunması taraftarıyım susayım susayım dedim ama artık uyarma gereği hissettim

Herkes kendine yakışanı yapar sende yapmışsın. Al senin olsun burası.umarım herşey istediğin gibi olur.

Balım neden naturel istemediler
Ben opu sonrasi adette lucrin depot oldum bu yuzden yumurtlamam ve hormonlarim baskilandi adet olmayacagim icinde transfer icin estrojeni disaridan takvuye yaparak rahimi kalinlastiriyoruz yani benimki biraz daha farkli oldu canim ondan böyle

Ben opu sonrasi adette lucrin depot oldum bu yuzden yumurtlamam ve hormonlarim baskilandi adet olmayacagim icinde transfer icin estrojeni disaridan takvuye yaparak rahimi kalinlastiriyoruz yani benimki biraz daha farkli oldu canim ondan böyle
Anladım Balım zaten ilaçlı da güzel kalınlaşıyor Allah'ın izniyle. Hadi hayırlı güzel sonuçlarla dön inşaAllah canım

Bizide doktor yönlendir sekreter genetiği aradı randevu aldı canım öyle gittik murat bey herelde genetik doktoru veya mehmet
Evet canım bizi de Murat beye yönlendirdi.cnım bazı ARkadaşlar kendileri dışında başkaları yazınca rahatsız oluyor. Ben sana özelden yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…