Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlaç dozları kullanım süresi kişiden kişiye tedaviden tedaviye farkediyor. Ben ilk tedavimde 4 gonalf 4 cetrotide kullanmıştım 2.de 6 gonal f 6 cetrotide. Dolayısıyla ilaç maliyeti de değişken oluyor. 3 kutuyu bitirmeden tedaviyi tamamlayan arkadaşlar da var. Tedaviye başlarkenki hormon değerleri AF sayısı amh değeri bunda etkili. sonraki kontrollerdeki yumurtalıkların ılaca vereceği cevaba göre de dozlar ve süre belirleniyor. İnşallah bol bol dolu dolu sağlıklı yumurtaların olur.

İlaç yazdırmak için aile hekimine falan gidersen yaptirabilirsin.

Canım başladın mı hadi hayırlısı inşallah . Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım benim dualarımız seninle her zaman :)
Teşekkür ederim :) sen de takvim yapsan da sayfada gördükçe içimiz açılsa :) senin nasıl gidiyo kaç haftalık oldunuz?

Amin canım inşallah Umarım masraflar dediklerinden çok yukarı çıkmaz.. Bizim genetik işleri baya masraflı oldu çünkü

Teşekkür ederim :) sen de takvim yapsan da sayfada gördükçe içimiz açılsa :) senin nasıl gidiyo kaç haftalık oldunuz?

Çok şükür iyiyiz canım benim . 13. Haftadayiz salı günü kontrolüm var. Yani ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama hiçbişey anlamadım elhamdülillah bazen unutacak kadar diyeyim sen anla artik :)

Çok şükür iyiyiz canım benim . 13. Haftadayiz salı günü kontrolüm var. Yani ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama hiçbişey anlamadım elhamdülillah bazen unutacak kadar diyeyim sen anla artik :)
Maşallah ne güzel :) ilaç kullanmıyorsun hala değil mi sadece folik? Artık yavaş yavaş cinsiyet öğrenme heyacanı da başlamıştır :)

Maşallah ne güzel :) ilaç kullanmıyorsun hala değil mi sadece folik? Artık yavaş yavaş cinsiyet öğrenme heyacanı da başlamıştır :)

Evet canım inşallah böyle sorunsuz rahat geçer. İlaç sadece folik asit en başından beri başka hiç bişey kullanmadım .

Şuan sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum cinsiyet heyecanına kapilamadim daha . İnan Hiç fark etmeyecek :)

Merhaba arkadaşım folik asit kaçıncı haftaya kadar kullanılacak
Memorial demişti ama ben unuttum

Merhaba kızlar canim cok sikkin esim sonuclari geldi çok kötü. ..
Artik acikcasi umudum kalmadi nisanda tekrar denicem ama daha simdiden pozitif dusunemiyorum.

Artik acikcasi umudum kalmadi nisanda tekrar denicem ama daha simdiden pozitif dusunemiyorum.
Canım benim umutsuz olma nolur, Rabbim ne kapılar açıyor ne imkansız denenleri olduruyor. Duayla çok şey değişir, elimizden gelen de tek bu. Ümit kesmeden dua edelim bol bol, inşallah çok güzel olacak buna inan..

Iyide okadar çok ilac kullandik ki hic ilerleme olmamış. Zaten benimde yumurta kalitem dustu hayirlisi bakalım. Simdi haftaya rendavu almaya calisicam bakalim dr.lar ne diyecek

Merhaba hanımlar memorial da güncel histereskopi fiyatını bilen var mı? benim rahim hafif t şeklindeymiş onu düzeltip çizik atalım diyor yücel bey transfer öncesi.Tedaviye nisan ya da mayısta başlamayı planlıyoruz.

Lütfen bu kadar olumsuz düşünme canı verecek olan Rabbim inşallah sizin de vakti saati gelmiştir. Hayırla sağlıkla gelir inşallah mucizen.
Pozitif olmak bazen çok zor çok iyi anlıyorum ama umudunu kaybetme lütfen.

Kızlar merhaba haftaya cmt inş transferim olacak. Dondurulmuş embriyom var tarnsfer hazırlığı aşamasındayız yarın 4. Gidişim olacak fazla değil mi anlamadım. Folik asit kullanıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…