- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
İlaç dozları kullanım süresi kişiden kişiye tedaviden tedaviye farkediyor. Ben ilk tedavimde 4 gonalf 4 cetrotide kullanmıştım 2.de 6 gonal f 6 cetrotide. Dolayısıyla ilaç maliyeti de değişken oluyor. 3 kutuyu bitirmeden tedaviyi tamamlayan arkadaşlar da var. Tedaviye başlarkenki hormon değerleri AF sayısı amh değeri bunda etkili. sonraki kontrollerdeki yumurtalıkların ılaca vereceği cevaba göre de dozlar ve süre belirleniyor. İnşallah bol bol dolu dolu sağlıklı yumurtaların olur.Arkadaşlar ya aklıma bir şey takıldı; biz tedaviye yeni başladık,başlamadan önce ilaçlar 1500-2000 tl civarı tutar demişlerdi fakat daha şimdiden 3 gonal-f, 3 kıvıran ve 3 cetrotide ye 1375 tl verdik ve dün başladım iğnelere ben; gonal-f i 375 ten vurun diye mesaj attılar bana..Pazar günü kontrolüm var;pazar kapalı olur diye Cumartesi’den yine gonal-f alın dediler eczaneden...daha 4 günlük süreçte 1600 civarı vermiş oluyoruz böylece... bu 12 günlük süreçte benim ilaç masraflarım hep böyle mi olacak, bütçemizi de ona göre ayarlamıştık açıkçası.. Bilgisi olan aydınlatabilir mi
İlaç yazdırmak için aile hekimine falan gidersen yaptirabilirsin.Arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim daha doktora gitmedim tsh testi ben yaptırmadım daha gidince doktor yapar dimi önemliymiş baya tedaviye başlamadan önce 2.9 falandı benim hamilelikte 2,5 altında olması lazımmış bilgisi olan varmı acaba
Teşekkür ederim :) sen de takvim yapsan da sayfada gördükçe içimiz açılsa :) senin nasıl gidiyo kaç haftalık oldunuz?Canım başladın mı hadi hayırlısı inşallah . Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım benim dualarımız seninle her zaman :)
Amin canım inşallah Umarım masraflar dediklerinden çok yukarı çıkmaz.. Bizim genetik işleri baya masraflı oldu çünküİlaç dozları kullanım süresi kişiden kişiye tedaviden tedaviye farkediyor. Ben ilk tedavimde 4 gonalf 4 cetrotide kullanmıştım 2.de 6 gonal f 6 cetrotide. Dolayısıyla ilaç maliyeti de değişken oluyor. 3 kutuyu bitirmeden tedaviyi tamamlayan arkadaşlar da var. Tedaviye başlarkenki hormon değerleri AF sayısı amh değeri bunda etkili. sonraki kontrollerdeki yumurtalıkların ılaca vereceği cevaba göre de dozlar ve süre belirleniyor. İnşallah bol bol dolu dolu sağlıklı yumurtaların olur.
Teşekkür ederim :) sen de takvim yapsan da sayfada gördükçe içimiz açılsa :) senin nasıl gidiyo kaç haftalık oldunuz?
Maşallah ne güzel :) ilaç kullanmıyorsun hala değil mi sadece folik? Artık yavaş yavaş cinsiyet öğrenme heyacanı da başlamıştır :)Çok şükür iyiyiz canım benim . 13. Haftadayiz salı günü kontrolüm var. Yani ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama hiçbişey anlamadım elhamdülillah bazen unutacak kadar diyeyim sen anla artik :)
Maşallah ne güzel :) ilaç kullanmıyorsun hala değil mi sadece folik? Artık yavaş yavaş cinsiyet öğrenme heyacanı da başlamıştır :)
Evet canım inşallah böyle sorunsuz rahat geçer. İlaç sadece folik asit en başından beri başka hiç bişey kullanmadım .
Şuan sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum cinsiyet heyecanına kapilamadim daha . İnan Hiç fark etmeyecek :)
Merhaba arkadaşım folik asit kaçıncı haftaya kadar kullanılacak
Memorial demişti ama ben unuttum
Tşk ederim cevabınız için.esrofem tablet kullandım öncesinde başladım tutunmadan sonra esrofem ve crinone jel devam ettim
Hmm tamam gidiyim orda yaptırayım teşekkür ederimİlaç yazdırmak için aile hekimine falan gidersen yaptirabilirsin.
Canım benim umutsuz olma nolur, Rabbim ne kapılar açıyor ne imkansız denenleri olduruyor. Duayla çok şey değişir, elimizden gelen de tek bu. Ümit kesmeden dua edelim bol bol, inşallah çok güzel olacak buna inan..Merhaba kızlar canim cok sikkin esim sonuclari geldi çok kötü. ..
Artik acikcasi umudum kalmadi nisanda tekrar denicem ama daha simdiden pozitif dusunemiyorum.
Canım ne ümitsiz vakalar var;onlar da bile ne mucizeler oluyor;neden sen böyle düşünüyorsun;Allah çok büyük,dur bakalım...Merhaba kızlar canim cok sikkin esim sonuclari geldi çok kötü. ..
Artik acikcasi umudum kalmadi nisanda tekrar denicem ama daha simdiden pozitif dusunemiyorum.
Canım 5 martta oldum 3500tlMerhaba hanımlar memorial da güncel histereskopi fiyatını bilen var mı? benim rahim hafif t şeklindeymiş onu düzeltip çizik atalım diyor yücel bey transfer öncesi.Tedaviye nisan ya da mayısta başlamayı planlıyoruz.
Merhaba kızlar canim cok sikkin esim sonuclari geldi çok kötü. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?