Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hanımlar,
topik herkesin topiği, aklınıza takılan soruları, tedavi sürecinde yaşadığınız sorunları paylaşıp birbirinize destek olmak, aynı şeyleri yaşayan, hisseden kadınlar olarak birbirinize yarenlik edin diye açılan bir topikte kırıcı olmayınız lütfen.

Sevgili dert ortaklarım sizlere birsey sormal istiyorum burda da omumuştum ama cok arastırdım kesin bir sonuca varamadım. Ilaclı transferde bant,kortizon ve crinone jel ve folik asit kullanılıyor anladıgım kadarı ile ama daha öncesinde embriyoları tutunup düşük yapanlar için önlem amaçlı bazı merkezlerde transfer sonrası tutarsa proluton depot igne veriliyormus. Memorialde uygulanıyor mu? Yada bu konuda bir fimri olan var mı? Cevaplarınız icin simdisen tesekkürler

Memorial bu tarz şeyleri pek gerekli görmüyor ekstra birşey vermiyorlar . Açıkçası aktif kanama haricinde bende gerekli olduğunu düşünmüyorum şahsi fikrim .

benim ilaçlı olmuştu transferim. sadece estrofem crinone jel ve folik asit kullandım. Tutunmadan sonra herhangi bir sıkıntım olmadı. İğne kullanmadım. Burdan okuduğum kadar pek iğne veren bir hastsne değil. Tutunmadan sonra sıkıntı yaşayanlar gittikleri diğer kadın doğumcular tarafından iğne kullandırılıyırlar.

Memorial bu tarz şeyleri pek gerekli görmüyor ekstra birşey vermiyorlar . Açıkçası aktif kanama haricinde bende gerekli olduğunu düşünmüyorum şahsi fikrim .

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için :)

Proluton depot ve progestan iğneleri progesteron hormon iğneleri. Burda progesteron için crinone jel kullanılıyor. Arkadaşlar cevap vermişler ama yine de izah etmek istedim.

Çok şükür iyiyim teşekkür ederim.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? Maşallah 10 haftalık olmuşsunuz :)
ewt cnm 10 haftalık oldum en son 7+2 de gittim kanamam olmuştu, ama bebeğin durumu gayet iyi dedi doktor ... ben de iyiym mide bulantım yok, kendimi iyi hissediyorum :) sen ne yapmayı düşünüyorsun? ne zaman başlıyacaksın tedaviye?

Maşallah diyelim :) Ben tedavideyim şu anda. Dua beklerim hamile arkadaşlarımdan özellikle :)

Transferden öncede bu ilaçlarımı kullandınız birde estrofem tablet mi bant mı

Arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim daha doktora gitmedim tsh testi ben yaptırmadım daha gidince doktor yapar dimi önemliymiş baya tedaviye başlamadan önce 2.9 falandı benim hamilelikte 2,5 altında olması lazımmış bilgisi olan varmı acaba

Sanirim gebelde kalp atisini gordukten sonra rutin genelik testlerini istiyor doktorlar. Eger hala o civarlardaysa buyuk ihtimal ilac baslatirlar canim benim ilk gebeligimde o civarlardaydi gebelik olusunca baslamistim bunda daha tedavuye baslamadan 4 kusur olunca oncesinde basladim

Arkadaşlar ya aklıma bir şey takıldı; biz tedaviye yeni başladık,başlamadan önce ilaçlar 1500-2000 tl civarı tutar demişlerdi fakat daha şimdiden 3 gonal-f, 3 kıvıran ve 3 cetrotide ye 1375 tl verdik ve dün başladım iğnelere ben; gonal-f i 375 ten vurun diye mesaj attılar bana..Pazar günü kontrolüm var;pazar kapalı olur diye Cumartesi’den yine gonal-f alın dediler eczaneden...daha 4 günlük süreçte 1600 civarı vermiş oluyoruz böylece... bu 12 günlük süreçte benim ilaç masraflarım hep böyle mi olacak, bütçemizi de ona göre ayarlamıştık açıkçası.. Bilgisi olan aydınlatabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…